Am o mare problema!! Ajutati-ma va implor!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
ALECSIA ai mare grija. Ii dau dreptate lui ANGELIQUE. Inca mai ai timp sa te gandesti. parerea mea e ca trebuie sa vorbesti fff clar cu viitorul tau sot inainte de a lua o decizie.
Si eu pot sa spun ca am avut o mica problema in legatura cu subiectul asta, dar si-a revenit si acum eu sunt pe primul plan. acum vreo 2 ani cand am deschis discutia i-am spus foarte hotarat sa aleaga cine e mai important, si a ales.nu l-am despartit de parintii lui, dar le-a zis clar sa nu se bage in relatia noastra. si am o buna relatie cu ei (chiar daca din partea mea doar de fatada). facem nunta in 2006.
iti doresc multa bafta!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariamunteanu spune:
Alecsia, nu-mi miroase a bine acest atasament exagerat al prietenului tau de parintii lui. Inteleg sa-i respecte si sa tina la ei, dar imi vine sa cred ca ii pune pe primul plan. Am avut un asemenea caz in familie si cei doi s-au despartit inainte de nunta. Acum e fiecare cu altcineva si, pe cand ei ii merge tare bine, el are aceleasi probleme cu maica-sa si cu actuala sotie.
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Uite ca iar aduc subiectul in discutie pentru ca NU MAI SUPORT!!!! Si am nevoie de ajutorul vostru... Noi peste o luna avem nunta iar ai mei socri (ca se pare ca si soacra mea i s-a aliat) nu se intereseaza absolut deloc de nunta. daca aducem noi discutia e bine, daca nu nu! Nu mai pui ca scandalurile si certurile continua. Bine... nu asa des ca inainte dar este aceeasi tensiune in casa. Au inceput sa ma ocoleasca...sunt foarte distanti, am ajuns sa ne dam doar "Neata" sau "Buna seara" si locuim in acelasi apartament. Numai cand ma gandesc ca trebuie sa ajung acasa mi se ridica parul in cap... Pana la urma le-am spus alor mei ca vreau sa plec de acolo dar ei nu inteleg de ce nu mai pot astepta macar pana la nunta. de ce??? pentru ca mi-e frica sa nu faca vreo faza exact in ziua aia si sa-mi strice buna-dispozitie. de ce?? pentru ca nu mai am somn... nu ma mai pot odihni... ma streseaza prea mult problema asta. Am incercat sa caut garsoniera de inchiriat dar sunt foarte scumpe... nici asta n-ar conta pana la urma ca sunt atat de disperata incat as accepta sa raman fara un ban.
problema acum este urmatoarea... mi-e frica ca daca plecam sa nu amplificam si mai mult problema cu socrii... Nu stiu cum si ce sa mai fac! Astazi o sa am o discutie cu al meu sa-l fac sa inteleaga ca trebuie sa stea EL SINGUR de vorba cu ei. Eu deja am incercat, le-am spus, am stat de vorba cu ei si... degeaba.
Vreau sa le spuna ca noi vom pleca (deja cautam) si sa vada cum face cu ratele... Noi am cumparat canapelele, aerul conditionat..si multe altele pe care le platim noi momentan. Iar ei ne tot scot ochii ca ce? ne-au pus ei sa le cumparam? Pur si simplu simt ca o iau razna!!!!
Va rog ajutati-ma!!!!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
ratusca1977 spune:
Of Biby ce probleme nasoale mai ai si tu, e cam rau sa stai cu socrii sau cu parintii si mai ales sa ai o atmosfera incordata in casa.
Lucrurile de care spui tu ca le-ati luat in rate, chiar daca va mutati nu puteti sa le luati cu voi? Doar nu le lasati lor, ar fi culmea....
Si mai e si nunta care se apropie, ar trebui si ei sa se gandeasca putin si la voi si la dorintele si problemele voastre.
Viitorul tau sot e singurul lor copil? Conteaza si asta.
Asteptam vesti, poate se schimba situatia, macar de dragul nuntii care se apropie....
http://compage.totalnet.ro/edy/
bebitzu spune:
Poate ar fi mai bine ca inainte de nunta sa va intalniti toti - parintii tai, voi 2 si socrii si sa incercati sa discutati despre nunta, ce planuri aveti dupa nunta, faptul ca doriti sa stati singurei si ca, poate cei 400Euro sa fie considerati cadoul socrilor pentru voi.Ar fi ca o participare a lor la cheltuielile aferente unui astfel de eveniment.
Daca nici asa nu va intelege (socrul), incearca sa mai ai putintica rabdare.
Nici socrii mei nu au participat la acest eveniment.Au fost anuntati de data nuntii,totul a fost pregatit numai si numai de parintii mei.Chiar si noi am ajuns acasa (locuiam in Bucuresti iar nunta a fost facuta in orasul meu natal) inainte cu o zi de nunta cand toate erau gata facute.
bafta multa, sa dea Domnul sa aveti o nunta ca in vis, asa cum sunt convinsa ca fiecare si-ar dori.
aschiutza spune:
Eu cred ca ei profita de "frica" ta si inceraca sa santajeze. Asa sunt multi oamnei, cind isi dau seama ca au putere asupra cuiva si-o vor folosi instinctiv.
Incearca sa le arati CLAR ce simti, nu cu grija si manusi. Si daca pierzi relatia cu ei si nu vor mai gindi bine de tine, ce se intimpla? De acuma vei avea familia ta care se compune din tine, sotul tau si copii. ATIT! Socrii au viata lor , voi a voastra.
Mobila as lua-o in locul vostru. Daca fac scandal, sa plateasca ei restul de rate. daca nu va intelegeti dati-o inapoi la magazin, ati pierdut niste bani, dar stresul vostru si certurile se platesc mult mai mult si greu!
S-ar putea ca o problema sa fie tocmai schimbarile facute de voi. I-ati intrebat daca sunt de acord cu ele? Putini oameni se bucura ca le faci schimbari in casa, chiar daca e spre binele lor. De casa aia sunt legati si se pot simti ca si cind voi ati vrea "sa ii dati afara". E o chestie psihica, de posesivitate. Pot sa spun ca si eu incercat-o un pic, cind ma intorc acasa in tara in vacanta si vad ca lucrurile mele au fost puse prin alte parti sau stricate.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
adrienne12 spune:
Draga voi platiti ratele asa ca lucrurile sint ale voastre. Da scuza-ma el ce a avut inainte in casa ca doar nu v-a lasat cu casa goala de a trebuit voi sa cumparati canapele si electrocasnice? Pune-i inapoi sofaua sau ce a avut inainte si cu asta basta. Si mutati-va mama draga nu va mai chinuiti atit. SI pt ca sinteti independent financiar de el puteti sa faceti ce vreti. Eu nici nu l-as chema la nunta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Bibyrox sa nu te superi pe mine ca intervin. Pentru partea materiala veti gasi o solutie, ca doar e munca voastra. Pur si simplu daca nu vor sa platesca ei atunci lucrurile sunt ale voastre si luati-le.
Eu as proceda in felul urmator: amana disctutia sot-socri pana dupa nunta. Nu e indicat acum sa-i pui si mai tare in capul tau. Mutati-va unde va permiteti, la o batranica in gazda macar decat cu socrii. Nu le spune parintilor tai acum ca nu te intelegi cu socrii - sa nu se certe inainte de nunta si sa strice ceva. Important este ca viitorul sot vede cine este "omul negru". Spuneti ca va mutati ca asa considerati ca e mai bine fara a da explicatii cuiva.
Clover spune:
Imi pare rau ca treci printr-o perioada atat de grea.
Nu inteleg un lucru: va dadeau 6000 de euro cu imprumut? de ce vor cei 400 de euro inapoi?
Eu as lua categoic tot ce am cumparat. In locul celor vechi oferiti-le bani cat sa-si cumpere ceva echivalent. Ca daca erau vai de capul lor le ajung niste lucruri ieftine, nu au nevoie de canapelele voastre pentru a-si alina suferinta provocata de disparitia mobilei vechi.
S-ar putea sa fie adevarata povestea cu confortul psihic. Sa se simta exclusi din propria casa(nu ca le-as cauta scuza).
Si in mod absolut obligatoriu trebuie sa gasiti o solutie sa va mutati. Chiriile sunt groaznice, dar nervii tai cred ca sunt mai importanti.
iselin spune:
Roxy, hop si eu.
Imi pare rau ca esti asa stersata chiar inainte de nunta.
Dar tot ceea ce se intampla, indiferent de ce pretext ti se poate prezenta, are legatura cu banii.
Stiu cazuri concrete asemanatoare.
Nu-i intereseaza discutiile despre nunta pt ca nu vor sa participe financiar. Pur si simplu. Daca sotul tau (viitorul) e de partea ta, adica sunteti uniti, problema devine minora, adica nu trebuie luata in considerare.
Va faceti nunta singuri. Si noi am facut-o. Si mai stiu oameni.
Despre mobila si aer, ce sa zic? Le luati cu voi sau nu. Daca le luati o sa se vada un mare gol, daca nu le luati o sa aveti voi un mare gol...in buzunare. De plecat, terbuie sa plecati. Caci nu o sa se schimbe nimic nici dupa nunta. Si ce daca iese circ? Nici eu nu sunt adepta scandalurilor, dar daca e singurul mod sa va gasiti linistea...
Sotul tau ce spune?
De curiozitate sa ne tii la curent. Nu cred ca o sa va dea banii promisi, adica nu contati pe el, pe ei! Parerea mea.
Si te pup. Vezi ca stresul face rau la ten!