Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
ruscus spune:
fetelor,ce harnice sunteti,bravo vouaeu nu am internet nici la servici si nici acasa,asa ca e mai greu
ioana ultimul cm a fost in 12 ianuarie
nu sunt din cluj,am stat acolo o perioada,dar nu stiu sa schimb profilul,imi dati voi niste sfaturi
eu am simt foarte rau,umblu cu lamaia dupa mine,nici nu stiu ce sa mai mananc
inca nu am nici un doctor ginecolog, dar la bistrita nu ma duc sa matai, cate am auzit despre madici de aici,oricum sotul meu a terminat studile,e dr ginecolog,dar din pacate nu are libera practica
cu celalalt copil am fostla dr Diculescu de la stanca,un medic deosebit,
numai bine la burtici si la bb
florina
si mama lui thierry
miflore spune:
Se pare ca nu se vad iconitele cu masina; au aparut niste x-uri; acolo trebuiau sa fie 3 masini.
Mihaela 9+
Ioana75 spune:
Mihaela, mersic
. Ala cu masinile care nu se vad e bug vechi, se reactiveaza din cind in cind (e pentru ca ma duc la soacra, va zic io
). 
Ioana
didita spune:
WE placut la toata lumea!
Noi avem musafiri si trebuie sa gatesc!!! in conditiile in care nu suport mirosul de mancare! Abia astept!!!
didita
Oana_B spune:
Originally posted by Hildegard
Trimise - 24/02/2005 : 09:04:10
quote:
Salut Fetelor, dragutelor.
Am fost la eko si m-am linistiti un picut.
Deci sa incep cu inceputeul: prima data m facu eko pelviana......si a iesit sarcin ade 6 sapt si 4 zile......sac gestational de 14,6 mm cu un bun hiperecogen marginal de 6,9 mm....si se vedea pulsatia, adica inimioara. Pasul 2: nea Dr. m-a consultat, si mi-a facu un examen cito-vaginal.....rezultatul......totul negativ, deci nu am nici o infectie, e ok.......apoi mi-a facut lista cu ce analize imi face..... astea le voiface luni dimineata...... luni dupa masa.....imi fac eiarasi programare imi citeste rezultatele....si in functie de asta imi da vitamine daca e necesar......a zis numai daca e necesar...pentru ca eu papa multe fructe si lactate si sunt dezvoltata bine. Apoi imi face carnetul "gravidoaselor" si urmatoarea programare mi s-a facut in 11 aprilie, asta la eko. Ce ziceti?
Ii este frica de prima sarcina pierduta, zicea ceva de tratament......eu am zis ca nu vreau, daca se poate asa natural.....sunt femei care mai patesc asa ceva....eu atunci eram foarte, foarte stresata de aceea am pierdut-o. Nu mai intru in amanunte.......a fost groaznic, dar acum ma simt cu totul altfel......
Dr a zic ca intepaturi, dureri ca la ciclu si arsuri....aste sunt normale la sarcina.
Daca simt contractiii care daca sunt panala 4/5 pe zi, atunci sa vin repede la el, ca nu e bine....si ma pune pe tratament. Sper sa scap de asta.
Eu acuma simt bine, nu ma doare nimic, dorm mult....si nu fac efort de nici un fel.....La servici stau pe scaun la calculator, dar nu lucrez asa de mult numai cand am treaba la el.
Nu stu ce sa va mia zic....in fiecare dimineata mananc kiwi pe stomacul gol.....si asa scap de constipatie, laptic in fiecare zi 500 ml, si fructe....
Sper sa fie bine in continurare, eu ma rog la D-zeu sa fie bine pentru mine si pentru toata lumea.
Ce ziceti voi......medicul altceva nu mi-a zis.....decat ca totul e ok.
Va pup si astept sa ma intrebati ce vreti voi sau sa ma ajutati voi pe mine.....
Oana_B
lucia_cs spune:
Valen,
chiar daca simti tu ca te simti bine, te rog sa te duci cat mai repede sa treci de toate si sa-ti iei injectile de care ai nevoie. E o vorba in engleza "better safe than sorry" (mai bine in siguranta decat cu parere de rau).
