Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Eu nu stiam povestea ta Imelda......Offfff prin cate ai trecut.....La Multi ani inca o data Albastreluli tau scump si dulce!!!!!!!!!

Firuta nici noi nu spalam dintisorii....asa ca nu sunteti singuri.....eu nici macar periuta nu i-am luat

La noi e super cald 24 de grade de la 9 la 11 am stat afara ma urcat si coborat scrile de mi-a venit rau si ia tot mai vroia....mai nou spune tei (la trei) am lesinat cand am auzito....ai numaram trepetele....si la trei mi-a luato inainte si o aud tei( cu fatau ala al iei scump)

Sa trezit cam bosumflata, nimic nui convine si se smiorcaie din orice.....astept ora 12 sai dau papa si apoi la culcare....si pe la 3 cand so trezi plecam la cumparaturi, vreau sai cumpar de incaltat.

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Draga Imelda, m-au emotionat povestea ta si declaratia minunata de dragoste pentru copilul tau!
Sa va dea Dumnezeu o viata lunga, sa fiti sanatosi si lui Andrei sa i se implineasca toate dorintele bune!!!

La multi ani si puiutilor sarbatoriti in ultima vreme

Andreea
Alexandru
fetita lui Oani
Ioana

(scuze pentru intirziere!)

www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani, Andrei Albastrel !!!
La multi ani, ingeras mic , scump, destept si albastru !

Iti doresc sa ai parte in Viata de sanatate, fericire si multe, multe bucurii , iar norocul sa stea alaturi de tine atunci cand vei avea nevoie....

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

quote:
Originally posted by buli

La multi ani, Andrei Albastrel!!!

sa cresti mare, sanatos si plin de noroc

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Si de la noi
IRINA SI IRIS
Si pentru Ioana LA MULTI ANI! si sa te bucuri de scumpii tai !!!

PS Eu sunt tare agitata in ultimul timp asa ca ma scuz pentru prezenta mea "fugitiva"

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salve!

Rares a dormit azi de la 12 la 2. Sper sa-i mai decalez un pic ora si sa-l fac sa doarma dupa amiaza. Observ ca nu se mai satura cu portiile de pana acum si ca vrea mai multa varietate.
Asa ca azi am incercat...orez cu lapte. A avut un succes nebun. A halit Rares in 5 min. un castronel intreg. O sa-i fac si gris, fidea cu lapte. Voi ce idei mai aveti???

Ieri am incercat sa fac prajitura pe care ne-a dat-o Tatiana (parca), cea cu banane zdrobite, dar a fost un esec total. Daca a facut-o cineva imi poate explica si mie cum a procedat??? Parca Ramona zicea ca vrea sa o incerce. Astept ajutorul cunoscatoarelor!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Andrei
Sa cresti mare, frumos, sanatos si sa iti bucuri parintii.
Imelda, sa va traiasca copilasul

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele, petrecere mare azi....

Saphir n-am avut de lucru aseara si am citit la ZZ subiectul unde se "luase" de tine duamna doctor.M-am distrat copios, iar tu ai fost la inaltime sigur era vorba de vreo pustoica care nu avea de lucru pe acasa.

Cum mai esti, mai poti?samburica mai are rabdare?e fata cuminte si va asteapta sa-l sarbatoriti pe Amos.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Emilly, m-am "intalnit" cu "duamna" doctor apoi pe chat...sa vezi ce fain a fost...mai aveam nitel si ne imprieteneam , ca de certat nu a vrut sa ne mai certam
Samburica e bine, tot se agita si eu ma rog de ea sa stea cuminte. Am contractii, ce e drept, dar putin dureroase. Sper sa rezist pana duminica.

Aseara am facut si noi comanda de tort, merge maine tati si il ia...si am primit si cadou in avans pentru nasterea samburicii Cum am boala la aur, am primit un inel tare fain. Am zis ca merita sa fac copii

Sa va intreb, ce parere aveti de numele Ailish?? Mie imi place pentru samburica dar mai vreau si un nume romanesc si nu am nimic in cap

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, ANDREI ALBASTREL! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SA FII SANATOS, CURAJOS SI PUTERNIC, SA AI O VIATA LIPSITA DE GRIJI!
IMELDA, SA VA TRAIASCA MINUNEA, SA V-ADUCA NUMAI BUCURII SI ZAMBETE!

Anita, la voi e vreme de plaja!

Adriana, in ce sens nu ti-a reusit prajitura? Nu s-a legat aluatul, n-a avut gust bun???

Saphir, ce nume interesant si ce frumos suna, Ailish!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani! Andrei
Imelda, sa-ti traiasaca feciorul si sa te bucuri de el. M-a impresionat tare mult povestea ta! Copiii-cele mai mari bucurii ale noastre!

Saphir, e un nume interesant tare! Eu una nu l-am mai auzit...e nume comun in Israel?

Ane, ma mut la voi, ca aici azi dimineata era -15 C

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput