Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

VICTORIE!!!!!!!!!!!!!!!

La noi in cartier au inceput focurile de artificii.
BRAVO STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani Andrei!
Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si sa aduci numai fericire parintilor tai!

Otilia si Robert (24.12.2003)

Pe Robert mergaretzu’ il puteti vedea la adresa:
http://community.webshots.com/album/266818674dMSXQu

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Si eu am intrat pe forum sa mi se mai aseze pulsul... simt inca inima in gat. BRAVO STEAUA! Nu sunt fan Steaua (dimpotriva) dar ma bucur mult ptr Romania! Dar microbista sunt din copilarie... am mai lasat-o mai maole in ultimul timp, de' alte prioriati dar eram tare infocata. Eu, ca sotul meu mai bine se duce la pescuit decat sa se uite la fotbal... se multumeste sa afle doar rezultatul! Inca o data BRAVO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ba io-s fan Steaua

cred ca inca mai am pe acasa la ai mei citeva zeci de fanioane

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Am vazut-o pe Loredana la Teo. Frizura era OK dar ea parca era zmulta nebuna.

Subscriu!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by anda141

quote:
Am vazut-o pe Loredana la Teo. Frizura era OK dar ea parca era zmulta nebuna.

Subscriu!!!!

Monica si ALBERT EDUARD

(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Bine ca v-a placut freza Loredanei...ea ca si om si pe mine ma lasa rece, dar ca si artista e OK. Mie imi place muzica ei, cel putin ultimele melodii.

Numele Theodora imi place tare mult, numai asta il am in cap de cateva zile, mereu mi-am zis ca daca am sa am o fetita sa o cheme Theodora...sa vedem ce zice "hazbandu`".

Cat despre semnificatia numelui lui Amos :
Amos, a boy's name of Hebrew origin
Meaning: To be troubled with many responsibilities.

Anca si la noi au fost si sunt ~ 20grade

Nu sunt fan Steaua, dar ma bucur ca au castigat!

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Anda141Si moi asteptam sa vina vara sa ne ducem la bazin sau macar sa stam mai mult in gradina ziua:)
Bulisi eu sunt de aceasi parere cu fetele, cartile sunt cel mai potrivit cadou, ce nu mi-as dori si eu careva carti romanesti pt. fetita. Sa-mi zici daca se pot trimite carti, poate rog si eu pe cineva din tara sa-mi trimita cateva.
Saphir si eu iti doresc nastere usoara dar sa fie la termen, sa stii ca doctorul meu mi-a zis ca al doilea bb vine un pic mai repede, cu capul in jos poate sa stea si cateva luni, nu e problema si fetiat mea a stat mai mult de 3 luni intoarca cu capul in jos.
La multi ani la toti baby si la taote mamicile.
Jessica a fost tare maraita, a facut temperatura si e putin racita, sper sa treaca repede.
Si acum sa va dam si noi o veste mare, Avem un dintisor mic, nu se vede dar se simte la exact un an si o saptamana
Nu mai e mult si avem si noi ce spala
Revin dupa ce mai citesc din spare ca am ramas tare in urma si sa mai vad pozele cu baby.

Dana si Jessica

http://community.webshots.com/user/sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Neata,

Felicitari pentru primul dintisor al Jessicai!

Hai ca m-am mai linistit ca am crezut ca poate am fost cam deplasata cu aprecierea Loredanei. Si eu eram fan Loredana dar in ultima perioada din disperarae de a fi cat mai originala mi se pare din ce in ce mai penibila. Bine ca isi pusese si ochelari de soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sa aveti o zi buna! ....A noastra a inceput prost.
Pe langa faptul ca aseara Sebi facea balonase cu un diametru de 3cm la nasuc, din muci, acum s-a trezit cu o tuse urata. Sunt tare suparata! Iar trebuie sa ajungem la dr..... Parca ne-am abonat.........
Sa va mai spun ca ieri a mancat f prost si nici lapticul nu l-a vrut? Ba chiar, aseara a fost prima data cand a refuzat tzitzi.
Ma duc sa incerc sa-mi hranesc copilasul bolnavior.....Offffff....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Saphiricu, daca nasti maine? Ce frumos ar fi! Si Ailish e un nume care suna tare frumos, felicitari pentru alegere!
Ramonet, pai nu-i nici un bai cu "copilasi", doar mai lasa-ma sa ma mai uit la Moti ca la un bebelus, inca cateva zile!
Noi suntem sanatoase tun. Si va pupam pe toate,

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput