Mamici de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
pisi_ella spune:
Irina, echografia morfologica costa mult, asa e, dar in Bucuresti se face in mod curent...Aici afli TOT despre bb, despre organele lui, mai ales despre inima si creier, afli daca e sanatos, daca are tot ce-i trebuie, ii masoara toate alea, se vad Doamne-fereste unele malformatii...Nu e o echografie obisnuita...Astea obisnuite costa destul de putin si la noi!
Vorbeati de constipatie....Eu nu am deloc probleme si nu am avut nici la prima sarcina. Sa mancati paine neagra sau Graham, asta ajuta. Si muuulte fructe!!! Portocalele sunt bune. Si cafeaua e buna!
Asta daca beti...nu va pot spune sa beti daca voi nu beti!
Dar la mine are un efeeect!!!![]()
Va pupam,
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
Katink spune:
Isa si la noi a nins ieri toata ziua si azi a fost o zi superba cu soare si zapada.
Acuma am venit de afara, am fost pe malul Main-ului si am facut un om de zapada foarte frumos si bebicul a stat cumintel - a se intelege ca nu m-a durut deloc burtica - doar la sfarsit cand ne intorceam spre casa a dat un ghionte asa de "buna treaba ati facut!" ![]()
Isa te asteptam cu mare drag inapoi, ai grija de tine si de cei doi puiuti si multa sanatate! Pupici multi si spor la treaba in noua casuta!
Emaaimee - nu trebuie sa iti faci probleme daca vrei sa calatoresti in trimestru al 2-lea de sarcina. Din contra, concediile si calatoriile atunci sunt indicate sa le faci. Primul trimestru e mai riscant fiind sarcina mica si ultimul fiind sarcina prea mare... risc de nastere prematura, asa ca drum bun si distractie placuta!
Numai bine,
Katink
17+
anis spune:
Fetele..va dau asa o veste pe seara.....maine dimineata fac cerclajul! Sa-mi tineti pumnii.O sa intre o prietena sa va anunte cum ma simt.
Mie un pic teama..off
AniS
si bebelina mea dulce 16+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Saru-mana mamini...sa dea Dumnezeu!
Am sa deschid Mamici de iulie-august(15), ca deja am ajuns la pg 10...si eu maine nu am sa ma pot ocupa de asta...si fiindca lista arata asa de bine (ce modesta sunt) si e la mine in Pc...il deschid de acum...ok?????
Asa ca rog moderatorii sa inchida aici 
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
CONTINUAREA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43861
AniS