Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Flavia_Hurducas spune:
Bine ai venit DEEA, sarcina usoara si bb sanatos!
Banuiesc ca faci 6 saptamani, nu 6 luni.
Flavia 9+
Ioana75 spune:
deeapui, bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Am incercat sa-ti calculez eu UM, si mi-a iesit 17 ianuarie (ca sa te pot trece in tabel). Zi-mi daca e corect sau nu.
Ruxandra, miine fac 3 saptamini de cind mi-am facut analizele... sint gata o parte, nu le-am luat. Dar lipsesc exact cele mai importante: toxo, listeria, CMV, hepatita... Ma duc azi uita-asa la Sanador:
.
Flavia, multumesc de gindul bun
.
Cristina(cge), imi pare rau ca esti asa bolnava! Mult ceai, multe fructe, somn... Iti doresc sa te faci bine repede.
Ioana
miflore spune:
Bun venit Deea! Un BB sanatos si voinic si frumos si destept!
Locca, cand ti-a recomandat doc. sa faci amniocenteza? In cate saptamani? Si ti-a mai zis ceva amanunte legat de asta? Tu ai facut triplul test sau urmeaza sa-l faci? Si in ce consta? Multumesc mult!
Eu n-am vorbit cu doc. al meu despre o posibila amnio si nu stiu care e pozitia lui vis-a-vis de acest subiect. Urmeaza!
Mihaela
9+
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Ioana, e inadmisibil sa dureze atat de mult analizele astea. Du-te si bumbaceste-i
Si daca ti-o baga pe aia ca dureaza mult la laborator, sa nu-i crezi. La Cantacuzino sunt gata intr-o saptamana. Cele de toxo eu le-am refacut de trei ori data trecuta si chiar mi le-au dat a doua zi. Bine, a fost o urgenta, pt. ca eram inaintata in sarcina, dar in mod normal sunt gata in 7 zile.
Raluca , 7+
deeapui spune:
Ioana, UM este 19 ianuarie..eu stiu chiar data conceperii-31 ianuarie.
va spun maine cum a mers azi la echo.
E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, sa stii ca si eu am avut ceva meciuri cu cei de la Policlinica la care mi-am facut toxo. Mai aveam putin si le ceream banii inapoi (722.000 nu este o nimica toata). Dar probabil si-au dat seama din tonul meu cat de suparata sunt, asa ca mi-au cerut un nr. De telefon, aseara m-au sunat(!!!) si mi-au spus ca astazi pot sa ma duc sa iau rezultatele.
Flavia 9+
Ioana75 spune:
Fetelor, am ramas muta. Am sunat la clinica si cica: "Au avut intirzieri cu reactivii, care au fost retinuti in vama." Multa fantezie mai au unele receptioniste
. Eu cred ca isi iau salariul in functie de faptul daca reusesc sa nu aiba reclamatii, si sa-i abureasca pe clienti din vorbe ...
Ioana
kristinutza spune:
eu am dat 5 mil pe analize (intr-o singura zi) si o sa aflu rezultatele peste 10-14 zile. asta dupa ce am aflat si ca am nush ce rana pe col si o secretie la care urmeaza sa detecteze cauza si tratamentul.
DPN 3.10.2005, dr Tutunaru, sp. Elias.
ruscus spune:
buna fetelor, vai dar ce multe sunteti, iata ca vin si eu, eu am 5 saptamani, si deja ma simt cam rau, prima sarcina a fost floare la ureche, dar asta a inceput cam urat, am greturi in fiecare dimineata si cand simt unele mirosuri de mancare, ma sin\mt si foarte slabita, doctorul a spus ca poate si vremea e de vina, dupamasa ma duc dupa rezultatele analizelor, sper ca totul sa fie bine
numai bine
florina, mama lui thierry 07.03.2003 si in asteptarea unei alte minuni
Ioana75 spune:
Florina, bine ai venit la noi
! Asa e, sintem multe, dar vom fi si mai multe
. Sarcina usoara! Pentru a putea sa te trec pe lista, zi-mi te rog data ultimei menstruatii.
Of, kristinutza, lasa ca o sa fie bine cu analizele si tratamentul.
Ioana