Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

LA MULTI ANI ANDREI ALBASTREL!

Imelda sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Hai ca am m-ai facut sa plang de dimineata. Stiam povestea nasterii tale dar inca o data m-a emotionat pentru ca oarecum am trait o experienta asemanatoare.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Mare petrecere mare !!!

Andrei Albastrel implineste 1 ANISOR !!!!!!!!!!!!!!!!

La Multi Ani, pui scump!!! SA ai parte de o viata minunata, binecuvantata de Dumnezeu, sa fii inconjurat de prieteni adevarati si de cei dragi tie care te iubesc asa de mult.
Imelda si Razvan, sa va traiasca flacaul, sa va aduca multa bucurie si fericire in casa!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Andrei Albastrel!!!

sa cresti mare, sanatos si plin de noroc

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

LA MULTI ANI ANDREI LA IMPLINIREA UNUI ANISOR!

Sa cresti, mare, sanatos, sa iti iubesti parintii si sa ramai la fel de frumos Albastrel scump! Imelda, esti o fata minunata si ai un copil la fel de minunat! multi de la mine si Cosmin!

Imelda, asa te invidiez ptr. talentul tau de povestitor, ptr imaginatie bogata, in general ptr. stilul tau. Eu nu le am deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Andrei!!

Imelda, sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

~~~LUME !! LUME !!! ~~~~
Azi, in MARE zi de Sarbatoare a Dragostei, un pui mic isi sarbatoreste primul anisor !!!

ANDREI ALBASTREL,
sa-ti fie viata plina de dragoste, de lumina, de fericire si de impliniri !
Sa ai si dai in fiecare zi cate un zambet, cate un motiv de bucurie!
Sa traiesti multi ani, sa ai multi bani si multa sanatate!
Zilele care trec sa te faca si mai putenic !!!

Imelda, Razvan, sa aveti o viata fericita alaturi de Andrei!!!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Eu sunt cam suparata din cauza lui Cosmin, din aceleasi motive .. nici sa le mai denumesc nu pot... Pan la urma a facut duminica trecuta febra (38) si i-am dat antibioticul, i-a curs si nasul 2 zile apoi gata nu a mai avut nimic. ieri am fost la control si e ok. Cred ca antibioticul ii ia acum pofta de mancare. De maine nu-i mai dau si sa vedem. Partea buan e ca nu a vomitat, ca face de o luna kk de 1-2 ori max /zi si drept urmare ieri la cantar am avut o surpriza super...11,100kg. Adevarul e ca se simte la mana ca a luat in greutate semnificativ si a facut si el un pic de sunculite.

[red]Otilica,[red]da, ca si fetele care au raspuns, nici eu nu ma tin dupa el, i-am luat posibilele obiecte periculose din zona in care ajumge si umbla nestingherit pe unde vrea. Da, de obicei el umbla dupa mine.

Mai, dar Cosmin nu stie sa se urce in pat, pe fotolii... tot incearca dar fara ajutor nu reuseste (si nu sunt inalte rau)...se tot maraie si de aia il tot ajut...cred ca ar trebui sa il las sa se chinuie pana reuseste dar s-a facut cam rasfatat si se pune pe plams daca nu reuseste; mai rau e ca uneori coboara bine, dar de cele mai multe ori nu e atent si mi-e ca va cadea urat de tot... La faza asta stau tot dupa el.
Ai vostri au invatat singuri sau le-ati aratat voi? Eu ii tot aratde cev atimp dar asa se zbenguie si e asa fericit ca e urcat sus si de acolo mai ajunge si la ,,lucruri suplimentare'' ca vad clar ca nu e atent! Plus ca in pat ii place sa se arunce din picioare, sa sara si sa cada in voie, sa se ridice si sa o ia de la capat.., e nebun de fericire si deloc atent la margini! Probabil ca il urc cam rar si abia il prind sa nu cada iar de cand s-a lovit la 8 luni rau la nas( cand a cazut din pat) imi e tare frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ANDREI

Sa cresti mare, sanatos si puternic!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Andrei Albastrel!

Sa ai o viata frumoasa, sa fii sanatos, destept si sa-i aduci Imeldei o nora frumoasa!
Imelda, sa-ti traiasca feciorasul, sa-ti aduca numai bucurii! Si sa-i faci o surioara curand!

Bineinteles ca am plans si eu la mesajul tau. Ofofof, ce bine cand totul se termina cu bine!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani Andrei Albastrel

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput