A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!
Raspunsuri - Pagina 9
megbeng spune:
ati incercat sapunul lichid pt igiena intima (EXTERNA) de la carefree? eu il folosesc de vreo juma de an si mi-e bine cu el..ginecologu mi-a recomandat sapun cu ph neutru sau alcalin (asa cum e cazul acestui sapun de la carefree)..costa vreo 80.000 si e de 200 ml cred
goguta spune:
Fetelor, am si eu o intrebarica: va epilati total atunci cand mergeti la controlul ginecologic? Sau partial? Care e varianta cea mai buna?
(sa nu spuneti ca in forma de inimioara sau altceva....)Si cu ce va imbracati? Fusta sau pantaloni? Daca in fusta - va mai dezbracati de fusta sau ...doar ridicati poalele?![]()
Gogutza 
megbeng spune:
ma epilez, dar nu total..doar in zona vulvara...oricum parul meu pubian e destrul de blondutz si nu prea des sau aspru ..ma imbrac in pantaloni cu sosete pe dedesubt si o bluza mai lunga astfel incat sa nu ma fatzai prea mult in fundu gol pe acolo
Lona spune:
Freza pubiana nu e o chestiune de estetica in primul rand, ci o adaptare la mediu. Stiu ca afirmatia va starni rasul, dar este un lucru serios. Mai ales acum, cand lenjeria intima este din ce in ce mai decoltata, probabilitatea de a ti se vantura sub fusta (mai ales vara)praf sau microbi, ori, mai grav, sa te atingi de vreo banca, este foarte mare. Ideea este sa ai o pilozitate ingrijita, dar a renunta total la ea inseamna a te expune intr-o zona sensibila. Sa nu uitam ca natura n-a pus intamplator nimic, si chiar daca nu mai putem trai ca in grota, nici nu putem ignora firescul biologic in favoarea unei impresii de frumusete.
silvia_c spune:
salutare fetelor!
eu cand merg la control nu ma spal intravaginal 24 de ore( vorba vine, de cele mai multe ori uit si ma spal si-mi face medicul teorie) si il pun in stand-by 24 de ore pe al meu sot.plus ca ne-epliata nu merg!!!nu ma suport ne-epilata, eu sunt si bruneta, si nu suport sa fiu stufoasa, o exasperez pe cosmeticiana...ma gandesc pana la urma, ca si medicul trebuie sa vada alea-alea si sa nu fie scarbit.
in alta ordine de idei, eu ma spal cu sapun de bebelusi. am incercat carefree-ul ala, dar am avut niste secretii dupa...
va doresc numai bine!
megbeng spune:
eu aveam "secretii" inainte sa descopar carefree-ul..si folosit DOAR EXTERN mie mi se pare super...in plus miroase foarte placut ;)