Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici,
am vazut si la noi pe net pompa de san Avent Isis.
Sunt si alte modele, nu ma pricep ioc.
http://magazin.reclama/product_info.php/cPath/55_66_57/products_id/3079
sper sa nu fie consiedrata reclama!
in Olanda era 55 Euro parca ..............
Gabitza, imi pare rau...nu te necaji, ai vazut ca au mai spus si alte fete ca e mai greu de abordat cateodata iar faza cu inregistratul poate a fost mai bine asa daca tati spune ca nu s-a vazut mare lucru oricum.
Auzi dar la CMU nu au si montior ca la Sanador ca sa vada si mami ce se intampla?
Si tu de ce te-ai dus acum? Ti-a spus doctorul sau pentru ca puteai sa oa faci gratuit?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, nu au monitor ca la Sanador.
Am facut in primul rind pentru ca-mi recomandase Meclea de la Sanador sa o repet in intervalul 24-28 sapt, ca nu-i vazuse ceva la inima ca era inca mic si nici nu statea bine. Banuiala mea era ca a fost doar o tactica sa ma faca sa mai dau o data 3 milioane de lei.
Si in al doilea rind pentru ca era gratuit si il stiuam pe Iosup ca e meserias.

Se pare ca linkul tau a fost considerat reclama :)

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Vai, nu mai pun link-uri aici Ma rog, nu de genul asta. Dar uite ca sunt si la noi aduse......

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut si la noi pompe Avent Isis, li se face reclama in toate revistele de bebe. Am vazut si la Rococo, la magazinul de gravide, probabil se gaseste si prin farmaciile mai bune.
La Rococo era o trusa intreaga Avent, pompa cu doua biberoane, si nu stiu cite accesorii, toate bagate intr-o gentuta izoterma, dar era undeva pe la 3 milioane. Nu stiu cit costa daca o iei singura.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nefertari- eu stiu ca pana in 3-4 luni e foarte periculoasa o boala contagioasa la viitoarea mamica. La o sarcina mai mare se poate face tratament cu antibiotice etc - si oricum toate organele bebelusului sunt formate deacum...
Da' oricum ar fi nasol sa faci acum scarlatina
Nu poti sa nu-l mai trimiti pe Alex la gradi - macar o saptamana ?
Uite ce am gasit :
Contaminarea (molipsirea)
Perioada de incubatie dureaza de la 1 la 5 zile, apoi apar simptomele. In timpul celor 3 zile, copilul are dureri de gat, amigdalele lui sunt umflate, are febra, vomita si resimte, uneori, dureri abdominale. Dupa perioada de incubatie, apar puncte mici in regiunea inghinala, la subsori, pe pliurile coatelor, care se intind, apoi, pe tot corpul. Eruptia provoaca mancarimi, dar are o particularitate, si anume, nu apare in regiunea gurii, care ramane palida de jur imprejur. Limba este, uneori, rosie si acoperita de o secretie alba. Eruptia dispare in 5 zile, dar pielea continua sa se cojeasca timp de 2 saptamani.

Simptome:

dureri de gat
inflamarea amigdalelor
febra care poate atinge 40 de grade Celsius
stari de voma
dureri abdominale
eruptie de mici puncte la nivelul regiunii inghinale, al subsorilor si pe pliurile coatelor. Eruptia se intinde, apoi, pe tot corpul cu exceptia regiunii din jurul gurii.
limba alba cu pete rosii ca cireasa.

Si apoi, sigur e scarlatina ?
Cand aveam eu trei ani si eram la gradi m-au declarat cu scarlatina. Dupa doua zile nu mai aveam nimic.
Concluzia doctoritei: n-a fost scarlatina- da' acuma daca am declarat-o asta e, o lasam asa... cu agitatia de rigoare la gradi...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cloreta,

ma intereseaza si pe mine pompa Isis de la Avent, pt ca eu ma voi intoarce cu timp partial f repede la birou. Link-ul pe care l-ai pus nu functioneaza. Ai vazut pompa in vreun magazin in Bucuresti?

Eu am o pompa electrica de la Nuk, dar nu prea e comoda si face un zgomot groaznic, si nu o voi putea folosi la birou in nici un caz. De asemenea, am avut din Germania niste pungi sterile in care se tine laptele colectat, la frigider/congelator dupa caz. Ati vazut in Bucuresti asa ceva? Dar biberoane de la Avent cu tetine care imita sanul? Ca sa stiu daca le iau de aici sau il rog pe papa sa mi le aduca in martie cand pleaca la sora-mea in Germania. As prefera sa le iau de aici, ca daca le ia ea de acolo nu vrea sa imi ia bani pe ele si eu stiu ca nu sta prea bine cu banii, asa ca prefer sa nu ii cer sa imi cumpere.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

AVENT - POMPA PENTRU SAN ISIS - in jur de 1.900.000 lei

AVENT - POMPA SAN ISIS CU DISPOZITIV "VIA" - cred ca se refera la biberoane - in jur de 2.400.000 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gabitzam, nu te speria, nu cred ca exista medici inconstienti care sa nu-ti spuna daca e ceva chiar grav... Si mie mi-a spus Albu ceva de nu stiu ce valoare intracraniana aproape de limita, m-am speriat, dar mi-a zis ca nu e grav si ca acum bb e in dezvoltare si se poate modifica oricind.

Nu-ti mai face ginduri negre, ca nu e cazul, oricum nu ai ce face nimic in plis, decat sa fii calma si increzatoare. Deci, think pink! Stii tu vorba aia, copiii si betzivii au Dumnezeul lor :)

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Cautati pe - scriu cu pauze- da' chiar nu e reclama- va orientati la preturi- b e b e l u s u l t a u . r o
Eu am primit acasa catalogul lor si am postat - cred ca prin sub. 33- preturile la pompe de san . Au tot felul de smecherii- si pungute pt. lapte si aparatori de sani etc.
Mie mi-au ramas ochii la o chestie care se cheama Soft-cup de la Medela si e o lingurita cu rezervor de biberon - ca sa nu se obisnuiasca cu bibe si sa refuze apoi sanul... Da' e cam piperata la pret...
Pompa Isis de la Avent e 1,8mil - dar nu o aveau in stoc.

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata burticute!

Eu ma numar printre fericitele care n-au avut probleme cu alaptatul si s-ar putea ca sfatul meu sa nu se potriveasca la toata lumea...dar totusi...e un sfat. Cumparati pompa abia dupa ce nasteti, abia atunci veti sti exact daca aveti nevoie si mai ales ce tip de pompa va este mai buna. Nu-i rau sa va documentati din timp ce tipuri de pompe sunt pe piata, insa doar dupa primele tenatative de alaptat veti vedea ce probleme aveti (eu va doresc sa nu fie nici un fel de probleme si sa mearga totul struna!) si veti putea opta in cunostinta de cauza pentru genul de pompa care vi se potriveste cel mai bine.

Gata...am fugit la munci...tineti-mi pumnii...azi la 5 am examen!!! (si n-am reusit sa invat aproape nimic ), asa ca nu cred ca mai apuc sa postez pana maine (sau mai stii...ca la ce chef am eu de invatat......sigur o sa bantui pe forum toata ziua

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput