Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

LiaMia, te rog sa te linistesti. Analiza este buna si probleme poti sa-ti faci daca acest titru va creste. Defapt nici atunci nu trebuie sa-ti faci probleme pt. ca se trateaza iar bb nu va pati nimic.Si eu am avut acelasi titru in toamna si medicul a zis ca trebuie urmarita boala in dinamica. Asa, acest titru nu spune nimic. Deci stai calma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, da, hormonii sunt de vina! Cica devenim mult mai sensibile!
Povestea cineva ca ajunsese sa planga la serialul "Sex and the city"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mie tocmai din cauza sarcinii pierdute mi-a recomandat si aceste analize. O sa ma duc sa le fac luni. Ceea ce ma enerveaza e ca dupa ce am pierdut sarcina nimeni nu mi-a zis nimic de ele, puteam sa le fac mai demult, abia la a doua intalnire mi-a spus dr. sa fac si aceste analize. Si n-am binevoit sa ma duc imediat, apoi am avut beleaua cu analiza de rubeola ... si nu mi-a mai stat capul si la asta.

ruxandra (13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Nu-ti face probleme Locca. Niciodata nu e tarziu. Aseara am vorbit cu o prietena care a nascut la inc. lui februarie si imi spunea ca stie si ea doua fete cu sindrom ca al meu. Una a descoperit sindromul prin luna a6a cand copilul nu se dezvolta normal. A incepu sa faca injectii si a nascut un copil sanatos. A fost mai mic la nastere pt. ca nu a avut timp sa recupereze suficient dar acum este un copil normal, asa ca important este sa descoperi asta.7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Lia, ne vedem luni dimineata la Cantacuzino pentru a 2-a listerie? Daca stii cumva care e programul la Cantacuzino pentru analize, zi-mi si mie.
Ioana

Pentru serologie, la Cantacuzino orarul pentru recoltare este L-V 7:30 - 12:30.
Tel.laborator 410 48 45
Eliberare buletine de rezultate: 11:00 - 13:00.
Alte info - 450.000 lei anti listeria.
Toate info pe site Institutul Cantacuzino (cu google gasesti sigur, dar stii asta.

Valen - mult succes in lupta cu birocratia! Te admir pentru optimism si sunt alaturi de tine. Iti doresc din tot sufletul un bb super din toate punctele de vedere!

LiaMia
P.S. Scrieti atat de repede ca nu mai apuc sa citesc si sa raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Offf fetelor, cand vad cate teste faceti si cate se pot descoperi in urma rezultatelor... pe mine nu m-au trimis sa-m fac listeria, toxoplasma, in schimb mi-au bagat pe gat testul de sifilis si sida... De unde Doamne iarta-ma sa le iau, de pe strada? Mi s-a spus ca nu am de unde sa iau lis di tox..dar ma intreb de unde sa iau celelalte doua? Plus ca cica pana in sapt 20 nu ma trimite la ecograf..si nu am mai fost din saptamna 7

Oana D - 11+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata dragutze dze,

Dupa o zi lipsa de la apel (am fost la Craiova) am constatat ca voi ati foast foarte harnicutze.

Ioana,Lia si Valen nu trebuie sa va nelinistiti. Faceti tratamentele si sa aveti incredere si speranta. Si inainte de toate sa va rugati foarte mult, in special la Maica Domnului, pentru bb si pentru voi. Eu sunt convinsa ca veti primi ajutorul binemeritat si veti fi ocrotite. Asta va spun din proprie experienta. Verisoara mea, cea de care v-am scris, a avut o sarcina fara probleme (cu toate analizele foarte bune) iar fetita a venit la 8 luni si 1 zi. A intrat in crize de respiratie (probleme foarte mari cu plamanii) si doctorii ne-au zis ca singurul lucru pe care il putem face este sa ne rugam. Ceea ce am si facut (noi am citit foarte mult Paraclisul Maicii Domnului - ajutator in nevoi foarte mari si Acatistul Sfantului Stelian - ocrotitorul copiilor). Si dupa doua saptamani de lupta cu viata...am scos din spital o fetita superba si sanatoasa, care maine va primi botezul.

Iar in ceea ce ma priveste, am 32 de ani, si pana la varsta asta nu ramasesm insarcinata. In ziua in care a nascut verisoara mea, prietenul meu mi-a spus ca peste 9 luni o sa stea tot acolo asteptand copilul nostru, iar eu am raspuns ca asta se va intampla atunci cand Domnul va dori. Si....in 2 zile am ramas insarcinata....si tot coincidenta, in ziua in care m-a cerut de sotie. In ziua in care i-am comunicat vestea cea mare....primele cuvinte au fost: Mi-a ascultat Domnul rugile.

Deci, fiti optimiste...nu uitati ca nu sunteti singure, noi toate suntem impreuna cu voi si ca cineva acolo sus va iubeste si nu astepta decat sa cereti ajutorul.

Dana Lucia: scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dupa calculele mele tu ar trebui sa fi in saptamana 7+ nu 6 cum sunt eu si Tonnia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pana acum nu mi-a recomandat nimeni sa fac listeria. Dar luni o sa ma duc sa o fac. Am gasit in sfarsit o policlinica la care se face. Si uite asa, ajung sa fac si eu toate analizele. Oricum astazi o sa vorbesc si cu dr. mea.
Oana, ia-ti bilet de avion si hai casa cateva saptamani!! Decat sa stai sa plangi mai bine dai un ban...

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Valen, mercicutz. Iti tin pumnii in lupta cu birocratia

ruxandra (13+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Ohh Flavia, sunt de numai 5 luni aici.. as vrea sa ma tin tare totusi, pe cat se poate de mult, vine si bebe, lucreaza numai sotul plus ca daca ajung in tara, partea cu biletul va fi cea mai putin costisitoare. Asa ca... ma rog sa-l treaca pe sot iar pe tura 1 pentru ca e cumplit sa fi singura noaptea.

Oana D - 11+ saptamani

Foto

Mergi la inceput