Am o mare problema!! Ajutati-ma va implor!
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Uite, ma bag si eu in discutie. Ma primesti, biby? Ce-as face eu in locul tau: as lua frumos cu mine tot ceea ce am luat in rate. Nu poti sa le lasi casa goala? Da' ei cum pot sa profite de voi? Cu tot respectul si scuzele de rigoare aca jignesc cu ceva, ce fel de parinti sunt aia pe care nu-i intereseaza de copiii lor? Asa ca eu mi-as lua frumusel lucrurile si mi-as cauta o locuinta cu chirie. Mica, cat se poate de ieftina, dar as incerca.
Hmmm...mi-a venit o idee, iti scriu pe PM, sper ca n-o sa te superi.
Si ca sa nu mai fii suparata, uite o si un
de la mine.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
scuza-ma ca ma bag si eu in discutie Bibyrox, dar mi-esti tare draga de la miresici2005 si sincera sa fiu sunt de acord cu anangel_lexi.
ganditi-va in primul rand la voi, voua sa va fie bine, doar vezi ca altii se gandesc numai si numai la ei. de ce sa suferiti voi? nu aveti bani de facut cadouri asa pe nepusa masa, asa ca luati-va mobila si aparatele si mergeti undeva in chirie. asta e parerea mea!
poate va veti descurca mai greu, dar macar sunteti numai voi2 si aveti mai multa liniste si pace sufleteasca.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
CristinaT spune:
eu cred ca cel mai sanatos este sa stati singuri, dar ca sa zic asa mi-e nu-mi iese din cap cum adica ii lasi casa goala? te referi la canapea... cumpara-i una la mana a doua, se gasaesc peste tot, eu chiar am dat una de pomana ca nu-mi incapea in casa, si le-am mai si carat-o cu barbate-meu la usa... asa ca baga un ochi pe okazii.ro
5 ani -14 februarie 2005
pupezica spune:
Imi pare rau pt problemele astea, dar sa nu cumva sa le lasati sa va umbreasca bucuria nuntii.
Cat despre socru, eu zic sa mai suportati pana la nunta, si apoi neaparat sa inchiriati o garsoniera ca sa fiti singuri;lucrurile pe care le-ati cumparat sa le luati cu voi, fara discutie, sunteti la inceput de drum si aveti nevoie de ele.sa nu aveti remuscari, asa cum el va cere banii aia, va luati si voi lucrurile pt care platiti, si luati o canapea la mana a doua, ca doar nu le lasati pe cele de piele acolo.
parerea mea...bafta!
craciunitza spune:
Draga biby, situatiile complicate nu se rezolva cu parul. Oamenii se schimba din tot felul de motive, sotul tau ti-a spus ce a povestit parintilor lui cand v-ati despartit? Te-ai despartit de el din cauza parintilor tai! Cata suferinta le-ai pricinuit, te-ai gandit vreodata? Poate ca socrul tau nu a trecut peste faptul ca tu i-ai parasit fiul, poate ca te invinovateste pantru faptul ca el are o casatorie ratata si un copil care creste fara tata, lucrurile de genul asta nu sunt niciodata albe sau negre. Mai ales ca, asa cum singura spui, inainte de despartirea in cauza va intelegeati bine.
In locul tau, eu as vorbi cu el direct. Nu sotul, nu soacra, eu as vorbi. Sunt oameni care nu inteleg cum altii pot veni si pleca simplu si nu au incredere in reveniri. O discutie sincera ar lamuri lucrurile. Nu mai vorbi cu soacra pentru ca ea ii spune si lipsa ta de fair-play tensioneaza si mai mult atmosfera din casa.
Daca va mutati cu chirie si va luati lucrurile cumparate este, dupa mine, o mare greseala. Si un gest pe care va fi greu sa-l reparati.
Cu tatal tau nu te intelegi, cu socrul nici atat, sfatul meu este sa discuti cu ei cat mai repede, o nunta fara socri sau cu socri incruntati nu este o amintire placuta pentru nimeni. Iar tu nu meriti asta. Succes!
Nu certati copiii cand viseaza!
adda spune:
Viitorul tau sot trebuie sa aiba o discutie cu tatal sau si sa afle ce anume il deranjeaza pe acesta (ai spus ca socrul tau nu are nimic impotriva ta, ci numai a fiului sau).
Evident ca nu e corect din partea socrului tau sa va ceara acum, in prag de nunta, cand aveti nevoie de atatea lucruri, banii imprumutati. Ma gandesc (,) ca, daca ati facut un asemenea gest pentru ei, aducand imbunatatiri apartamentului, trebuie sa va fi inteles foarte bine. Cred ca ceea ce-l deranjeaza pe socrul tau e ceva destul de serios, altfel nu s-ar comporta asa
Daca as fi in locul tau, as pleca din casa lor cat mai curand. As lua cuptorul cu microunde si aparatul de aer conditionat, lasand canapelele din piele (ca sa nu le fie casa goala ). Le-as da cei 400 de euro imediat dupa nunta (chiar daca acesti bani sunt mai mult decat necesari pentru voi) pentru a nu avea ce sa-mi mai reproseze.
Insa ... e pacat sa se termine lucrurile asa . Incercati sa aflati cauza schimbarii atitudinii socrului tau fata de voi.
