Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Salutare la toata lumea,

Deseara voi mege si eu la doctor , nu am mai fost de o saptamana jumate. Abia astept sa il vad pe cel mic ca este ok. Am intrat sa va spun si eu doctorul meu: Dr. Tutunaru , spitalul Elias

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Locca, sa vii cu vesti bune! Iti tinem pumnii! Legat de amniocenteza, daca te hotarasti s-o faci - dar mai ai timp sa te gandesti - as vrea sa mai vorbim, nici eu nu stiu ce sa fac, daca s-o fac sau nu. La mine se pune problema varstei, am implinit 35 si asta ar fi un factor de risc. Asteptam vesti bune!!!
Monval, imi pare tare rau ca te simti asa dar gandeste-te c-o sa treaca si perioada asta! Si eu ma simt rau si ma cam chinui la servici mai ales ca n-am anuntat inca...poate ca maine va fi mai bine!
Flavia, nu stiu ce sa zic cu laptele praf; ce-ai gasit bun? Dar daca stau si ma gandesc un pic, oare prajiturile din comert din ce-or fi facute, nu cumva lapte praf + altele?? Eu am mancat cateva...
Va pup pe toate,
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Aura si eu merg tot la dr Tutunaru - Elias.
Chiar astazi am fost la el.
Mi-a facut o parere foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mihaela, branza topita este facuta din lapte praf. Mie imi place tare mult, am si mancat deja, dar ma pot opri daca nici asta nu este bun. Desi, vorba ta, sigur prajiturile din comert nu sunt din lapte natural!!!

Flavia 9+

Mergi la inceput

Ia uitati-va, incepe sa se completeze lista cu doctorii! Multumim frumos Ioana!
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Flavia, si eu am mancat branza topita...si-mi place...am o cutie cu triunghiulete in frigider, ma duc sa ma uit ce scrie pe ea si revin in 5 min.
Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Buna fetele
eu am facut in sfarsit betahcg=4337.5 si am fost la eco sa il vad pe bebe. L-am vazut e mic dar este acolo. Din pacate am si un chist pe ovarul drept.Sa ma ingrijorez? Doctorul mi-a dat utrog, acid folic,vit E si no-spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Ruxandra: ma bucur ca te-ai mai linistit umpic, si te cred din tot sufletul ca vrei sa repeti analizele, pt ca si eu le-am mai repetat , dar in privinta amniocentezei nu tiu ce sa zic…. din cate am citit nu prea am fost multumita de urmari ….(am citi cate ceva in “Academia mamicilor”)
Didita : mi-am mai revenit umpic ,dar ca sa fiu sigura am mai repetat toxo si citomegalovirusul-de data aceasta la o clinica particulara care trimite fiolele de sange la Bucuresti, cam peste 1-2 saptamani vin si rezultatele .. asa ca pana atunci mai “vorbesc cu voi toate si mai uit de giji . multumesc
Miflore : bebelusii nostrii se vor naste pe aceeasi data da Doamne, pt ca eu pe 17 sept 2005 voi fi….nasa, asa ca tare mult as vrea sa nasc pe 29 ca sa pot sa-mi fac datoria de parinte spiritual, asa ca acum tb sa-mi caut si model de rochie de seara pt gravidutze.
Multumesc tuturor fetelor pt bun venit
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

De ce anume va e frica din laptele praf ? Oricum daca nu stati la tara si nu aveti vaca voastra nu cred ca se poate evita tot ce contine lapte praf.
Cred ca din pacate in ziua de azi orice am cumpara din oras contine tot felul de minuni care mai de care mai dubioase. Pe mine ma deprima sa citesc etichete si sa vad ca nu exista nimic fara tot soiul de aditivi. Nici nu stiu daca mai are sens sa fac efortul, dar imi zic ca totusi pot limita dezastrul.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Stie cineva daca e vreo interdictie pt. faringosept si vitamina C???, pt. ca eu am luat cateva , dar nu m-am gandit ca ar putea fi contraindicate..Norina

Mergi la inceput