Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Bine ai venit DEEA, sarcina usoara si bb sanatos! Banuiesc ca faci 6 saptamani, nu 6 luni.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

deeapui, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Am incercat sa-ti calculez eu UM, si mi-a iesit 17 ianuarie (ca sa te pot trece in tabel). Zi-mi daca e corect sau nu.

Ruxandra, miine fac 3 saptamini de cind mi-am facut analizele... sint gata o parte, nu le-am luat. Dar lipsesc exact cele mai importante: toxo, listeria, CMV, hepatita... Ma duc azi uita-asa la Sanador: .

Flavia, multumesc de gindul bun.

Cristina(cge), imi pare rau ca esti asa bolnava! Mult ceai, multe fructe, somn... Iti doresc sa te faci bine repede.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Deea! Un BB sanatos si voinic si frumos si destept!
Locca, cand ti-a recomandat doc. sa faci amniocenteza? In cate saptamani? Si ti-a mai zis ceva amanunte legat de asta? Tu ai facut triplul test sau urmeaza sa-l faci? Si in ce consta? Multumesc mult!
Eu n-am vorbit cu doc. al meu despre o posibila amnio si nu stiu care e pozitia lui vis-a-vis de acest subiect. Urmeaza!
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Ioana, e inadmisibil sa dureze atat de mult analizele astea. Du-te si bumbaceste-i Si daca ti-o baga pe aia ca dureaza mult la laborator, sa nu-i crezi. La Cantacuzino sunt gata intr-o saptamana. Cele de toxo eu le-am refacut de trei ori data trecuta si chiar mi le-au dat a doua zi. Bine, a fost o urgenta, pt. ca eram inaintata in sarcina, dar in mod normal sunt gata in 7 zile.
Raluca , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, UM este 19 ianuarie..eu stiu chiar data conceperii-31 ianuarie.
va spun maine cum a mers azi la echo.

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, sa stii ca si eu am avut ceva meciuri cu cei de la Policlinica la care mi-am facut toxo. Mai aveam putin si le ceream banii inapoi (722.000 nu este o nimica toata). Dar probabil si-au dat seama din tonul meu cat de suparata sunt, asa ca mi-au cerut un nr. De telefon, aseara m-au sunat(!!!) si mi-au spus ca astazi pot sa ma duc sa iau rezultatele.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Fetelor, am ramas muta. Am sunat la clinica si cica: "Au avut intirzieri cu reactivii, care au fost retinuti in vama." Multa fantezie mai au unele receptioniste. Eu cred ca isi iau salariul in functie de faptul daca reusesc sa nu aiba reclamatii, si sa-i abureasca pe clienti din vorbe ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu am dat 5 mil pe analize (intr-o singura zi) si o sa aflu rezultatele peste 10-14 zile. asta dupa ce am aflat si ca am nush ce rana pe col si o secretie la care urmeaza sa detecteze cauza si tratamentul.
DPN 3.10.2005, dr Tutunaru, sp. Elias.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

buna fetelor, vai dar ce multe sunteti, iata ca vin si eu, eu am 5 saptamani, si deja ma simt cam rau, prima sarcina a fost floare la ureche, dar asta a inceput cam urat, am greturi in fiecare dimineata si cand simt unele mirosuri de mancare, ma sin\mt si foarte slabita, doctorul a spus ca poate si vremea e de vina, dupamasa ma duc dupa rezultatele analizelor, sper ca totul sa fie bine
numai bine
florina, mama lui thierry 07.03.2003 si in asteptarea unei alte minuni

Mergi la inceput

Florina, bine ai venit la noi! Asa e, sintem multe, dar vom fi si mai multe. Sarcina usoara! Pentru a putea sa te trec pe lista, zi-mi te rog data ultimei menstruatii.

Of, kristinutza, lasa ca o sa fie bine cu analizele si tratamentul.

Ioana

Mergi la inceput