Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am intrat si eu pe bbtau punct ro si am vazut pompa. Nu scrie nicaieri ca e Isis. Asta este? Pe mine ma intereseaza cu tot cu geanta etc, tocmai din cauza intoarcerii f rapide (aprox 6 saptamani) la birou. Cum sunt preturile lor comparativ cu piata? Adica are sens sa comand aici sau mai bine iau de undeva din oras mai ieftin?

Si inca ceva, ati fost pe la Miniblu? Ce preturi au, in general?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Carolina, geanta cu pricina am vazut-o eu la Rococo, magazinul de la Sf.Gheorghe. Am rugat-o pe vinzatoare sa mi-o arate, este exact cea ce pe site-ul cu pricina. Nu-mi aduc aminte pretul de acolo, oricum peste 3 milioane, poate 3,5 mil.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Micky, multa bafta la examen. Iti tinem pumnii si eu s bb (ca asa statea aseara la echo - cu pumnii stransi).

Nefertari, Alex a venit in contact cu copilasul care a facut scarlatina? Mi se pare buna ideea lui Fran, sa-l tii o vreme acasa. Am auzit ca e perioada epidemiilor in gradinite. La noi (in Constanta) au inceput varsatul de vant si oreionul.

Am fost aseara la control si bb este bine, dar cu capul pozitionat prea jos pt varsta lui. Colul este lung si inchis, dr. mi-a spus ca nu ar fi motive de ingrijorare, dar sa imi iau anumite precautii: sa nu ridic greutati, sa nu fac eforturi prea mari, interdictie totala la zbenguieli (de parca imi mai ardea de asa ceva).
Gabitza, eu am intrebat-o pe dr. de la echo daca am sanse sa ramana bb cu capul in jos pana la sfarsit. Mi-a spus ca sanse ar fi, dar bb este inca micut si probabil o sa se mai intoarca de cateva ori pana la sfarsit.

Lili si bb Sergiu 29+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Se pare ca astia de la Avent au un sigur fel de pompa manuala - Isis, dar se gaseste in diverse combinatii- cu gentuta frigorifica, cu dispozitive de stocare etc.
Pe la Miniblu am fost eu intr-o trecere rapida- cautam un cadou- au preturi rezonabile, dar articole mai mult de la Nuk si bebeconfort- Chicco si avent mai putin...Eu mi-am luat pt. mine (si BB) " The children Listening Centre" -4 CD(aprox. 550000) cu muzica clasica grupate in "Listening", "Calming", "Learning", si "Playing". Cica sunt selectionate asa pt. ca exista o legatura intre frecventele muzicale si undele creierului... O sa va scriu exact ce piese sunt pe ele - ca probabil le aveti separat...

Cu pompa si eu ma interesez in principiu, o iau inainte sa nasc doar daca vor fi reduceri substantiale la targul din aprilie- altfel ma gandesc ca in spital ar trebui sa aiba din alea profesionale... si pana vin acasa cu BB are timp sotul sa cumpere...
Mikyyy- bafta la examen.
Gabitzam- si mie Iosub mi-a zis la eco ca are "vezica in repletie" si la sfarsit ca totul e OK- fara explicatii...
Dupa ce m-am agitat ceva, am aflat ca inseamna ca inca nu e in pozitia definitiva- si ca este absolut normal pt. varsta respectiva. Sa nu fie si la voi ceva de genul asta.

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

fran,Ada_74 - multumesc pt raspunsuri Nu am prea multe detalii si cred ca mai mult i-a scapat directoarei de dimineata cand am avut o discutie despre cu totul alt subiect .Oricum ,am inteles ca e agitatie mare pe acolo - s-a nimerit si un control de la Sanepid.
Daca gasesc pe cineva sa stea cu el o sa-l tin acasa - e intr-adevar cea mai buna solutie .
Sper sa evitam imbolnavirea pt ca ar fi destul de grav .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Carolina, pune si tu o poza cu burtica ta (fata si profil), sa-ncepem sa ne dam cu presupusul cu privire la sexul lui .

Lili si bb Sergiu 29+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

sa incerc sa imi fac diseara poze.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Buna burtici dragute,
Ce mai faceti tot despre pompele alea vorbiti.....aoleu eu cred ca voi tineti cu tot dinadinsul sa va mulgeti.............ce naiba.Poate nu o sa aveti nevoi.
Mickyy bafta la examen si tinem pumnii..........si un pont: atunci cand ai impresia ca stii mai putin atunci iei examenul.
Nefertari poate totusi Alex nu a luat boala si mai bine i-l tii acasa. Multa sanatate ca am auzit si eu ca e epidemie de oreion si mai multe chestii ciudate. Ii ataca pe saracii micuti de prin gradiniti.
Gabitzam nu te stresa ca iti zicea daca ceva nu era in regula. Eu am citit tot pe DC despre o mamica careia Iosup i-a zis de o chestie nasoala asa ca..................
Noi mancam ca spartii si dupa masa se intinde asa rau burtica de ma doare pielea si am impresia ca ni se muta organele pe acolo.

Criss si care azi a implinit 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

DRAGA NEFERTARI,am vazut ca,Fran ti-a dat informatii in leg.cu scarlatina ,dar, da-mi voie sa mai adaug si eu ceva din exp..La noi,la gradi., se declarase un singur caz,iar copilul respectiv era la alta grupa ,et.superior>nici un risc.Dar din nefericire pt mine ,copilul meu de 3,3ani a fost al 2-lea caz.Boala a debutat cu tuse si febra de 39'5.Nu i-am dat antib. imediat[nu stiu de ce?].A doua zi,i-a aparut eruptia ,brusc,dar nu cea clasica cu incheieturile,ci era rosie pe trunchi[abd.,piept, spate]si avea aspect de "piele de gaina".Pe fata nu avea nimic,in schimb,avea limba zmeurie.Pana aici, am vrut sa-ti spun ca sca. imbraca mai multe forme.Nu stiu ,daca, tinutul copilului acasa este sol. salvatoare ,caci poate a intrat deja in contact cu streptococul.Mai bine ,fa-i un exudat faringian inainte,apoi,daca e ok, poti sa-i dai preventiv OSPEN~5 ZILE si ia si tu eritromicina.Am luat si noi,preventiv,la sfatul medicului cand a fost diagnosticat copilul.Sarcina ta nu va fi afectata ,dar boala este groaznica,datorita trat.de lunga durata[moldamin]si a urmarilor unui trat prost facut[reumatism muscular,glomerulonefrita,etc].DE ce-ti spun sa-i dai preventiv antib.?Toti copii din grupa ei au fost raciti si au facut febra in aceeasi perioada DAR,parintii destepti, le-au administrat imediat antib. si nici unul nu a facut scarlatina,pe cand noi i-am dat antib. 2luni sii-am facut la analize[aslo]de am capiat-o.Inca o veste proasta:scarlatina nu-ti ofera imunitate pe viata si poti sa ofaci ori de cate ori intri in contact cu streptococul b hemolitic.SUCCES!
LAZY+ANDRA4,5ani+bb25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

lazy - multumesc foarte mult pentru rabdarea de a scrie un raspuns atat de lung !!!!! Si lamuritor !!!!!
Se pare ca azi e ziua vestilor proaste : o noua sarcina de serviciu(destul de solicitanta pt sit.mea ) ,amenintarea cu scarlatina , intoleranta mea la tot ce inseamna penicilina .

Alex trebuie sa inceapa oricum un tratament cu Ospen asociat cu alte minuni pentru imunizare ,dar ne gandeam sa asteptam pana la 1 martie . Exudat i-au luat azi la gradi .

hai ca v-am facut capul mare destul !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput