Mamici de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

emaaimee eu am calatorit cu avionul cand aveam 3 luni din State in Italia.Mie mi s-a parut foarte greu si obositor.Pana sa fiu insarcinata am zburat de foarte multe ori dar ultima data fiind insarcinata mi s-a parut foarte greu.Calatoria a fost si foarte lunga - 9ore - si mancare foarte putina.Sotul meu mi-a dat si portia lui ca nu mai puteam de foame.In plus am racit de la aerul conditionat.
Oricum nu vad sa ai vreo problema cu zborul, este mult mai scurt sa zbori din Irlanda in Spania.Sfatul meu, pune niste sandwich-uri cu tine ca nu mai sunt multe companii ce ofera de mancare.

Adriana si Aidan 21sapt+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Multzumesc frumos de sfaturi. Voi cauta praful din plante si daca nu, medicamentul.
Medicul meu este prof. dr. Virgil Ancar, Medsana si Spit. Pantelimon. Ma pregatesc sa plec acasa, asa ca va pup pe toate si daca nu dorm toata dupa-amiaza, revin pe seara.

Pupici la burtici.

Cati si bb 16 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

despre zborul cu avionul, aici recomanda hidratare serioasa, sosetele-ciorapeii de varice de care vorbeam ieri si cit mai multa plimbare pe culoar. in rest, se pare ca e safe. asa ca drum bun si distractie placuta! cred ca sfatul legat de sandwichuri e f bun, in Europa acum, pe zboruri scurte nu prea se mai da mincare.asa ca ia de acasa sau cash si cumperi din avion ceva de papa.
M 15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Am revenit burtici!
Despre avion, nu stiu ce sa va spun.
Apa si eu incerc sa beau multa si alte lichide pe langa,
Eu eram si inainte constipata, dar acum am o reteta:lapte cu cereale (musli).La mine merge.Fara ele cred ca as iesi o data la 2 saptamani fortat.Asa ies cam la 2 zile, sau chiar in fiecare zi...Dar mananc de 2 ori pe zi.

Pupici de la burtica de 19,6 sapt.

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersi fetele!Ma mai gandesc in leg cu zburatul,da compania nu ofera mancare-ca e budget(scrie la terms&cond) si au bilete f ieftine.Asa de ieftine ca ne gandim sa mergem de Paste in UK(pastele catolic-ca atunci avem liber).E 2.99euro/pers-one way+taxe aeroport.Bella-poate ne putem intalni si noi atunci,daca tot fetele planuiesc o intalnire si noi nu putem veni.
Nu ma constip inca,sper sa nu ma constip nici in continuare.
La noi se da alocatie lunara de 145euro/copil.

si pestiuc iubit de 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

ryanair? zboara si in Finlanda, dar sa stii ca de sarbatori preturile sunt mai mari si cu cit te apropii de data respectiva cu atit se duc mai sus. daca vrei sa pleci, te sfatuiesc sa cumperi biletele. noi am fost anul trecut in Italia( am zburat prin frankfurt la venetia si ne-am intors de la roma tot prin frankfurt) si a fost frumos de tot, dar e obositor, fiindca iti iei bagajul unde faci escala si am avut niste pauze lungi..dar au si ei mincare in avion, de cumparat: sandwichuri si dulciuri...
distractie placuta!
M 15S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

apropo de intalnire....cand si unde? vreau sa vin

21 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

salut :)

Ema, nu cred ca tre sa-ti faci probleme pt avion, mai ales pe zbor asa scurt. Atat prietena mea cat si cumnatele mele au zburat gravide in 6 luni, si chiar intercontinental. Totul a fost OK si toti 3 copii sunt niste minunati. Nu-ti face probleme, dar i-ati mancare cu tine.

Pe mine ma doare noada cand stau jos. Ma tot chinui sa gasesc alte pozitii...dar cum sa stai la calculator???

Pentru constipatie mai incercati apa rece cu miere dimineata pe stomacul gol. La unii functioneaza.

Va pup,
, 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Fetelor, ce-s cu preturile astea in Bucuresti, ca ma speriati???? La noi o ecografie este in jur de 400 mii lei????!!!!
In Constanta este drept, nu avem echograf 3D, dar in rest... mi se pare o diferenta enorma, zau!!!
La 400 mii lei imi da filmuletzul si pe caseta...
De ce asa mare diferenta oare?

Va pup,

Irina si bebe 15 sapt - dr. Florian Dantes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna ziua dragutzelor,
Mi-ati lipsit!N-am prea mai avut timp de voi din motive obiective.
ELLA: sa-ti traisaca ,sa fie sanatos!!
BINE ATI VENIT BURTICILE NOI!!!!
EMA(EMAAIMEE): Sigur ca ar fi super sa ne vedem,abia astept.....pina atunci noi o sa ne mutam intr-o casa mai rezonabila si o sa asteptam cu drag musafiri(casa actuala nu corespunde "cerintelor")
ACum ca am terminat cu mesajele(sper ca n-am uitat nimik) vreau sa va dau o veste: NINGE IN LONDRA!!!!si habar n-aveti cit de dor mi-era si cit am asteptat ninsoarea asta(eu sunt indragostita de iarna)
PAcat numai ca n-am putut sa ies afara sa savurez ninsoarea din plin,ca mi-a fost cam rau zilele trecute,insa nu mi-am dezlipit nasul de geam.
Luna aceasta o sa iau o pauza de la DC pentru ca o sa ne mutam,si o sa ne ia ceva timp pina o sa ne conectam iar la net.Insa cum rezolvam problema revin,nu va las io asa, cu una cu doua...
Pupici la toate si MULTA BAFTA celor care mergeti la controale!
apropos,ANIS ce-ai hotarit cu cerclajul acela pina la urma?
Bella & SAndibelii(19,20 sapt)

Mergi la inceput