Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia_Hurducas spune:
Bine ai venit Anirim, sarcina usoara si bb sanatos si voinic!
Liamia, mie mi-a dat dr. gin. Maltofer Fol, care cuprinde fier si acid folic. A spus ca asta este tot ceea ce ii trebuie lui bb acum, plus o alimentatie sanatoasa, bineinteles. Iau cate o pastila/zi si se pare ca voi face acest lucru pe tot parcursul primului trimestru. Mai incolo nu mai stiu ce va fi. Noroc ca sunt gratuite pentru gravide ca sunt foarte scumpe.
Flavia 9+
Flavia_Hurducas spune:
Am uitat sa spun ca mi-a dat acest complex de vitamine inainte sa imi fac analizele.
Flavia 9+
LiaMia spune:
Bine ai venit,Anirim! Sarcina usoara si bb sanatos!

Fetelor, ne inmultim
pe zi ce trece!
LiaMia
miflore spune:
Bine ai venit Anirim!
BB al tau are exact aceeasi varsta cu al meu!
Sa fie sanatos si norocos!
Fetelor, eu iau acum acid folic, Magne B6 , no-spa si utrogestan. Astea m-ar duce cu gandul la un risc de avort dar medicul nu mi-a zis nimic de genul asta si mi-a zis ca totul e in regula; e posibil sa-mi fi dat si preventiv, ce sa zic, o fi stiind el ceva. Si mi le-a dat inainte sa-mi fac analizele. Iar cu tensiunea eu sunt din grupa hipertensivelor, eu aveam tratament inainte de a ramane, l-am intrerupt si acum mi-o iau cam saptamanal si am 13-14 cu 7-8. Sper sa-mi ramana asa si sa nu-mi creasca, asta e una din problemele mele...
Mihaela 9+
locca spune:
Tocmai m-am intors ... a treia oara a iesit IgG pozitiv si IgM negativ, iar titrul la IgG nu a crescut fata de data trecuta, astfel incat dr. de acolo mi-a spus ca nu poate pune diagnosticul de infectie acuta la momentul primei analize. Deci, ori a fost gresita prima analiza, ori a fost o mica reinfectie. M-am mai linistit un pic. Diseara o sa ma duc si la medicul ginecolog. Simt ca am imbatranit cativa ani in perioada asta si nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Oricum paranoia mi-a ramas si cred ca voi face si amnio.
Ca sa nu mai zic ca am de gand sa repet si analizele de toxo, listeria, cmv etc. undeva mai safe, gen Inst. Cantacuzino. Am innebunit de tot?
ruxandra (12+)
LiaMia spune:
Ruxandra... curaj, tare grea perioada pentru tine in primul rand si pentru cei din jur care nu te pot ajuta decat cu un gand bun si multi
.
Sa-ti dea medicul numai vesti bune si optimism!!!
LiaMia
didita spune:
Bine ca te-ai mai linistit Ruxandra. Eu daca as fii atat de stresata, as reface analizele, chiar daca mintea ar zice ca nu e cazul. Oricum acum esti ceva mai linistita si astepti altfel rezultatele.
Bine ai venit anirim! Te-ai linistit cu toxoplasmoza?
valen spune:
Locca eu zic sa te linistesti acum; faptul ca acum igm este negativ si igg pozitiv inseamna ca ai trecut prin boala si esti bine si tu si bb. Iti tin pumnii diseara si te asteptam cu vesti bune maine. HAi, fii optimista
monval spune:
Buna ziua fetelor, eu am mai intrat sa va citesc dar nu am putut sta mult din cauza stari mele. Abea ma pot ridica din pat, imi este f. rau , adica am greturi si ma tot chinuiesc sa nu
.In rest ma simt bine cind dorm pe burta cu un pui de perna sub mine. De la servici mi-am luat concediu medical si sper ca in putin timp sa pot sa ma scol din pat.Eu merg la dr. PIRVU IOAN de la spitalul ELIAS,asta ca sa fiu inregistrata pe listuta. Ma bucur f. mult ca ne-am inmultit
. VA DORESC O SARCINA USOARA.
8+
Flavia_Hurducas spune:
Monval, iti doresc sa te simti bine cat mai repede!
Am o intrebare, poate prosteasca: branzeturile si lactalele care sunt facute din lapte praf sunt indicate sa le consumam sau nu?
Flavia 9+