A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!
Raspunsuri - Pagina 8
Papadia spune:
adusca ai fost tare cu bancul .am ris de numa .l-am chemat si pe sotul meu sa-l citeasca si ne-am amuzat de numa.suuper mai scrie.iar ceea ce a scris d-na doctor e ceva foarte util si folositor.
![]()
moldovan
Ely_S spune:
Sabina iti multumesc pentru raspuns.
Maggda iti multumesc si tie pentru floricele si Conchita pentru sustinere.
Cred ca persoanele care o sa mai citeasca subiectul cel mai bine o sa se lamureasca din mesajele trimise de Cataghe(in primul rand) si de Anamaria.(parerea mea)
Asta doar ca sa se lamureasca-in mare parte-cum sta treaba.In rest ea se va decide cum va face mai departe,cum considera ca e mai bine.
micalondra spune:
Eu zic ca dupa ce citeste lumea ce s-a scris la subiectul acesta ar putea sa dea raspunsuri frumoase si optimiste si la subiectul despre fericire, ca pur si simplu te binedispui citind ce s-a scris aici. Noroc ca mergea muzica in sala de nu m-au auzit clientii cand am ras, nu de alta, dar sa nu fi crezut ca rad de ei! Super!![]()
Tzuni spune:
Mama-mama!
Am vazut de multa vreme topicul asta, dar n-am intrat, pt ca ma gandeam ca o fi vorba de spalarea si nespalarea din mijloacele de transport in comun.
Nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate pune problema spalarii in zonele intime! Credeam ca e de la sine inteles! Mai exista dubii? Nu-mi vine sa cred.
Si, ca sa fiu si eu in ton cu veselia voastra: n-am inteles ce scuturam: pruna sau pleata? ![]()
Tzuni
oanaiasi spune:
quote:
Originally posted by miau-miauquote:
Initial creeata de Ely_S
Cred ca in aceste conditii doctorul ginecolog poate sa-si dea seama de miros...
eu stiu ca timp 48 de ore inainte sau cel putin 24 e bine sa nici nu te stergi. Poti sa te scuturi daca vrei.
Super faza! Sa mor de ras, nu alta ! M-am distrat pe ziua de azi!

oanaiasi spune:
Dincolo de cat de tare am ras la citirea raspunsurilor...si eu cred la fel ca multe dintre voi ca de fapt nu trebuie sa faci spalaturi interne inainte de control, dar la exterior trebuie sa fii curata ca altfel ti se poate intampla altceva; de ex: mama mea este moasa iar femeile pe care atat medicii cat si asistentele nu le pot consulta din cauza mirosului sunt trimise sa se spele in una din baile spitalului! Eu m-as simti mai mult decat penibil sa mi se intample asa ceva! In plus mama imi zicea ca uneori se simt jenate pana si cadrele medicale in situatia mai sus prezentata, desi ele nu au nici o vina!
amaelena spune:
NU! NU-I GATA! Eu mai am o nelamurire![]()
Stiam si eu ca spalaturile intravaginale prea dese distrug flora. Dar mie parca-mi vine sa fac macar una pe sapt. Am secretii ff abundente. O fi din cauza ca sunt gravida? Nu-i vorba de disconfort, mancarimi, miros suspect...e doar mai abundenta ca inainte. Parca spalatul numai la ext. nu mi se pare de ajuns.
Oare si spalaturile cu infuzie de musetel sau galbenele distrug flora? Ca doar sunt de la mama natura...![]()
lavi02 spune:
Amaelena: Da, este de la sarcina. Si indiferent cat te speli, vor continua. Poti folosi tampoane zilnice pe care le poti schimba de ma multe ori pe zi.
Cele 2 ceaiuri sunt antiseptice, adica distrug bacteriile. Deci distrug flora bacteriana numai probabil nu sunt antiseptice atat de puternice ca altele.
Kehleyr spune:
Fetelor, multumesc ca existati
. Eu nu am curajul sa dezbat asemenea subiecte nici macar cu prietenele asa ca nici macar nu stiu cum face lumea in general, eu ma ghidez dupa bunul meu simt si pana acum nu m-a inselat
. Acum de la voi vad si eu cate posibilitati exista si mai aflu si eu cate ceva nou... Sincer, nu mi-am pus in viata mea problema sa ma epilez in anumite locuri doar pentru ca ma duc la doctor... asa ca ceea ce spunea cataghe mi-a luat o piatra care incepea sa mi se aseze pe inima...

si
Bianca