Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oana, nu veni in tara decat daca vii si cu sotul. Altfel o sa plangi pe-aici de dorul lui. Eu te inteleg perfect, dar la un moment dat o sa se mai atenueze dorul de casa. Esti numai de 5 luni acolo, la inceput e cel mai greu. Eu am plans luni intregi, e adevarat ca eram singura singura, tu macar esti cu sotul. Si cel mai greu era seara, de cand veneam de la serviciu pana cand reuseam sa adorm pt ca nici nu puteam vorbi cu nimeni de acasa, toti dormeau :).
Ia incearca tu sa dormi acum, gandeste-te ce viata frumoasa o sa aveti toti 3 acolo, viseaza un pic la asta. Si zambeste, bine?

ruxandra (13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by Tonnia
Lia, la titrul tau, nici nu cred ca se ia tratament, nu?
Antonia

Sincer? Habar n-am. De-aia ma si duc la ginecolog, ca de acolo am avut trimiterea. Sa zica ce are de zis. Cred ca primul lucru vafi: 'pasol' la Cantacuzino!
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Locca, ai dreptate, daca vin in tara sigur voi plange de dorul sotului... asa am facut timp de 4 ani pana sa putem fi impreuna. Cand am ales sa fac acest pas, am stiut ca atata timp cat voi fi in tara voi ofta dupa ce am aici(adica sot) iar cat timp voi fi aici voi ofta dupa ce am in tara (familie, prieteni). Culmea e ca pana sa raman insarcinata nu mi-a fost deloc dor, poate si din cauza ca atatia ani a fost visul meu sa fiu impreuna cu sotul, dar acum decand cu hormonii astia care o iau razna, o iau si eu razna cu ei. Sentimente amplificate si de singuratatea noptii. Acum ca am putut povesti cuiva despre ceea ce simt(mamei nu am putut pentru ca as fi adus-o intr-o situatie asemanatoare cu a mea) ma simt un pic mai bine. Poate trebuia sa aiba loc si o descarcare nervoasa, cu sotul nu am dispute verbale si e mai rarut din cauza ca imi e teama sa nu apara o alta sangerare care sa-mi dea de cap, pentru ca aici in cazul in care sangerezi nu se da nimic, decat incurajari si zambete. Plus ca am si o rana mica pe cervix care mai sangereaza si ea cand e deranjata si nu vreau sa-mi dea palpitatii. Asa ca indura si sotul problemele sarcinii odata cu mine, da..ce sa-i fac?
Incerc sa ma duc sa fac nani, mai vorbesc cu bebe, il mai mangai, o sa fie bine, aproape ca mi-a trecut.

Oana D - 11+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

oana, noi suntem aici si te ascultam asa ca nu ezita sa ne spui ce simti. Eu nu am fost in situatia ta si nu pot da sfaturi, dar ma gandesc ca iti va trece starea asta cand iti vei tine bb-lusul in brtate. Atunci grijile tale vor fi altele si vei mai uita de tot ce te leaga de Romania.Eu acum va pup pe toate pe burtici pt. ca trebuie sa ma duc la "marea confruntare cu nebunii". O sa va scriu luni cum am rezolvat.7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am mai citit, sint mai linistita: o sa fac tratamentul si sper sa fie bine.

V-am zis ca ieri am vazut clar picioarele lui bb? Ca pina ieri nu le distingeam, asa ca le-a adus doctorita in prim plan: facea fetita "bicicleta", batea in mine ca in toba! De-abia astept sa simt si eu! Am vazut si talpile mici-mici. Si genunchii cum erau flexati. PS: eu cred ca am facut deja 5 eco, nici nu le mai tin numarul ca sint prea multe.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bafta Valen! Sa rezolvi astazi!
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Valen multa bafta in lupta cu birocratia. Sa rezolvi astazi!

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, ma bucur pt. tine si de-abia astept sa vad si eu ce-ai vazut tu ieri la eco!
Fetelor, legat de subiectul cu anticorpii, voi ati facut coagulograma completa? Mie mi-a dat doc. asa ceva. In coagulograma iti dau un INR si un PT ceea ce inseamna viteza de coagulare a sangelui si care trebuie sa fie in jur de 1 si din ce a povestit Valen s-ar putea sa fie o legatura intre aceste 2 analize. Gresesc eu, poate anticorpii repezinta o analiza mai amanuntita a acestei coagulograme???

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cu rusine raportez prima pofta: pepsi. Cred ca am innebunit de tot, eu nu am mai baut asa ceva de ani buni de zile, dar acum salivez la greu dupa

Ioana, eu sunt la celalalt pol, impreuna cred ca facem un echilibru, pentru ca eu nu am facut decat o singura eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Valen unde ai facut tu analizele? La Fundeni? Si mie mi-a iesit la Fundeni (dupa ce am ajuns la Urgenta cu tromoflebita) ca am "deficienta de proteina S". Am repetat analizele in alta parte si nu mi-a iesit nimic. Intre timp i-am marturisit dr meu (Tutunaru) de tromboflebita si de analizele la Fundeni si a inceput sa rada. A zis ca daca trimite o pacienta sanatoasa tun la Fundeni i se intoarce sigur cu un sindrom sau cu o deficienta si nu e adevarat.
Am facut si eu Clexane si am luat si Sintrom, cam 8 luni de cand am iesit din spital, pe vremea aceea mi-au spus ca voi lua si cand voi fi insarcinata...dar, am incredere in dr meu acum. O sa refac analizele la Coltea si nu o sa ma dau in laturi de la Clexane, daca e nevoie, dar dr meu spune ca sunt si alte medicamente mai putin invazive pe care le poti lua daca esti in risc.

Mergi la inceput