Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
ane2 spune:
A uitasem.....si pe mine m-ar interesa reteta ptr pateuri cu carne si ciuperci.....nici aici nu se gasesc
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
aramona spune:
servus, dragelor!
IEri am incercat sa scriu ceva si dupa ce compusesem un roman, Maysa mi-a inchis PC-ul de la buton si m-au luat nervii...si n-am mai scris nimic! Ea a scapat teafara, ca e prea mica si nu intzelege...
Ca vorbeati de restrictii, eu Maysei ii interzic anumite chestii, dar se pare ca e de o incapatzanare feroce...ce n-are voie, aia face...dupa ce binentzeles ma pandeste...si are o mutritza de smechera...
Mi-e groaza ca de la 1 martie va sta bunica ei cu ea (soacra), care a ajuns la 65 de ani la concluzia ca a fost prea "dura" ci baiatul ei (care este oricum un super independent, alea, alea) si ca cu Maysa va fi foarte blanda...Dupa discutii interminabile in care ii explic ca i se va urca in cap daca este prea indulgenta, rezultatul tinde spre ZERO...Maysa nu mananca cu ea, refuza...la mine mananca, si multe alte exemple...si mereu imi gaseste explicatii...ca e obosita, ca n-are chef, etc... La mine de ce nu se intampla asta? Nu stiu ce va fi...
Iar acolo unde eu ii las independentza totala, adica de mers-alergat pe gresie in hol, de catzarat pe paturi, fotollii, fara sa stau dupa ea (tocmai pentru a avea incredere in ea), bunica sta in spatele ei, de "groaza" sa nu cada...Si o mai si tine, uneori...Sa nu vorbesc de luatul in brate...
Psihic sunt destabilizata cand numar "AMR"-urile...
M-am descarcat si eu...sper ca in cele cateva ore dupa 7-8 seara cand voi sta cu ea, sa-i pastrez obiceiurile de pana acum, care cu siguranta vor fi treptat "alterate"
Si Maysa e ushor racita, ii curge nasul...am fost sambata cu niste prieteni in afara Buc. la un gratar, la cineva acasa, si copilul prietenilor era bolnav...Daca stiam nu mergeam, insa n-am vrut sa par paranoica si ipohondra si pe cat am putut am tinut copii la distanta...insa tot au avut contact unul cu celalat (imbratisari, luat biberon din gura Maysei si bagat de celalat copil in gura, etc...asta sub ochii celeilalte mame, careia nu i se parea nimic anormal - eu am innebunit cand am vazut fazele...care se intamplau in absenta mea))...Si in final normal ca Maysa s-a imbolnavit si ea...
Acu o tin pe chestii ushoare...n-are febra si are o stare buna, insa ii curge nasul!
Mai vorbim, ca plange dupa mine, am lasat-o singura in camera...
Mav, si pe mine ma termina faza cu sutienul...e prietenul ei nedespartit, il duce si prin casa!
Pupici, mai intru in seara asta dc pot !
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Mamici frumoase,
am si eu o intrebare: nu considerati ca ar trebui sa schimbam titlul subiectelor noastre maraton din "bebelusi de ian-feb..." in "copilasi de ian-feb 2004"??? Mie mi se pare ca dragalashii nostri merita deja acest statut? Ce parere aveti?
Daca e favorabil si nu va deranjeaza, rog eu moderatorii,prin PM, sa faca acest lucru!
Va pupic again!
Poze cu Maysa-"Duracell"
buli spune:
quote:
Originally posted by aramona
Mamici frumoase,
am si eu o intrebare: nu considerati ca ar trebui sa schimbam titlul subiectelor noastre maraton din "bebelusi de ian-feb..." in "copilasi de ian-feb 2004"??? Mie mi se pare ca dragalashii nostri merita deja acest statut? Ce parere aveti?
Daca e favorabil si nu va deranjeaza, rog eu moderatorii,prin PM, sa faca acest lucru!
Va pupic again!
Poze cu Maysa-"Duracell"
si eu ma gindeam la asta, dar asteptam sa faca toti 1 an
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
A_Iulia spune:
Da, da! Asteptati-ne si pe noi! Ca noi tot bebelusi suntem acuma!
Ca mi s-au lungit urechile acum 1 an cand toate nasteati numai eu nu...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
ad_risnov spune:
Hihihihihihi
Si eu am meditat la faza cu copilasii de ian.-febr. si fix la Adina m-am gandit. Mai avem putintica rabdare, parerea mea...
Mai, ziua Ioanei este prin vara! Dar doua urari nu strica.
Mi-a placut de Adina cu 18 ani. Auzisi, Ioana???
Ane, deci cum vrei sa facem??? Multa sanatate si aveti mare grija sa nu se ia!
Ramona, si Maysei multa sanatate!!! Nici eu nu sunt de acord cu balonul de sticla, dar... e tare rau cand o tragem.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
layla spune:
Buna seara,
Alex a luat 2 cazaturi zdravene in seara asta si are 2 cucuie. In acelasi loc a cazut intr-un viraj pe gresie. Dar pt. ca el nu intelege concepul de nu si de na-na s-a dus tot acolo si a cazut si a 2- oara.
Ramona ziceai ceva de incapatanati. Nu stiu cum sunt Varsatori dar Capricorni sunt groaznic de incapatanati.
Ma gandeam ca nu este vorba de Ioana77 pt. ca am retinut ca ea este Rac.
I-am cumparat si noi periuta de dinti si pasta, dar l-am spalat doar un pic cu periuta in seara asta.
Noapte buna
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Emilly spune:
ok, Ioana, se pare ca azi esti sarbatorita, deci , sa nu dai tu de baut...??
Va zic eu cum sunt varsatorii, incapatinati putin spus, si smecheri de te vinde si te cumpara, cel putin fiica-mea asa e, din ce mi-am dat seama pina acuma.
De dimineata m-a terorizat si o tine intr-o miriiala permanenta, am nervii pusi pe bigudiuri...
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Ioana77 spune:
Buna seara si
LA MULTI ANI IOANA !!
Eu daca e sa dau de baut, dau! Va multumesc oricum ptr urari!!
Adina,
va asteptam, cum, se poate, tocmai Printzesa Olivia sa nu o serbam ca BEBELUSI?!
Arturicii sunt ok, exerseaza mersul. La ei e mai restrictionat accesul prin casa, dar si cand au voie peste tot sa te tii!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ralualexandrei spune:
La multi Ani Ioana si sa fii fericita!
Puii mei se simt ceva mai bine insa acum eu am luat raceala de la ei.Asta e,important e ca ei sunt mai bine.Saptamana trecuta i-am facut Mariei vaccinul de un an si am cantarit-o si masurat-o.Are 10kg si 78cm.Eu cred ca e bine.Mai exista vreun bebe care are obiceiul sa se dezbrace???Maria e vesnic goala,ori de cate ori o punem in patutul ei se dezbraca si scoate inclusiv pampersul,numai ca azi dupa ce s-a dezbracat a facut kk in mijlocul patului.In ce priveste somnul ea doarme dupa amiaza cam 3-4 ore.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2