Un strigat disperat de ajutor! (3)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana1974 spune:
Mickyyyy e extraordinara schema si cu computerul si cu medicamentele. Am vazut ca esti din Bucuresti. Nu te uiti pe prima pagina este link la prima parte si la primul subiect deschis de Elly si poti vedea adresa lor, ar fi minunat sa le poti duce medicamentele?!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Mickyyy spune:
Am verificat, am 3 cuti de fer-sol nedesfacute (de fapt una e desfacuta, dar doar ambalajul dar nu si sticluta cu continut), una expira in 07.2005 iar celelalte doua in 01.2006, deci sunt inca valabile.
Din pacate vigantol am doar unul nedesfacut (expira in 2009) mai am unul aproape intreg, dar e desfacut de ceva vreme asa ca mai bine nu il trimit.
Deci, maine le iau la mine (3 fersol+1 vigantol). Daca madalina mai are dum pe la ei zilele astea pot trece sa i le las ei, dar din pacate pana in drumul taberei mi-e destul de greu sa ajung. Sau spuneti-mi cine mai merge pe la ei zilele astea si cui as putea sa-i dau medicamentele (stau prin Dristor si lucrez prin zona Unirii)
Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
roxana1974 spune:
Mickyyy, scuze, nu am vazut ca esti gravidutza. Intr-adevar Drumul Taberei e cam departe asa ca cel mai frumos ar fi sa le duca cineva care poate ;-).
ulisernic spune:
Dragile mele, m-am intalnit cu domnul Florescu si i-am dat medicamentele, lucrusoarele, jucarelele, laptele si cerealele de la Andra si medicamentele de la Mickyyy. Domnul Florescu mi-a spus ca fetita se simte mai bine, insa nu stie deocamdata daca este sau nu vorba despre otita tuberculoasa sau otita obisnuita. Ca medicamente, ar mai avea nevoie de Vitamax (pastile, ai avut dreptate, Andra), B1, B6, B12 si Calciu Carbonic. Cu mancarea, insa, se descurca foarte, foarte prost. L-am intrebat daca au nevoie de ceva urgent si, dupa multe insistente, mi-a spus ca nu mai au mancare deloc...
Va pup,
Mihaela
roxana1974 spune:
Dragele mele,
dupa cum v-am spus, am scris la fundatia mobilmed. Azi de dimineata am gasit urmatorul mesaj:
"Stimata Doamna
Am primit mesajul dvs.si am inteles situatia disperata a fam Florescu
Noi suntem o fundatie foarte mica a carei echipa ingrijeste pacienti cu boli terminale oncologice. Suntem singura echipa de acest fel din Bucuresti si din aceasta cauza nu putem acoperi nici macar cererile legate de obiectul activitatii noastre. De aceea, cu regret va anuntam ca nu putem incepe un alt proiect, pentru alte patologii.
Cu stima,
dr. Cristina Horpos"
...
o sa mai caut si altele...
roxana1974 spune:
Mickyyy, pentru computerul de care spuneai...poti oare sa iei legatura cu Dl Anton Dan si dansul face cumva sa vina dupa el, in cazul in care oferta ta ramane valabila. Iti dau telefonul lui: 0721406402.
Mickyyy spune:
roxana, inca n-am vorbit cu barbata-meu despre calculator, insa in principiu oferta e valabila.
De ce zic ca trebuie sa vorbesc cu el, pentru ca acel calculator a fost la origini al lui, i l-a dat lu' fratis-o o perioada dupa care fratele lui si-a luat un altul mai bun iar asta a ramas sa zaca pe la noi pe-acasa si acum nu stiu al cui e de fapt. Insa atat timp cat nu-l foloseste nimeni, amadoi au calculatoare si asta zace pe sub masa de juma de an, nu cred sa fie vreo problema.
Iar daca totul e ok, probabil vom trage noi o fuga pana acolo zilele astea ca sa il si instaleze, o sa vorbesc diseara sa vedem cum putem face.
In rest cum se mai descurca?
Mickyyy (28 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
roxana1974 spune:
Eu sincera sa fiu astept noutati de la voi. Tot mai sper sa se gaseasca un loc pentru copii, la un centru si sa poata tatal copiilor sa mearga la serviciu. Am inteles ca mama copiilor trebuie sa plece la sanatoriu din clipa in clipa. Tot de la Mihaela si de la dl Anton stiu ca stau foarte prost cu mancarea iar de la policlinica aceea unde si-au facut analizele le-au spus ca alimentatia deficitara a dus la declansarea bolii fdetitei, care are niste carente grozave in organism...la fel si ceilalti copii...eu le-am mai pus niste banuti, sa mai aiba de mancare cateva zile...