A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ati incercat sapunul lichid pt igiena intima (EXTERNA) de la carefree? eu il folosesc de vreo juma de an si mi-e bine cu el..ginecologu mi-a recomandat sapun cu ph neutru sau alcalin (asa cum e cazul acestui sapun de la carefree)..costa vreo 80.000 si e de 200 ml cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Fetelor, am si eu o intrebarica: va epilati total atunci cand mergeti la controlul ginecologic? Sau partial? Care e varianta cea mai buna?
(sa nu spuneti ca in forma de inimioara sau altceva....)Si cu ce va imbracati? Fusta sau pantaloni? Daca in fusta - va mai dezbracati de fusta sau ...doar ridicati poalele?

Gogutza

Mergi la inceput

ma epilez, dar nu total..doar in zona vulvara...oricum parul meu pubian e destrul de blondutz si nu prea des sau aspru ..ma imbrac in pantaloni cu sosete pe dedesubt si o bluza mai lunga astfel incat sa nu ma fatzai prea mult in fundu gol pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Freza pubiana nu e o chestiune de estetica in primul rand, ci o adaptare la mediu. Stiu ca afirmatia va starni rasul, dar este un lucru serios. Mai ales acum, cand lenjeria intima este din ce in ce mai decoltata, probabilitatea de a ti se vantura sub fusta (mai ales vara)praf sau microbi, ori, mai grav, sa te atingi de vreo banca, este foarte mare. Ideea este sa ai o pilozitate ingrijita, dar a renunta total la ea inseamna a te expune intr-o zona sensibila. Sa nu uitam ca natura n-a pus intamplator nimic, si chiar daca nu mai putem trai ca in grota, nici nu putem ignora firescul biologic in favoarea unei impresii de frumusete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salutare fetelor!
eu cand merg la control nu ma spal intravaginal 24 de ore( vorba vine, de cele mai multe ori uit si ma spal si-mi face medicul teorie) si il pun in stand-by 24 de ore pe al meu sot.plus ca ne-epliata nu merg!!!nu ma suport ne-epilata, eu sunt si bruneta, si nu suport sa fiu stufoasa, o exasperez pe cosmeticiana...ma gandesc pana la urma, ca si medicul trebuie sa vada alea-alea si sa nu fie scarbit.
in alta ordine de idei, eu ma spal cu sapun de bebelusi. am incercat carefree-ul ala, dar am avut niste secretii dupa...
va doresc numai bine!

Mergi la inceput

eu aveam "secretii" inainte sa descopar carefree-ul..si folosit DOAR EXTERN mie mi se pare super...in plus miroase foarte placut ;)

Mergi la inceput