A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!
Raspunsuri - Pagina 7
anda141 spune:
Mamaaaaa, ce-am mai ras!!!!
Sunteti haioase rau de tot!!!! Mai ziceti!!![]()
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
bubulina gospodina spune:
HIHIHI!
Da, daca controlul pe care il faci include si o "lama", asta presupune sa nu faci spalaturi intravaginale(de care nu e bine sa abuzezi oricum, vaginul avand proprietatea de a se curata singur, daca este sanatos). Dar in zona cu pricina poti sa te speli, altfel in 48 de ore te mananca toate cele. Imagineaza-ti ca in cazul asta dicii ginecologi ar trebui sa fie dotati cu masti de gaze.[dic]
Sanatate multa,
Oana
Si, apropos, ma doare burta de la ras, dar tot nu am putut sa ma abtin sa-mi dau cu parerea.
![]()
conchita spune:
quote:
Originally posted by bubulina gospodina
HIHIHI!
Dar in zona cu pricina poti sa te speli, altfel in 48 de ore te mananca toate cele. Imagineaza-ti ca in cazul asta medicii ginecologi ar trebui sa fie dotati cu masti de gaze.
hihihi hahaha, spune-mi, tu de unde stii aceste amanunte? ca din experienta personala deduc ca nu.
eu cred ca Ely are un bun simt fenomenal ca a continuat sa va raspunda amabil, eu v-as fi tras de codite pana acum si v-as fi spus la toa'sa invatatoare.
Sabina spune:
Ely sal asi bebelusu in pace, eu asa am facut la fata mea si e super sanatoasa.
Trebuie saasiguri un mediu general cat mai curat, si daca baga in gura jucaria de pe covor nu se intampla nimica rau, dimpotriva.N-osa-l lasi sa linga trotoarul, bineinteles, dar sa stiti ca eu am lasat-o pe sofia in 4 labe prin parc si n-a patit nimica, ba mai mult, in perioada in care a fost prea tare supravegheata a racit 
Scuze de offtopic, da am zis ca mai semai lamureste fata cu inca o problema.
Iar un subiect cu sexualitatea pe glob ar fi foarte interesant.
Sabina si
Sofia Galagia
light spune:
Sabina, crede-ma ca dupa cate am citit pe aici, cand am inceput sa citesc postul tau uite asa am facut:
. Imi zic: stai sa vezi aici ca "bebelusul " o fi vaginul, sau "fata". Dupa care, continui sa citesc pana la sfarsit si ma linistesc.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
firutza spune:
Ati fost la cote maxime ,m-am super distrat,cel putin faza cu"mai bine te scuturi" a fost

o sa devina antologica!!! Mai vreau....

A
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mah, iar telepatie? :)) haide, deschide-l, sunt convinsa ca va fi super.
Eu chiar nu facea misto de nini, doar ca m-am amuzat vazand cum a luat-o discutia razna. Iar cu mancatul voiam sa zic ca viermii, dar mi s-a parut prea urat; vezi, chiar nu am vrut sa fiu grosolana...