Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
miflore spune:
Bineinteles ca nu scrie nimic pe cutia de branza topita... nimic de lapte, daca e praf, daca e pasteurizat, orice acolo; e scris doar ceva 50% substanta uscata...aiureli...
Intr-adevar, Didita, cred ca se pune problema doar de limitare a dezastrului, ca habar n-avem ce mancam de fapt. Dar, in fond, toate gravidutzele au mancat ce este in comert si lumea e plina de copilasi frumosi si destepti!![]()
Mihaela 9+
valen spune:
Norina, de faringosept nu stiu ce sa-ti spun, dar vitamina c este chiar indicata in sarcina. Am luat si eu sapt. trecuta cand am fost racita. Vitamina c se gaseste si in fructe,asa ca foarte bine ca ai luat.
Tonnia spune:
Locca, eu zic ca ai trecut hopul! Incearca sa te linistesti acum!
Fetelor, eu am urmatoarea regula: daca pe lactate nu scrie expres cuvantul "pasteurizat", nu cumpar, chiar daca e exagerat!
Norina, cred ca e in regula cu medicamentele luate!
Alexa, tu ai sarcina apropiata de a mea si de asta te intreb, avea activitate cardiaca? Adica, s-a detectat?
valen spune:
Tonnia, in cate saptamani esti? Vad ca te ingrijorezi cu activitatea cardiaca... stai linistita; eu m-am stresat cu asta din cauza problemelor pe care le-am descoperit, dar tu nu inteleg de ce iti faci griji aiurea. Uite, daca vrei sa te linistesti poti merge acolo unde am fost eu(la doctora Ioanei) si afli daca ii bate inimioara. Daca nu ii bate inseamna ca e prea mic. Hai, potoleste-te!
Flavia_Hurducas spune:
Antonia, am incercat si eu la inceput sa cumpar numai lactate si branzeturi din lapte pasteurizat, dar oferta este foarte mica. Am gasit insa o groaza care sunt facute din late praf. Si m-am gandit ca daca nu e lapte proaspat, nu dauneaza. Oricum banuiesc ca laptele praf se obtine tot printr-un procedeu de fierber combinat cu multe altele.
Partea mai proasta este ca si ianinte sa fiu
eram extrem de pofticioasa, dar acum. Iar daca mi-e pofta de branza topita, de aia trebuie sa mananc. Si nu am gasit pana acum din lapte pasteurizat.
Flavia 9+
Flavia_Hurducas spune:
Imi pare rau Valen! Dar eu zic sa mergi repejor sa iti cumperi daca iti este pofta si promit sa nu mai vorbesc nimic de mancare.![]()
Flavia 9+
didita spune:
Laptele praf e sigur steril (pt ca trebuie musai sa-l incalzeasca pt a-l deshidrata) initial. In timpul fabricatiei nu stii ce sentampla si nici cat e stocat. Dar asta e valabil pt orice aliment, so... eterna poveste a fii sau a nu fii bun de mancat. Eu sunt de principiu ca n-am mancat niciodata steril deci organismul meu este obisnuit si nu este dracul chiar atat de negru. Si inca ceva "fierul rau nu piere repede" si "ce se naste din pisica soareci mananca" , deci fara grija!!!
didita
Ioana75 spune:
Fetelor, daca ne zicem toate poftele, ne omorim intre noi. Ca pofta se ia 

.
Eu mor dupa struguri, si nu am gasit in nici un supermarket (am fost in toate alea mari). Am aflat de la cineva de niste depozite de fructe ascunse prin Militari, o sa ma duc sa investighez
.
Mihaela, multumesc pentru apreciere
. Propun sa scriem linga carucior si numele cupilului, la cele care s-au hotarit. A noastra are numele provizoriu de Miruna. Io mi-as dori mai mult Smaranda sau Ruxandra, dar tata nici nu vrea sa auda
. Mai negociem ...
Ioana
mihaela_e spune:
Buna ziua tuturor.
Eu sunt mihaela iar bebe
are 7+ UM:13 ianuarie 2005 DPN: 20 octombrie 2005. Am citit cu interes mesajele voastre si ma bucur sa constat si ca aceleasi stari ca ale mele le au si alte
. Desi suntem mici, ne facem simtita prezenta din plin. Este uluitor cat se schimba o femeie in timpul sarcinii.Inainte de sarcina eram o DEVORATOARE de dulciuri,iar acum mi-e rau chiar si la gandul de ceva dulce, ce sa mai zic de miros de dulce. Si poate aveti ceva sfaturi contra ametelilor.Eu sunt o persoana foarte activa, intr-o continua agitatie....si, evident, in aceasta perioada cu ameteli foarte mari....voi cum ati rezolvat aceasta problemuta, daca ati avut-o.Acum trebuie sa ma mai misc putin, dar astept cu nerabdare sfaturile voastre.