Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI ANDREI! Sa cresti mare si frumos si sa-i faci foarte fericiti pe mami si pe tati,caci fericirea ta este si fericirea lor.

Noi ne simtim ceva mai bine si sper ca si puiutii vostri sa se insanatoseasca cat mai repede.Maria a fost tare agitata astazi cred ca ii iese inca o maseluta.Robert a primit si el o maseluta noua si definitiva.
Imelda tare frumoasa povestea nasterii mai ales ca totul e bine cand se termina cu bine.
Saphir iti tinem pumnii si nastere usoara!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir frumos rau numele ales, sa te ajutam cu ceva romanesc??ceva idei....?ce zici de Iulia, Emiliana?ma mai gindesc si-ti mai spun.
I-ai luat samburiciicele necesare? superb cadoul facut de sot, e tare dragut din partea lui, deci mai sunt si barbati care au initiativafericitooo!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Servus-toc!

Abia acuma m reusit sa intru...Sunt cam in urma cu mesajele, cu cititul merge mai bine, cand e de scris, pazea ca Maysa vrea si ea sa scrie...insa nimereste doar tastele de jos...

La Multi ani, Andrei Albastrel, sa cresti mare, frumos si destept si sa roiasca fetele in jurul tau!

Tatiana, multam pentru explicatia cu glazura de kiwi, n-am pus-o inca in aplicare, banuiesc ca rezulta ceva moale care poate fi manjit ushor pe jos, pe pereti, pe fotolii..Si banuiesc ca e si f. gustoasa! Insa eu ii dau Maysei in mana prajiturile si de obicei le mananca-sfarama-intinde pe jos...si trebuie sa dau cu aspiratorul si sa spal gresia, ca ne lipim talpile!

Adriana, eu am facut prajitura de la Tatiana fara glazura, am pus in schimb 3 oua iar galbenusurile le-am pus la inceput, dupa unt si zahar, iar albusurile batute spuma, la urma...La fel si bananele zdrobite. Totusi compozitia a fost cam "uda", in sensul ca rezultatul final a fost copt insa mai "ud" sau "incrudat" sau cum sa-i spun?...de la fructe...Gustul a fost fff bun! Am incercat prajitura si cu mere, si cu toate ca le-am stors si le-am pus putin pesmet, prajitura a iesit "uda"...Banuiesc ca pentru reusita retzetei, fructele nu ar trebui amestecate in compozitie (pentru a creste normal si pt. a se coace bine) ci puse deasupra, peste un strat subtire de pesmet sau gris!
TAtiana ne poate spune, banuiesc, mai multe, imi dau si eu cu parerea...nu trageti in mine! Oricum, nu incercati cu mere, pt. ca nu iese! De mancat s-a mancat,. insa nu era ce speram! ...Oricum asta a fost ingineria mea, pe langa retzetza, va spuneam eu ca la bucatarie imi practic meseria, nu?

Otilica, szivem, eu am terminat in '90 liceul...putin probabil sa ma fi cunoscut cu sotzul tau...pe vremea aia inca ma uitam la cei mai mari decat mine...experientza, alea, alea... Dar sotzul sorei mele, shogoru', adica, a teminat tot la Bolyai, la sectia maghiara, in 91...poate ei s-or cunoaste...lumea e mica!

Adina, draga de tine, te-am lasat la urma si nu intamplator...eram datoare pentru ceva bujori in obraji pe care mi i-ai "provocat", stii tu...cu notele...Multumesc pentru aprecieri...DA APROPO, DE UNDE STII TU TOATE, asha, ca un om mare???? si cand am zis de statutul de copilasi pe care il au deja scumpicii nostri, sa stii ca m-am gandit si la Moti, stiu ca e in martie, insa pana cand ne miscam, ajungem si acolo si oricum Moti e deja super copilash...chiar dc. te alintzi tu si-i spui bebelush...asta e valabil si pt. celelalte mamici...Parerea mea!

Va pupic dulce, mai vorbim!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Saphir, e superb numele de Ailish! Mi se pare deosebit, SUBSCRIU! Ce inseamna?

Emilly are dreptate, ar merge bine cu Iulia...Si m-am gandit ca ar merge si Maria (Mara), IOana, Alexandra (alexia, alecsia), ar fi si nume de sfinti... Si dc. e sa continui, Daria, Ilinca...Sara imi place inca, dar nu e romanesc...

Pupici si aveti grija de voi!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ce bine imi pare ca va place numele ales de noi pentru samburica

Catalina, nu e un nume comun chiar deloc...cum nici Amos nu e comun. Amandoua (Amos si Ailish) sunt nume vechi.
Ramona, Ailish inseamna "dedicat lui Dumnezeu".
Mara e nume frumos, dar in ebraica inseamna "amar" - asa ca se exclude, Ioana e si numele nepoatei mele - pica si asta, Daria si Ilinca sunt superbe - ma mai gandesc si foarte frumos suna si Alexandra.
Emilly, cat mai multe idei de nume romanesti nu strica
Cat despre cadou, asa este, al meu sot imi stie preferintele si cum are ocazia nu "ma iarta" si mie tare rau imi pare
Aseara am iesit sa cumpar ceva pentru samburica, dar pentru ca ne-am lalait in magazinul de bijuterii, eram prea obositi si nu ne-am mai dus sa facem alte cumparaturi. Asa ca a ramas pe saptamana viitoare. Ce mama iresponsabila sunt

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir tare frumos... si Amos ce inseamna?

Cind mama a vazut ca are iar o fata, eu sunt a treia fata din familie, a vrut sa-mi spuna Safta...in final m-a "salvat" o prietena de-a mamei care nascuse in aceiasi zi si ii pusese numele fetei Bianca.Si uite asa mi-a pus numele Bianca, care mie mi-e tare drag si-mi place ca se pronunta bine si in franceza si in engleza, adica astia nu au probleme in a-l pronunta.

Deci ar mai fi Safta, Sofia, Irina, Teoca, cred ca si asta e romanesc si Tasianca sau Tasia, ultimele doua imi sunt tare dragi.

pupici!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Saphir,eu am stiut pana la 7 luni ca voi avea fata si ar fi chemat-o Ada-Maria! Ailish este f frumos!

Ce mai stiti de Andruska? Dar Lavv oare ce mai face? O fi bine Alex? Sa speram ca da si vor da si ele un semn de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara si de la noi...Multumim din suflet de urari si sa aveti parte si voi alaturi de puiutii vostrii de tot binele si de toata bunatatea si lucrurile frumoase existente in lume!!!
Pt ac am fost cam luata cu treabaam uitat sa va servesc virtual cu o portie desi un pahar de .La noi a fost agitatie mare azi dar si in zilele ce vor urma.Maine ne vin prietenii,sambata dimineata prietenii lui Andrei(iar seara vin nasii si ii taiem motul!
Imi pare rau ca v-am facut sa plangeti,n-am vrut...Am scris pentru aducere aminte,pentru iubirea pentru puiul meu,iubire care ma sufoca...
In alta ordine de idei:
Darael,iar s-a schimbat semnatura?Intr-un timp,erati iarasi Darael-ii...De ce?Noi toate ne-am bucurat pentru voi,ca sunteti iar impreuna,ca e bine...Hai,luptati,va rog!!!
Saphir,este foarte frumos numele...Eu,ca varianta de nume romanesc nu am decat Ana...Si pe Andreiut l-a chemat o luna de zile Ana...
Cam atat...Va multumim inca o data pentru urari si pentru gandurile voastre bune si sa vi se intoarca inzecit inapoi!!!
Si...La multi ani,puiul mamei!!!
P.S.Hai Steaua!!!
si o noapte linistita cu vise minunate!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna seara
Matei a dormit azi o ora jumatate toata ziu si in rest numai s-a jucat, a chiuit, a facut trasnai. eu dupa el, evident. acu-s cam

Saphir, mi se pare foarte frumos numele pe care deja l-ati ales. mie mai imi plac Smaranda, Alexandra, Ruxandra, Teodora
Amos ce inseamna???

Adriana, eu ii dau demult lui Matei gris cu lapte si orez cu lapte. lapte simplu nu bea deloc, deci trebuie sa-l pacalesc. o fi semanind cu ma-sile

Anita, cum adica 24 de grade??? aici e asa urit :((
iar prognoza pe saptamina viitoare indica iarasi ger cumplit :(

va doresc noapte buna si linistita

iaca au cistigat super!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara,

Saphir si mie imi place tare mult Ailish. Ce zici de Teodora?
Am vazut-o pe Loredana la Teo. Frizura era OK dar ea parca era zmulta nebuna.

Hai ca fug ca sunt penalty-uri la meci.
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput