Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diafera ai dreptate...eu de fapt am vrut sa zic ca am implinit fix 7 saptamani (marti) si am intrat in saptamana 8. Asa e corect, 7+ Ne innebunesc doctorii astia cu numaratorile lor. :)

Pofticioase deja? Struguri, altele? Nu stiu de ce dar mi se pare deja ca ma tin toate lucrurile in talie. E cam devreme, nu? In plus nu mananc mai mult ca inainte. Unde o sa ajung mai incolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am auzit cumva cuvintul pepene? Voi v-ati pus in gind sa ma omoriti.

Fetelor, nu stiu daca stiti sau nu, dar vreau sa va informez despre listuta. Pina acum, am incercat sa ma ocup doar eu de toate modificarile. A pus si o moderatoare la un moment dat lista, dar nu a reusit sa tina pasul cu toate modificarile noastre (lista e departe de a fi cea finala chiar si acum). Eu s-ar putea sa nu fiu tot timpul pe faza (desi stau pe net aproape non-stop), dar mai ales s-ar putea sa mai plec si eu o zi-doua in concediu.

Intr-un capitol nou, oricine poate posta ca al 2-lea mesaj listuta noastra. Se poate face copy/paste la lista existenta, numai ca se pierd "smile-urile" - in cazul nostru carucioarele si gravidutele, cuvintele ingrosate si cele scrise cu alte fonturi/marimi. Asa am pierdut eu listuta care avea numele, UM si DPN colorate (nu mai stiu exact la ce capitol s-au pierdut). Acestea pot fi adaugate de mina. Iar fata care pune listuta trebuie sa faca toate modificarile la lista din capitolul respectiv.

Dar pina plec io in concediu mai este, am vrut doar sa va pregatesc din timp.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cand pleci in concediu Ioana? Stai mult?
O sa incercam sa facem noi listutza...stai linistita. Pana una alta, te rog, trece-ma si pe mine pe listutza cu numele dr: Dr. Daniel Tutunaru, Elias. Iti multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, tocmai mi-am luat si rezultatele de la toxoplasma: nici nu am avut si nici nu am.
Si uite asa, am cam terminat cu prima runda de analiye. Mai ramane papanicolau, dar pentru asta trebuie sa mai astept pana maine cand am intalnire cu dr. si cu bb.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bravo Flavia!
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

In martie la sfirsit o sa am o zi de concediu, plec sa-mi vad parintii la Botosani, si pentru asta imi trebuie concediu. Iar weekendul asta ma duc la socri, la Galati.

Flavia, felicitari! Eu sint in 12+ si nu am analizele gata. Daca ceva e nashpa, am mierlit-o.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ioana, nici nu stiu cum iti trece prin cap ca analizele tale pot fi altfel decat foarte bune.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna mamici cu burtici!

Treceti-ma si pe listuta la dr Coroama de la Sahia si Giulesti.
In rest, nu am mai dat nici un semn de viata ca am fost si inca mai sunt tare racita. Acum am scapat de febra, cel putin.
S-a imbolnavit Victor baietelul meu si am luat-o de la el.

Asa ca toata saptamana asta am bolit acasa amandoi spre disperara celor de la serviciu.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna, fetele

Voi chiar vreti sa ma ucideti ... struguri, pepene ... of of of

Am fost aseara la dr. si mi-a recomandat pt. linistea mea si nu numai sa fac amniocenteza, ca sa vedem exact daca a fost sau nu afectat bebe. In opinia ei ar fi o greseala la analize, dar ca sa fim siguri siguri o sa fac si amnio.

Ioana, la tine de ce dureaza atata analizele? Unde le-ai facut? Parca imi aduc aminte ca te-ai adus acum mai mult de 2 saptamani.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

buna ziua, mamici...ma pot lauda si eu cu un bb de 5+(fac 6 luni)-aflu asta seara DNP-ul...
doctorita Tanase-Spitalul nr.1-craiova.
ma adaugati si pe mine pe listuta?

E nevoie de mult curaj sa indraznesti sa fii tu insuti.
DEEA

Mergi la inceput