Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Se plansese Lucas-parca de o sangerare, mai aveti vesti de la ea?

Hai sa scriu ce e pe CD de "sleep":
1 The "Swan" from Carnival of Animals (Saint-Saens)
2 Air On A G String (Bach)
3 "moonlight" (1st movement) Beethoven
4 Gymnopedie no.1 Satie
5 Pathetique (2nd movement) Beethoven
6 Arabesque no.1 (Debussy)
7 Excerpt from the water suite (Handel)
8 "Nimrod" from Enigma Variations(Elgar)
9 "Pastoral"(2nd movement) Beethoven
10 "Neptune" from The Planets(Holst)

Mey, la mine functioneza- pe la Debussy -adorm.
Faza tare e ca motanu devine agitat nevoie mare, si de unde picotea la caldura -il apuca cheful de joaca...He, He- e clar nu avem aceleasi "brain wave patterns"...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

GABITZAM,sper sa te consolez in legatura cu caseta de la Iosup,spunindu-ti ca si eu am avut aceeasi exp..Am crezut,initial, ca a fost un accident,dar, vazand si cazul tau m-am infuriat.Se pare ca, noi, cei cu carduri CMU, nu prezentam prea mare interes,pt. a face aparatul ala sa functioneze.In alte cazuri,cand echo.se plateste[si inclusiv inreg. casetei 1000000lei],nu exista probleme de inregistrare.
In legatura cu "hipotonia...",nu-ti face probleme,daca ar fi fost ceva ne-ok,ti-ar fi spus.Mie ,nu s-a sfiit sa-mi spuna :"sper sa poti duce sarcina pana la 30 sapt".ASA CA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

NEFERTARI,eritromicina ,este indicata in mod expres ,pt. trat. scarlatinei in cazul alergiei la peniciline.[citez]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

AM INTOLERANTA LA ERITROMICINA,AMOXICILINA ..... + MOLDAMIN + MUUUUUULTE ALTE MED

O sa sun doctorul !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burtici nu mai ziceti nimic??? Ati adormit?
Voi ce mai discutati cu medicul vostru la consultatiile lunare?

Criss si 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

E o moleseala aici in birou...Caldura mare...Ma incearca si o vaga durere de cap, cred ca de la lipsa de aer.
Saptamana viitoare ma duc la doctorita mea, cu ultimele analize si ecografie.
Ma tot gindesc cind este momentul sa abordez subiectul nasterii, ce si cum o sa fie.
Si ma gindesc si ce dumnezeu sa-i duc, ca o sa fie intre 1 si 8 martie.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crissu,

nici nu mai stiu ce voi discuta cu dr, ca , ma crezi sau nu, nu am mai fost la ea de la inceputul lui decembrei, deci de vreo 3 luni. Atunci mi-a zis sa vin la sfarsitul lui ianuarie. Eu am facut eco la 20 de sapt si mi s-a recomandat sa o repet la 24-28 de sapt. Ca atare am asteptat sa o fac si pe asta. Si apoi a lipsit ea de la cabinet, m-am programat pt ieri, dar m-au sunat ca are o urgenta in spital si nu vine si ca atare ma voi duce la ea pe 2 martie, adica dupa aprox 3 luni. Ma si mir cand a trecut vremea, dar stau linistita ca am facut 2 ecografii intre timp si bebe era super bine.

Eu voi aborda deja tema nasterii, ca ma intereseaza f mult. Si tema semi-depresiei pe care am avut-o, la fel.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, am vazut ceva patutzuri de m-am imbolnavit: axm furniture . ro. Stiti voi sa-l accesati. Se gasesc de vizionat la Mall-ul de mobilier / decoratiuni din Ghencea, da' costa muuuult, incepind cu 12 mil.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Frumoase patuturi. Pacat ca n-am copil cu lada, ca vad ca asta iti trebuie ca sa cumperi un patut...

Glumeam, evident. Dar de unde stii cat costa, ca eu nu am vazut preturile?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Unde este mall-ul ala de mobilier? Linga stadionul ghencea? Ai fost acolo? Mai erau si alte firme care aveau mobilier pentru bebici?

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput