Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza e chiar la capatul lui 41 la Ghencea. Noi primim prin posta o revistuta cu tot felul de oferte si am vazut ca e si o firma de mobilier pt bebe acolo. Dar cred ca sunt scumpe rau. E in incinta home&desing mall ala
vrei nr de telefone de acolo? se numesc baby confort si zic asa: la prezentarea revistei pentru fiecare patut cumparat salteaua si lenjeria cadou
de unde deduc virgula ca au preturi mari:)

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

gabitzam - daca ajungi pe acolo vezi ca mai sunt 2 depozite enoorme de mobila Elite-chiar langa mall si Tamilia - pe partea cealalta la cateva sute de m - e posibil sa fie si pe acolo ceva .
Cei de la axm stiu sigur ca au preturi mari pt ca ii gasisem pe net prin toamna - cand cautam pat pt Alex si i-am contactat telefonic .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, sa inteleg ca tu vei naste la cantacuzino? Si eu la fel. Cu Luminita Enache. Chiar ieri am pus problema nasterii si a zis sa nu-mi fac probleme, ca va fi alaturi de noi.
Mai naste cineva la Cantacuzino? Aseara am avut niste musafiri, ea a nascut o fetita acolo pe 1 august anul trecut. NU are amintiri prea placute. Bine, a si nascut cu un medic necunoscut, dar cica si asistentele sunt execrabile!!! Am si eu o durere cu asistentele!!!!
Hai, mai, sunt si eu cu careva colega de salon in jur de 23-25 mai?

Va pupam,

Dragos Alexandru, 28 saptamani de la UM, DPN 24 mai si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna fetele,
pentru ca va-ti gindit la mine. eu stau acasa pina duminica.
am fost la doctor in seara respectiva, m-a controlat si a zis ca nu se arata nimic grav, nu stie de la ce e , dar ca minusa era super curata!!?? tot atunci m-a pus si la aparatul ala care masoara bataile inimii bebeului si contractiile, seamana cu un EKG. a zis ca totul este ok, dar sa stau acasa, poate o fi stresul sau oboseala.
ieri am fost la eco la Pop, ma programasem inca din nov. la el. a zis ca e ok, colul este f. scurt 2,7-3,1, nu a putut sa spuna exact caci bebe avea capul in jos. da asa a fost de la inceput.
gabitzam copii astia seamana, au si aproape aceeasi greutate 1030g, cap in jos.da stai linistita pina in sapt. 34 se mai misca de n ori.
imi pare tare rau ca nu ai vazut bebeul, eu l-am vazut de fiecare data, ptr. ca este monitor sus. dar nu la Pop(mie personal nu mi-a placut, dar asta e, m-am programat de gura tuturor prietenelor care mi-au spus ca e cel mai si cel mai si.....) bine ca am facut o sg. eco cu el.nu vb. cu tine. doc. meu imi explica se duce cu sageata pe ecran imi explica, mai face glume.
in fine asta e, acum am inteles si de ce ma tot bate doctorul la cap cu kg.,din cauza colului care este scurt.dar este inchis si sper sa ramina inchis pina in mai, as propune pina pe 25 mai.
am internet acasa, dar....RENEL-ul s-a hotarit sa monteze contoare pe scara! in fiecare zi un etaj, drept urmare de la 8-17.00 fara electricitate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor ieri n-a functzionat internetul si v-am dus doruuuuuuuul.
Dar ce mult mai scrietzi ca m-am cam chinuit sa citesc tot.
Bebitza mea da din minutze si piciorushe dimineatza pe la 7.00, daca nu-i aduce taticul cafeaua cu lapte la pat.
Sa va spun cum e vremea aici, a venit iarna abia acum, innebunesc uitindu-ma pe geam si nu pot iesi afara ca mi-e frica sa nu prind vreun virus care bintuie prin zona, de fapt zapada vine jos parca ar matura cineva muntzii.
Burtica creste vazind cu ochii de parca i-am pus drojdie.
Pupici pe burtici.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

apropo de patuturi, eu am fost la home design
preturi de preturi la patuturi si mie mi s-au parut mari! eu stau la bloc, si daca pun un patut ca ala, imi cam acupa tot spatiul.

linga home design mai sunt magazine de mobila, este unul elite, dragut pe 3 etaje, dar nu prea mi-a placut calitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Vad ca s-a raspuns intre timp, da, este acel mall de vis-a-vis de Tamilia.Preturile le-am aflat de la o prietena care vrea sa-si cumpere... Vrea modelul 9 si e 12 mil. Cel mai ieftin.