Kokolina spune:
salut!!
bai, frate, e culmea !!!
si eu sunt intr-o situatie similara desi eu nu stau cu ei!!
iti dai seama ca eu, fiind intr-o pozitie mai favorabila(am casa mea,nu au dat ei nici un leu pt. ea)ma comport mult mai urat decat tine
adica pot sa il poftesc sa iasa din casa cand vreau eu, adica...ori de cate ori scoate"porumbelul"si ma insulta
si la noi a fost la fel:la inceput m-au acceptat f. bine, paream ceva de vis:aveam o facultate,nu mai fusesem maritata, aveam un job bun, parintii mei baieti de treaba, eu singurul lor copil, etc.
insa cu timpul am inceput sa nu ne mai inghitim:ei nu vroiau decat sa profite de pe urma realizarilor noastre.normal ca eu nu acceptam sa se foloseasca ei de munca mea, de masina mea, de casa mea, etc.
oricunm si acum, dupa atatia ani, daca ne luam ceva, un lucru, un obiect, etc, NU STIU SA SE BUCURE DECAT DACA AU SI EI CEVA DE CASTIGAT
in rest, nu inteleg mare lucru...
biby, sfatul meu este sa o tunzi de la ei, mutati-va la casuta voastra, sa vina ei la voi in vizita si sa mai fiti si voi cateodata nemultumiti...sa sa vada si ei ce inseamna
vorba aia cu "lucrul amestecat care miroase a........" e f. adevarata
fiecare cu casa lui si cu bucataria lui, va mai vizitati si mai beti o cafea impreuna,sa vezi ce bine va intelegeti atunci..
te pup si ai grija de tine!!
Kokolina
AngeliquedeS spune:
Bibyrox, uite ca ne intalnim si aici nu numai la miresici. Sa vezi ce am patit eu, socrul meu (viitorul) baiat de treaba, nu mai stia ce sa imi faca si se purta atat de frumos cu mine ca nu imi venea sa cred ce norocoasa sunt cu asa viitoare familie. Eu sunt impreuna cu iubi de 7 ani si pana anul trecut in noiembrie, toate roz. Intr-o seara, se imbata socrul meu manga si incepe sa manance... stiti voi ce. Despre mine - ca il tin sub papuc pe iubi, ca el nu e barbat, ca imi face toate poftele, ca ma lasa sa fac ce vreau, ce sa spun, un adevarat circ. Normal ca m-am simtit jignita, ba chiar m-am simtit SOCATA, era ultimul lucru la care ma asteptam, nu mi-am imaginat niciodata ca poate sa faca asa. Iubi i-a spus ca sunt suparata pe el si dupa cateva zile a venit la mine si si-a cerut plangand iertare ca el nu suporta ca eu sa fiu suparata pe el, ca el moare daca eu nu il iert. I-am spus ca l-am iertat, nu m-a lasat inima, dar in sufletul meu nu pot uita si nu va mai fi la fel. Din cauza asta nu vom mai sta cu el dupa ce ne vom casatori desi am fi putut (are casa mare si nu am soacra asa ca nu ar fi fost o problema) O sa ne chinuim si o sa ne luam chiar si cea mai ieftina garsoniera. Bibi, asta te sfatuiesc si pe tine, sa le dai cei 400 de euro, sa iti iei lucrurile (care sunt de fapt si de drpet ale tale), lor sa le cumperi o canapea simpla care tot va fi mai buna decat ce aveau si p-aci ti-e drumul pentru ca nu vei avea trai si nu veti putea agonisi nimic. Stii tu, cine s-a fript cu ciorba.....
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alecsia/Alecsia.jpg)
Alecsia spune:
Biby, voi macar sinteti uniti , puteti face ceva sa schimbati situatia. Lasati banii , important e ca relatia voastra sa fie perfecta . Si eu am probleme cu socrii (viitorii). Numai ca la mine prietenul (viitorul sot peste cateva luni) a inceput sa fie de partea lor. Relatia noastra se subrezeste pe zi ce trece din cauza lor si prietenul meu nu mai tine cu mine. Acum pling de suparare , ca practic nu mai pot face nimic. In loc sa ma pregatesc de nunta eu acum stau sa ma gandesc daca nu cumva ar trebui sa o anulez. Si ma doare sufletul ca dupa 6 ani de cand ne cunoastem am ajuns acum sa ne despartim din cauza lor, parinti iresponsabili care profita de bunatatea copilului lor. Si ma doare ca el e atat de bun si de legat de ei sa ii ajute mereu, ca nu se indura sa-i lase sa vada cum e fara el , ba mai mult acum crede ca eu am ceva impotriva lor. Sint din ce in ce mai nefericita, parintii mei nu ma inteleg si cica in iulie trebuie sa fiu mireasa. Ce (mai) pot eu sa fac?
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
AngeliquedeS spune:
Alecsia, ai intr-adevar o problema grava. SA nu imi spui ca dupa nunta o sa stati si la ei. Atunci cand intr-o relatie se amesteca parintii, indiferent daca sunt si ei sau ai lui, acea relatie se duce de rapa mai devreme sau mai tarziu. Ai mare grija pentru ca daca el nu are puterea sa fie impartial tu vei fi cea care va avea de suferit. Inca nu e tarziu sa pui piciorul in prag. Ai grija si mai scrie-ne. Pupici.
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner