Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara tuturor. Noi nu am avut internet o vreme si mai exact, inca nu merge cablul. Acum sunt dial-up si sunt absolut disperata dupa 4 zile de absenta. Incerc sa citesc repede ceea ce s-a scris (si vad ca ati scris!).

Pana atunci de la noi numai vesti bune. Alex e bine, revenim treptat la mancarica normala. Mai rau e cu maselutele, au fost mici crize de plans si nervi care s-au soldat cu distrugerea telecomenzii de la TV si a telefonului meu mobil. In rest merge foarte mult singurica, chiar si afara a iesit de manuta. In weekend am plimbat-o de mana in Plaza si in Carrefour. Si mai nou a invatat sa se ridice singurica, fara sprijin. De atunci nu prea o mai intereseaza jucariile, face ture ture fara scop, cerceteaza peste tot si muta lucrurile dintr-un loc in altul.

Sa nu va suparati daca nu apuc sa raspund azi tuturor.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Alexandru, fetita lui Oani si Ioana
Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti norocosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Ultimul mesaj...pentru ca nu sunt sigura ca maine voi mai reusi sa intru pe internet.

Asadar...

Mare chef mare, Andrei Albastrel implineste un anisor!

Andrei Sa cresti mare, sa fii sanatos (ca frumos esti tare tare, dar cum spuneam eu m-am cam nascut cu 30 de ani prea tarziu!) si sa iti fie viata plina de lumina, iubire, bucurii si noroc!

Imelda, sa va traiasca puiul, sa aveti numai bucurii de la el si sa uiti toate necazurile (nu e suficient adancul albastrului din ochisorii lui?)! Va pupam tare dulce si va dorim sa petreceti frumos!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Andrei!!!!!!!!! Sa cresti mare sanatos is frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imelda sa-ti traisca Albastrelu si sa te bucuri de el in fiecare zi!!!!!!!!!!!

De bine ce-am zis ca omu meu se simte mai bine a lesinat in baie

Roxi, chiar ma gandeam cei cu tine....ma bucur ca sunteti bine

Ma duc la nani...ca la 7 imi da mita trezirea.....

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Remember...Luni,23 februarie la ora 7 dimineata au inceput contractiile.M-am trezit din somn pentru a le urmari cu ochii pe ceas frecventele.Erau din 10 in 10 minute.La ora 9.30 am facut o baie-ma gandeam ca este alarma falsa.Nu au incetat.La ora 10 am sunat doctorita si am plecat spre spital.Cand am ajuns,m-a controlat si am fost internata si cazata in sala de nasteri.La ora 19 contractiile erau din ce in ce mai puternice si mai dureroase.Aveam dilatatie 2.5 cm.Apoi au fost din ce in ce mai dureroase.La ora 20.30 cand a venit doctorita,ma rugam sa am dilatatia de 3 cm pt a putea sa-mi faca anestezia epidurala.Surpriza!Aveam dilatatia de 6-7 cm.Mi-a rupt apa si la ora 21.00 am urcat pe masa. Am trecut prin toata povestea cu “impinge puternic!:”-simteam ca mor!Parca ma rupeam in bucati!Il simteam pe Andrei ca vrea sa iasa si parca nu se mai termina.La ora 00.20 Andrei a iesit in sfarsit.Pentru ca nu se putea altfel,a fost scos cu pompa cu vacuum. L-am vazut cand a iesit.Nu a plans.Nu spunea nimic...In secunda aceea am amutit!Nu mai conta ce se intampla cu mine,important era ca el sa fie bine. Cand l-au scos si l-au pus pe masa toti doctorii din incapere s-au repezit la el.Ramasesem singura si pentru ca tot nu auzeam nici un tipat am inceput sa plang.Credeam ca totul a fost in zadar.Ca toate cele 9 luni si inclusiv ziua aceea de travaliu cumplit-au fost in zadar.Cand s-a intors doctorita mea repetam obsesiv un singur lucru:”De ce nu plange?”.Andrei a avut probleme la nastere-a respirat singur dupa 20 de minute. In timp mai aflam informatii despre el-a inceput sa respire,este bine,are 3kg si 51cm...La ora 3 dimineata am iesit din sala de operatii.El era la reanimare in incubator.Am reusit sa-l vad,avea “patutul” langa usa...
Dimineata am reusit sa ma dau jos din pat.Nu mi-a fost usor,dar durerile mele nu mai contau.Pentru ca Andrei se nascuse destul de greu,avusese convulsii si a trebuit sedat.Doua zile a fost sedat.Doua zile in care atunci cand era ora de alaptat ma duceam la el si ii vorbeam.Ii spuneam ca este cel mai frumos copil din lume,cel mai minunat,cel mai puternic si cel mai sanatos.De fapt,asta era important pentru el-sa stie ca este un copil puternic si sanatos!
Pentru ca nu-l puteam alapta,colectam laptele si asistentele ii dadeau sa manance prin gavaj.Pe 1 martie,la ora 6 dimineata l-am luat pentru prima oara in brate.Am plans...Nu am plans de fata cu el-mi-era frica de faptul ca el nu intelege ca mamica lui plange de bucurie...Cand am iesit de la el am plans...Era primul pas catre victorie!Ii vorbeam mult...I-am spus ca taticul lui i-a cumparat un ursulet mare dar ca atunci cand va incepe sa manance el i-l voi da,pana atunci ursuletul va sta in rezerva lui mami...La ora 21.00 Andrei a mancat singur!Si bineanteles ca mami i-a dat ursuletul!
Pe 4 martie am plecat acasa.Sanatosi si voinici!...

Este ora 00.20 minute!!!Desi,ceasul de pe forum este un pic in urma,la mine este 00.20…Acum un an la ora aceasta,Tu,minunea mea,iti faceai aparitia…Din momentul acela,totul s-a schimbat!Toate lucrurile au capatat un alt sens,cuvintele un alt inteles…De atunci,am realizat ca nu sunt cuvinte sa-ti spun cat de mult te iubesc si cat de mult iti multumesc fiindca ai aparut in viata mea…
Nu am uitat nici un moment,nici o clipa din anul care tocmai a trecut…Fiecare gest pe care l-ai facut,primul zambet in somn,primul zambet cu adresa…Prima atingere,gangureala ta,joaca ta nevinovata…Tin minte ce uimit ai fost cand ti-ai descoperit manutele,ce lung te uitai la icoanele de pe perete…Cum te speria intunericul,zgomotele puternice,locurile noi…
Uneori,ma uit la tine si nu inteleg cum de-am putut sa dau nastere unui copil atat de minunat,atat de perfect…Pare-se ca Dumnezeu mi-a ascultat rugile si mi-a daruit copilul mult visat,cu ochi albastri,fata tatalui sau si forma ochilor mei…
Ma uit la tine si iti multumesc!Iti multumesc pentru toate momentele acestea unice si minunate,pentru joaca ta,pentru zambetele tale,pentru povestile pe care mi le spui in limba ta,pentru felul tau darnic de a fi-cand imi dai suzeta ta sau cand imparti biscuitele cu mine, pentru privirea ta albastra si senina,pentru somnul tau linistit de inger coborat pe Pamant…
Precum spuneam descopar ca nu exista cuvinte care sa ma ajute sa spun exact ceea ce simt…Poate ca, cuvintele sunt limitate cand exista o dragoste foarte mare…
Iubirea mea,pentru TOT ceea ce esti Tu…Iti multumesc!!!
La multi ani,puiul meu!!!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

buna dimineata!doamne -doamne ,fetelor ce de -ati mai scris! abia acum am gasit putin timp ,am citit repejor si am constatat cu groaza ca v-ati cam imbolnavit in astea 2 zile de cand n-am mai vorbit,ce s-a inamplat??
despre noi pe scurt:dr. a spus ca Edi-i ok.cu plamanii[ca ne era teama,cu tusea aia de nu-i mai trecea],doar cu nasucul e de lucru,de acolo si tusea.continuam cu Humex,nurofen,si in plus Peritol 5 zile,apoi din nou la control...si poate ne lasa in sfarsit sa-i facem vaccinul ca avem deja 1 luna intarziere..
Saphir,bb bate deja la usa?NASTERE USOARA!
Layla,am ramas singurii care nu ne spalam pe dintisori?!Vaai ce rusinicaaaa!trebuie sa ne corectam!
Revin maine ca deja plutesc si mi-e teama ca incep sa incurc raspunsurile...daca bb afost ok,am mai bantuit si noi un pic prin capitala,azi musafiri[adica ieri daca ma uit la ceas] iar acum sunt deja liliazomba...aaa si maine merg eu la control.a trecut un an de la operatie si trebe!

,sanatate maxima!sa aud[citesc]numai de foarte bine ca doar vine primavara cu alaiul ei de flori...e clar!am plecat
Firu&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

BUna seara, iubitele mele! Ce m-am mai amuzat! Cand am urat "la multi ani, ioana", m-am referit la fetita lui acs (Manuela), care pe data de 23.02.2005 a implinit 1 anisor! Uitandu-ma inca o data la listuta, am constatat ca mai era inca o sarbatorita azi, fetita lui Oani (?!), asa ca LA MULTI ANI SI EI!!!! Chiar daca cele doua mamici nu scriu prea des, daca "bebelusele" apar in listuta, nu era frumos sa le felicitam si pe ele?! Voi nu mai cititi listuta?

Sebi este mai bine. Urlaaaaaa cand tre' sa curatam nasucul, de ne aude tot cartierul, dar in rest, ne descurcam noi.

Reteta pt aluat-foietaj n-o stiu, ca eu l-am cumparat de-a gata. Cel de la Linco este super! Cu el poti face tot ce doresti: saleuri=daca razi putin cascaval si presari putin mac deasupra sau cremwusti in foietaj (nu-i nevoie sa-i fierbi inainte, pt ca se fac la cuptor) sau fantezii= daca pui rahat si apoi presari zahar sau cornulete cu gem sau pateuri cu branza ori ciuperci (pe care trebuie sa le prepari putin inainte de a le pune in foietaj) sau placintele cu mere sau ce va mai trece voua prin minte!!!! Foietajul este destul de unsuros si nu mai este nevoie sa puneti nimic in tava (ulei, unt +faina sau altceva). Intr-un sfert de ora (aproximativ, poate dura si putin mai mult) totul este gata!
Eu va urez pofta buna!

Sper sa am timp sa intru si maine, sa-i urez lui Andrei-Albastrel-Frumusel tot ce trebuie, ca acum este taaaaaaarziiiiiuuuuuu! si totusi:
LA MULTI ANI,Andrei-Albastrel-Frumusel!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Imelda, sa va traisca minunea!!!!! Pana am scris mesajul meu, l-ai postat tu pe al tau!
Promit sa mai intru cu urari inca o data, tot azi (da, este ora 00,37 si la mine), dar la o ora mai rezonabila, ca acum nu mai pot gandi......

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

ma uitai sa vad daca mi-a aparut mesajul si dadui peste scrisoarea de dragoste adresata lui Andrei de catre mamica lui,am reactionat ca orice om normal care iubeste:plang! retraiesc emotiile din ziua cand puiul meu a trecut in cel de-al doilea an de viata...suna egoist???adevarul ca dragostea adevarata e mai presus de cuvinte,si fara ea ar fi asa de pustiu..
LA MULTI ANI,ANDREI!SA CRESTI UN BARBAT PUTERNIC<SA AI PARTE DE TOATA IUBIREA DIN LU ME!SA SE BUCURE MAMI SI TATI DE TOATE FERICIRILE TALE!!! iar astazi sa bubuie prima sampanie din viata ta!

Firu&Edi
P.S.: mersi,Tania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Andrei, sa cresti mare, sanatos si voios!!

Imelda sa-ti traiasca frumuselul!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput