Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Neata mamici si copilasi frumosi !

dar ati scris de cand nu am mai intrat eu- sunteti cele mai harnicute -eu iar nu am avut calculator, am fost si plecata din Bucuresti cu serviciul asa ca pe fuga am intrat cate un pic sa mai citesc.

multa sanatate la toti cei bolnaviori si jos mucii ! ( nu mai vreau baloane la nas )

Noi suntem bine, am facut vaccinul doar Priorix si a fost ok ! In rest Amalia merge cu viteza prin casa, arunca tot la gunoi si cand vede laptele de seara da din picioruse si se bate pe burtoi.
Trante ia in fiecare zi, are un cucui intr-o parte si nu mai suporta deloc baia (plange de cand intram in cada pana iese) ca atare face baie pe cap la trei zile . in schimb adora sa o spal in chiuveta peste tot si parca suntem ca in poezia un pitic face baie in ibric- stopeste peste tot, mananca sapunul si imi inchide in hohote de ras apa.

va pupam mult, ne gandim la voi si abia asteptam sa se faca vremea frumoasa sa iesim in parc ( iar eu abia astept sa am mail din nou).

va pupicim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Adriana, uite reteta originala: http://www.bpt.ro/desert.php

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Intru pe pt. ca in jur de ora 3 plecam la...Poianaaaaaaaaaa Brasoooooooooooooov!!!!!!!!!!!!! Doar eu si Cosmin pana duminica. O sa ne facem de cap.

Acum trebuie sa soseasca ai mei care vor ramane cu Rares. Sper sa se si descurce, dar oricum avem telefoanele cu noi pt. consiliere.

Fug sa incep bagajele.
Va pup si sa aveti un we minunat.

PS: Imelda petrecere frumoasa si sa papati si pt. noi o felie de tortulet!!!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir, Teodora inseamna darul lui Dumnezeu

Adriana, distractie placuta

DanaEma, eu am mai trimis carti. daca nu erau foarte groase cumparam pliciri cu alveole si bagam acolo. au ajuns mereu foarte bine. si astea pentru copii merg excelent asa ca nu-s mari tare
felicitari pentru dintzuc

eu azi am fost la lucru si la un tirg care e deschis saptamina asta, tinimtex. n-am luat decit sosete pentru mine si Matei. altceva n-am gasit.
dar ... miine se deschid noile magazine din mall. abia astept

va dorim o zi superba

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adriana , sa aveti un week-end super!!! Auzi la ei, doar ei amnadoi, ca 2 porumbei !!!
Si noi vrem sa mergem la munte, insa tot timpul e ocupat la vila noastra la care mergem, insa in primul week-end mai liber, navalim!!

Am primit niste vitamine care se numesc BARAKA , contin ulei de chimen negru si sunt pentru cresterea imunitatii si mentinearea sanatatii. Mi le-a dat o farmacista pentru Albert. Voi ati luat asa ceva la copii, a dat cineva? Intreb si eu , ea mi-a zis ca sunt super bune, nu mai raceste...etc.

Va doresc un week-end minunat, plec si eu acasa imediat!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Vad ca tot se mai vehiculeaza retete pe-aici. Am facut Ericai azi urmaritoarea budinca si lui tati pe diseara nu i-a mai ramas.
Ingrediente

300 gr. brinza de vaci, 150 gr. zahar, 2 linguri faina, 3 oua, 50 gr. stafide, coaja de lamiie, sare, unt
Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca brinza cu zaharul, apoi se adauga faina, coaja de lamiie si stafidele. Separat se bat ouale cu sarea ca pentru omleta, se toarna in castron si se amesteca pina la omogenizare. Se ia o forma potrivita, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul cald. Se coace cca 35 minute.

www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=217448301205&page=1&sort_order=0" target="_blank">cu Erica la un an
Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buma fetele,

Elena suna bine reteta, o s-o incerc si eu.Mercic mult!!

Monica pediatra Ilincai mi-a zis ca nu-i trebuie copilului supliment de vitamine atata timp cit maninca de toate.Ca ar creste imunitatea si nu ar mai raci chiar asa o fi???trebuie sa stie ceva farmacista respectiva...

mav sanatate multa lui Sebi!

Adriana fericitilor...sa aveti un weekend frumos!

o zi buna in continuare!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Buli, eu la asta nu m-am gandit, trimit si eu asa de aici Dvd-uri si au ajuns intodeauna, am sa rog pe cineva sa-mi trimita si mie carti de copii din ro.

Dana si Jessica

http://community.webshots.com/user/sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fetele....heeeelp...stie cineva la ce se refera analiza TGO din cadrul biochimiei?? Ca i-am facut analize Malinei si asta i-a iesit mai mult decat dublu fata de normal, 108 si normal e intre 9-48! Si am tot citit, ba ca se refera la boli de ficat si de inima, ba ca poate insemna giardia, diagnostice care de care mai ciudate. pediatra nu raspunde pe mobil si pana luni nu mai am rabdare!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Fetelor, dar ati fost tare active. Am reusit sa termin si eu de citit tot.

Mickyyy nu te speria . TGO indica o crestere a ficatului, dar poate fi cauzata de ceva viermi.

Mergi la inceput