Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 15
ane2 spune:
Adriana weekend placut
Saphir,Ailish e un nume tare frumos, a fel ca si Amos...feliciari ptr alegere...
Monica, nici noua nu ne-a recomandat dr. nimic ptr cresterea imunitatii...adevaru e ca nici nu am intrebat....si chiar azi am fost la el (ca si noi ne-am facut abonament) ptr ca inevitabilul sa produs si Rachella a luat gripa....e varza saracuta de dimineata zace intr-una...mi-e o mila de e a de mor....offfffff......ce sa-i fac?seamana cu tacsu bolnavicioasa...ca si el pana la 15 ani a fost super bolnavicios.....eu nici macar bolile copilariei nu le-am facut...nimic nu se lipeste de mine....
Ma duc sa-i fac baita fierbinte si frectie....
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Mickyyy
Fetele....heeeelp...stie cineva la ce se refera analiza TGO din cadrul biochimiei?? Ca i-am facut analize Malinei si asta i-a iesit mai mult decat dublu fata de normal, 108 si normal e intre 9-48! Si am tot citit, ba ca se refera la boli de ficat si de inima, ba ca poate insemna giardia, diagnostice care de care mai ciudate. pediatra nu raspunde pe mobil si pana luni nu mai am rabdare!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Am intrat si eu cu un raspuns scurt:
Mickyyy :
TGO – glutamat-oxalacetat-transaminaza este o enzima bine reprezentata in special in fibra musculara, ex miocard. Cresterea ei este un indicator al unei leziuni de fibra musculara: infarct, boli musculare, traumatisme sau doar infectii virale cu afectare musculara.... Totusi si alte tesuturi contin TGO, asa ca o crestere a ai poate sa arate o afectare si a altor organe.
TGP – glutamat-piruvat-transaminaza este o enzima cu o prezenta mai importanta in ficat, iar cresterea ei este considerata a fi un indicator de leziune pe hepatocit.
Indiferent de tipul de leziune, o interpretare corecta va urmari nu numai valoarea, ci si evolutia valorilor enzimelor in sange.
Parerea mea este ca aceste valori care nu sunt foarte mari exclud o afectare hepatica si, cel mai probabil sunt determinate de cresterea dintilor care este insotita de modificari la nivelul gingiilor +/- o lovitura a ingerasului in ultimele 2 saptamani (ex. o cazatura in Marea-Actiune-de-Cercetat-Lumea )....
Asa ca nu trebuie sa fii ingrijorata. Zambeste Cerului si Pamantului, da un pusi gazei si bucurati-va de aceste zile minunate.
Multa sanatate va doresc !
la burtica !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43972" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Irina,veve & croko
pozici