Mamici de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

...la CMU, am facut eco de trimI si a fost 1.900.000, iar cea de trimII 2.400.000; si am inregistrat pe caseta mea video, nu se poate pe cd....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Vreau sa va mai intreb ceva. De cand am ramas insarcinata am o sensibilitate fooooarte crescuta a sfarcurilor. Nu suport sa fie atinsi. In prima luna era chiar dureros sa-mi pun sutienul. Acum s-a mai ameliorat situatia dar tot am probleme. Voi v-ati confruntat cu problema asta? Ce-ati facut?

acusor 14 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bine ati venit noi burticute!
bebestrumfita-la multi ani!
katink-am niste dureri teribile noaptea,simt ca trebuie sa fac pipi si nu vreau sa ma duc(dupa adorm greu),mai dorm si ma trezesc-alerg la toaleta.Si eu simt ca si cand m-ar trage bb in jos,parca as avea o caramida care ma tine.Dar trece!Ma dor/deranjeaza oasele pubiene,cred ca se aranjeaza pt nastere.Voi ati inceput sa avet mers de rata/leganat?Eudin cauza durerilor de oase a trebiut ieri sa trag un mers de lipa-lipa,radeam cu sotul,dar parca se mai atenua durerea.
acusor si pe mine m-au durut sfarcurile si sanii destul de tare pana pe la 12sapt,acum nu ma mai dor!Si ai mei sunt mai sensibili acum,dar tot vreau sa fie atinsi-ca doar nu am dat bani pe silicoane,sunt naturale acum,sa profite si el...
Nu mai stiu cine intreba de cafea,eu nu beau aproape deloc.Cand mi-e pofta,imi place mirosul,nu gustul,imi fac instant o lingurita cu varf la o cana de 300ml si imi pun lapte in loc de apa.Nu am fost mare cafegioaica inainte si nu imi place cafeaua tare,daca beau pun lapte mult.
Sunt tare obosita si as dormi in continuu,v-am citit in ultimele zile,dar nu am avut nici putere sa va scriu.

si pestiuc iubit de 21s

Mergi la inceput

Am uitat:vreau sa va intreb si eu ceva in legatura cu zborul.Ca vreau sa ma plimb.Stiu ca dupa sapt 28 trebuie sa aduci scrisoare de la dr (precum ca esti apta sa zbori) si dupa sapt 36-nu te mai primeste nimeni in avion,etc.Si ca regulile sunt relativ aceleasi la toate comp aeriene.Dar,eu de ex imi revin dupa zbor in vreo 1-1ora si 1/2.Ma refer la faptul ca mi se infunda urechile rau,imi simt tot aparatul respirator dureros,ma doare si capul.Si degeaba rontai/mestec guma(nu merge nici cu dopuri) la decolare/aterizare.M-am resemnat.Ideea e ca daca eu am probleme,bb care inca e in burtica si nu are aparatul auditiv dezvoltat poate sa zboare fara riscuri?Nou-nascutii nu au voie sa zboare decat dupa 7zile parca-atunci aparatul lor auditiv e suficient de dezv pt a suporta presiunea atm,etc.
Stiu ca bb e bine "infasat" in burtica,dar totusi am si eu dilema asta!Probabil ca o sa va par cam paranoica,dar asta e!
Parca totusi nu as zbura(as vrea sa ma plimb pana in 28 s-acum in martie)

si pestiuc iubit de 21 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua burticute si mamicute!
Nici eu nu suport sa mai stau pe scaun..ma sucesc, ma rasucesc, ma plimb prin birou, mai ies la alimentara, dar nici in picioare nu pot sta prea mult..cel mai bine imi este in pat..imi amorteste o parte stau pe cealalta si tot asa......
Bebicul are program de balet acum, dar mai usurel...
Cu mersul la toaleta noaptea si eu stau rau...nu imi place, dar n-am ce face....iar cand ma intorc iar beau apa...ca asa mi se usuca gura....
Nici eu nu am facut triplul test, pentru ca tanti doctora a spus ca nu vede nimic in neregula, oricum nu este sigur din ce am citit, iar cu amniocenteza....oricum nu as fi vrut sa nu mai am bebicul chiar daca era ceva......dubios....vreau sa se nasca...si acu ajutorul lui Dumnezeu...si sanatos....

Va pupa burtica de 19,6 sapt -D-na Dr Lutescu

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dragutzelor

Multumesc de urari. Am si eu dureri in zona de jos, dar iau zilnic 2 NoSpa si azi vad ca nu mai am dureri. Cafea n-am mai baut nici eu de la inceputul sarcinii, pana acum vreo saptamana nici nu suportam s-o vad. In alta ordine de idei, m-am ingrasat pana acum 3 kg si ma lupt intens cu constipatia. Nu mai stiu ce sa fac. Am baut apa cu miere dimineata, am mancat prune uscate, am baut zeama de varza. Si totul inutil. Voi mai stiti vreo solutie?

Va pup pe toate, si bebei jucausi

Cati si bebe 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna, burticutelor harnice si vorbarete!
Si eu am probleme cu statul pe scaun, se pare ... Ieri am stat acasa sa-mi revin ca m-au cam speriat durerile alea si a fost totul ok, nu m-a durut nimic. Azi, inapoi la servici, iarasi ma deranjeaza ba aici, ba acolo. Si cand n-am dureri in partea inferioara uterului, ma doare zona perineului ... daca de-acuma e solicitat asa tare incat doar, ce ma fac mai tarziu? mi-e frica sa nu ma aleg cu vreo ruptura de perineu la nastere ca asta nu mi-ar conveni deloc.
Ma apuca si pe mine groaza: cum o fi cu doi agitati? Ca a mea e argint viu, toata lumea care vine la noi in viteza ramane uimita si se intreaba cat timp poate rezista in acest ritm. Si poate, destul de mult ... Daca si al doilea e la fel ii pun sa se alerge unul pe altul, asa poate mai scap
Cafea beau si eu, am baut si la prima sarcina si a fost totul ok. Nu va faceti griji, pana la 2 cafele la tensiune mica sau normala e perfect si uneori chiar recomandabil (mai putin pentru absorbtia de calciu, dar asta este)

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Salutari burtici!!!

Nu mai pot tine pasul cu voi la cate pagini ati umplut, hehe.

Caterina71 si eu am probleme cu constipatia.Mie mi-a spus doctorul sa beau multa, multa apa.Acum ca suntem insarcinate trebuie sa bem mai multa apa ca de obicei.Doc mi-a spus ca trebuie sa beau atata apa pana ce observ ca urina este incolora.Atunci iti vei dai seama ca organismul este foarte bine hidratat.Eu acum beau cam 2 litri de apa pe zi.
Altceva ar fi sa iei fibra daca nu din fructe atunci sunt tot felul de produse.Sunt perfect sigure pentru ca nu sunt laxative.
Eu iau Citrucel si functioneaza foarte bine.Este un praf ce se amesteca cu apa.
Sper sa gasesti solutia potrivita :)

Adriana si Aidan 21sapt+4zile

Mergi la inceput

Burticute care ati calatorit cu avionul,dati-va si voi cu parera am scris despre asta in pag anterioara.Ca pleaca tati la specializare in Spania pt 3 sapt sapt viitoare si as vrea sa-i fac o surpriza de ziua lui-adica sa ii faca o vizita 2 in 1
Si eu beau apa multa,asta dinainte de bb.Acum beau 1l lapte pe zi si apa un l cel putin+ceaiuri de fructe de padure,musetel,tei.

si pestiuc iubit de 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Caterina, medicul meu mi-a recomandat pt constipatie Duphalac...nu a fost cazul sa iau, dar am o prietena insarcinata care s-a tratat astfel multe luni si a fost multumita de efecte...am inteles ca e un sirop si e in primul rand pt femei insarcinate..

Mergi la inceput