Ioana -
imi pare rau sa aud ca nu e totul exact asa cum ar trebuie sa fie, eu totusi zic ca e posibil sa fie alarma falsa. Avand in vedere faptul ca ai asteptat atata dup aele, cine stie ce minune s-a mai intamplat? :)
Felicitari pentru faptul ca te-ai tinut tare si nu au dat in disperare. :)
Oana -
dor de casa avem cu totii, stiu cum este, eu sunt plecata de un an si o luna, si ma chinuie uneori niste stari... Daca nu eram insarcinata foarte posibil ca in Iunie ne intorceam acasa cu totul. Acum tu sa te gandesti la bebe si la faptulca orice stare o ai il afecteaza pe micut, de aceea trebuie sa fi cat mai rabdatoare si optimista.Oricand ai probleme intra aici pentru ca noi suntem alaturi de tine.
adriana_i
mersi de raspuns - nici eu nu am luat nici un medicament, m-am chinuit sa rezist si mi-a trecut cand al meu sot mi-a facut un masaj la cap pana cand am adormit. :)
Fetelor
va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si linistit si fara prea multe simptome neplacute.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
diafera spune:
buna fetelor,
Ei, ce va ziceam ieri? Iata ca intr-o zi deja subiectele de discutii au luat alta intorsatura. Trebuie sa va spun ca si eu mi-am ridicat azi rezultatele la anumite analize de la Cantacuzino. Si surpriza .. listeria cu titrul 1/320 .. cu repetare la 6 saptamani . L-am sunat urgent pe dr. Tutnaru si mi-a zis sa o refac cat mai repede cu putinta in alta parte ca sa stie daca imi da tratament. Mi-a recomandat .. culmea.. Sanador sau Medicover. Dar la Medicover.. stiu ca nu se face.Am sa merg deci maine dimineata la Sanador.
Cu referire la sindromul antifosfolipidic. Eu am pierdut anul trecut in aprilie o sarcina la 8 saptamani. Si ca urmare dr. Badiu la care eram atunci m-a trimis la dr. Uscatescu la Fundeni pentru analize ...ma suspecta de un astfel de sindrom. Pot sa spun ca am facut de 5 ori analizele acolo si niciodata nu mi-a iesit diagnostic clar pozitiv.. dar nici nu mi-au spus clar ca nu am sindrom. Si m-au asigurat ca daca mai raman insarcinata cu siguranta trebuie sa fac clexane. Pe vremea aceea frecventam pe forum subiectul despre sindrom antifosfolipidic .. si erau f multe fete cu probleme. Atunci am avut ocazia sa ma conving ca de fapt nu aveam sindrom si ca tratamentul administrat de dr. Badiu si alti cativa nu era singurul.. si poate nu neaparat cel mai bun pentru ceea ce aveam eu . Tot acolo am aflat f multe lucruri bune despre dr. Tutunaru.. mai ales din experienta fetelor care trecusera pe la el.. o exemplific pe Bestutza .. o fata extraordinara... care a trecut prin atatea cu sindromul si cu dr. Uscatescu care a amenintat-o ca sotul ii va creste singur copilul daca nu face clexane. Si uite ca a ajuns la Dr Tutunaru.. nu a facut clexane ..ci un alt tratament.. pe care il fac si eu acum.. si a nascut saptamana trecuta cu 10 cu felicitari un baiat f sanatos.
Am incredere totala in dansul. La randul meu ajungand la el, a refuzat pur si simplu sa se uite pe analizele de la Fundeni pe motiv ca Cuplul Uscatescu- Badiu imposibil sa nu iti gasesca ceva. Asa ca m-a trimis la Coltea la dr. Avram Simona. Fac intr-adevar niste injectii cu pregnyl .. dar la 4 zile si doar in primele 14 saptamani . Le fac preventiv, pentru ca oricum analizele la Coltea mi-au iesit f bune.. deci nu am nimic din ceea ce am fost presupusa.
E intr-adevar bine sa faceti aceste analize... pentru ca daca chiar aveti sindromul trebuie neaparat sa luati masuri. Insa aveti grija unde si in cine sa aveti incredere.
va doresc numai bine
Aura
lucia_cs spune:
Diafera,
imi pare rau pentru sarcina pierduta anul trecut, parca ti-am mai zis o data dar repet. :)
Acum tu sa stai linistita, daca ai gasit un doctor bun totul va fi bine, ma bucur ca ai exemplul prieteni tale, deci nu te mai sperii atat de repede.
Mult succes, si numai vesti bune vrem sa auzim! 
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
monval spune:
Buna seara fetelor cine ma poate lamuri si pe mine , mi-am facut analizele de singe si urina , cele de singe mi-au iesit bine dar cele de urina nu prea din ce am citit, adica:la sumar complet urina mi-au iesit 500 leucocite iar valoarea normala este intre 0-25 leucocite pe microlitru. A mai avut cineva asa ceva?
Cum a tratat-o?Este grav?
Va rog sa-mi raspundeti