Poate gasiti pe cineva sa faca la comanda, sigur poate nimeri modelul si ies si la jumatate de pret. Eu asa as vrea, mai trebuie sa mai si caut. Si inca repede.

V-ati gandit la varianta de a-l lasa sa doarma in landou? Bine, ca pat tot trebuie luat, ca in landou sta 3 luni, dar daca am deja unul moka... Poate mamicile cu experienta sa-mi spuna.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Vedeti ca aia cu baby comfort au si site cu preturi: b a b y c o n f o r t . r o
Mie mi s-au parut rezonabile preturile- pt. patut de lemn de 1,2m lungime erau de la 2 mil in sus.
Parca zicea cineva ca a fost si la magazinul Barza sau cam asa ceva prin Vacaresti - pe acolo cum erau preturile ?

Si eu as vrea un sfat : Am camera separata pt. BB, in care am luat deja dulap si etajere ( pt. carti si Cd-uri ). Am luat deja si patut de o persoana - de 1,9 m lungime pt. ca am vrut sa fie ca dulapurile si nu stiu daca peste 1-2 ani mai gaseam... In camera mai exista un birou pe care l-as folosi ca masa de infasat...
Am si patut (a fost chiar patutul meu) de metal - ar trebui reconditionat un pic , destul de mare 0,7/1,4 m
Cu toate insa in camera e inghesuiala naibii...
Acuma ma gandesc sa iau un patut pliant, sau un landou ceva... pana pe la trei luni si apoi sa pun patutul metalic si sa scot biroul ?
Adica intrebarea e : pana la cate luni ar trebui sa tin si biroul - pe post de masa de infasat?
Si daca la inceput 2-3 sapt. o tin totusi sa doarma cu noi in camera... poate sa doarma in landoul de la carut ?
Si daca da, cum o schimb noaptea ? Ca la noi in dormitor nu am nimic care sa poata fi transformat in masa de infasat ?
Sunt total in ceata...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare mamici,
ne-am intors si noi de la doctori. bb are 24 de sapt si 3 zile dar ca dezvoltare are cu o sapt mai mult. are 710 g (o grasana) si este o lungana (marimea oasele de la picioare sunt mai mari ca dezvoltare decat ar trebui sa fie conform varstei de 24 s si 3 z). are 156 batai/minut si este ok. placenta arata bine si IR pe stanga este de 0.39 iar pe dreapta de 0.33.
ma simt acum mai linistita cand am vazut ca se hraneste bine si nu sunt probleme.

am profitat de ocazie ca eram in zona si am fost la carrefur, la raionul bb si am observat ca au numai saltele din iarba de deal. nu mai exista saltele din iarba de mare/alge? le-au scos de pe piata?

va pupam
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, gravidutelor! Nu am mai scris de mult din lipsa de timp, dar va citesc cite putin in fiecare zi. Noi sintem in 30 de saptamini, se pare ca fetita dar nu stim sigur si totul decurge normal. Analizele au iesit bune pina acum, am avut emotii putin la cea de diabet pentru ca am luat vreo 15 kile pina acum si avind 37 ani... mi-a fost putin teama. Agata, sora mai mare cum mindra isi spune si care are 3 ani si 7 luni, este foarte nerebdatoare „sa iasa bebe, sa creasca mare ca sa aiba si ea cu cine sa se joace“. Va doresc la toate numai bine, sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi. Sper ca de acum incolo voi sta mai mult pe DC.

Cornelia, mamica cu burtica

Mergi la inceput