Mamici de septembrie - octombrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
didita spune:
Eu o sa am prima eco abia pe 15 martie!!! Pana atunci nici macar inimioara n-o s-o ascult. Da de intepat nu se lasa! La trei saptamani daca nu am alte probleme!!!
Sunt foarte suparata si parca nici nu-mi vine sa ma bucur ca sunt insarcinata. De fapt daca n-as voma toata ziua cred ca mi-ar fii greu sa cred ca chiar sunt gravida.
As vrea sa pot vorbi si eu cu lumea ceva mai liber despre sarcina, dar nu prea ma trage inima. Poate dupa eco.
didita
alinam spune:
Flavia m-am interesat la cel mai tare centru de aici, la care m-a trimis si doktoritza de fapt .... o sa le fak pe cele care merg fakute aici si gata ..... mai vad eu .....
Ioana, la bucuresti nu e o idee foarte rea ca am o gramada de prieteni in buc..... mai ales prietena mea cea mai buna e acolo , s-a mutat cu sotul ..... da mai vedem .....imi surade mai mult ideea plimbarii decat analizele ![]()
Stiti ce ma enerveaza cel mai tare???? ca acum cativa ani nu facea nimeni analizele astea tembele si parca nici nu auzeam atatea cazuri de perderi de sarcina .......... ce vremuri traim si noi ...
norina spune:
Salutare fetelor!Dimineata cand am vazut cate pagini s-au scris m-am bucurat extraordinar
,pentru ca pe parcurs ce citeam sa ma intristez
si sa ma mir mai mult
. Nu-mi vine sa cred cate pot sa iasa la niste analize aparent "formale", sorry
, dar eu asa le-am considerat pana azi...mai ales ca,vorba Alinei, noua nu ni le-a recomandat nimeni si nu stim de ele decat de la voi. Poate parea ignoranta, dar credeti-ma ca am fost la niste laboratoare pe aici sa intreb si astia habar nu au..
Iar eu, daca nu am trimitere de la dr. nici nu stiu ce sa cer
, ca banuiesc ca sunt niste termeni specifici medicali...Una peste alta, imi pare nespus de rau pt vestile de astazi, pt Valen,Liamia si Ioana dar am vazut ca sunteti fete super curajoase
si ganditi exact cum trebuie,va admir sincer si sunt alaturi de voi
.SANATATE si 
Flavia_Hurducas spune:
Dana_lucia, m-am mai linistit cand am vazut ca mai este cineva care nu are greturi, varsaturi, dureri de cap ect. Si eu sunt la fel si am momente in care ma intreb "de ce eu nu am asa ceva, e totul in regula?". Dar astazi o sa ma mai linistesc probabil putin.
Alinam, ai dreptate cu toate analizele care nici macar acum 5-10 ani nu se faceau, ce sa mai zic de mamele noastre. Mama mea este foarte mirata de cate analize am facut eu, spre deosebire de ea. Si a crescut doi copii perfect sanatosi, care nu au avut niciodata vreo boala, in afara de raceli banale. Dar ce sa mai zic...si vremurile sunt mai nebune.
Flavia 9+
Tonnia spune:
Flavia, si eu sunt in gasca cu voi! Nu am nimic, In afara de sani care ma dor putin, nu simt nimic. E drept ca sunt de abia in 6+, dar am momente cand ma intreb daca e adevarat!
norina spune:
Adriana, problema cu nasul o am si eu, e cumplit, nici eu nu pot respira bine si nasul e plin de coji. Mai ales pe timpul noptii...din cauza uscaciunii nasului am si dese sangerari si rani nazale. M-am interesat si am aflat ca ar putea fi una din cauze deshidratarea, deci trebuie sa bem mai multe lichide, dar de la zis pana la facut....
Norina,9+
Flavia_Hurducas spune:
Antonia, cand eram in sapt. 5 imi spuneam ca o sa apara si la mine semnele in sapt.6, 7 si tot asa. Uita ca imediat sunt in sapt. 10 si nu am nici o problema. Exceptie sani putin durerosi, arsuri la stomac (trebuie sa mananc putin si des) si cam atat. Poate ca suntem norocoase.
Flavia 9+
LiaMia spune:
Salutare din nou!
Multumesc, Norina, si tie si tuturor celorlalte fete.
O sa va tin la curent cu treaba asta. Deocamdata pot sa va spun ca am mai cercetat si lucrurile se pot tine sub control (valen stie!
).
In rezumat: La titru 1/160 cat am eu nu se da tratament dar se urmareste evolutia prin repetarea analizei periodic (ce inseamna periodic o sa-mi spuna luni dr.ginecolog!), iar pentru valorile clar pozitive se da tratament cu ampicilina cel mai des (se poate si tratament homeopat).
Pupici tuturor burticutelor,
Sanatate maxima si voua si bbilor
Si ne reauzim dupa weekend OBLIGATORIU NUMAI CU VESTI BUNE!!! (votez contra stresului
)
LiaMia
miflore spune:
Obligatoriu numai vesti bune! Votez si eu!
Va pup pe toate si week-end placut!
Mihaela 9+
Ioana75 spune:
Fetelor, io plec la soacra-mea we asta, si am toate sansele sa vin cu niste perle
. Asa ca luni pregatiti-va ...
In legatura cu analizele care nu se faceau acu n ani ... Pai uitati-va citi copii cu handicap avem (nu bag mina in foc, dar parca eram pe locul 1 in Europa
). Iar cu si mai multi ani in urma, nu se mincau atitea E-uri ca acum, nu fusese nici Cernobilul ... vremuri bune dom'le
.
Ioana