Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hai ma Saphir, chiar asa? Da' de maica-mea si soacra-mea ce zici? Da, n-au decat vreo 50 si ceva de ani...s-a putut si la 67...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

si sotu meu are aceleasi simtome, de ieri vomita intr-una + febra 39...asa ca aseara Rachella a dormit la socrela, ca tare mi-e teama sa nu ia si ia.
Si tot ieri i-am facut si vaccinu....insfarsit....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ioana!!!
1 Anisor

Adina, multa sanatate tuturor!!! Ma bucur ca Moti este spre vindecare si nu mai trebuie sa o chinuiti cu regimul.

Ane, feriti-o pe Rachella ca e prapad cu virusul asta. Ai rezolvat ceva la Fundeni???

Tania, tu nu mai zici nimic de Bibi??? Cum se mai simte? Poate ne dai vesti bune despre voi. Multa sanatate.

Fetelor, nici eu nu-l spal pe Rares regulat pe dintisori. I-am luat periuta de la Oral B special pt. 0-2 ani si mai mult o roade singurel.
Am vb. cu pediatra lui si mi-a zis ca cel mai bine il curat pe dintisori dupa fiecare biberon de lapte cu o fasa sterila inmuiata in solutie de apa cu bicarbonat de sodiu.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

LA MULTI ANI, IOANA!!! Pupici de la Sebi!

Salutare!
Am fost la dr: Sebi este bine dpdv pulmonar, n-are nici macar rosu in gat, insa are probleme cu nasucul..... Are muci o gramada, face si balonase la nasuc..... Este mare scandal cand incercam sa-i curatam nasul si se pare ca este mai somnolent zilele astea. Deocamdata, punem doar picaturi in nasuc si atat (ser fiziologic si pivalove cu neomicina- pe care l-am cautat la vreo 6 farmacii si nu se gaseste! bine ca mai aveam putin in casa).

Am reusit sa fac o papica buna-buna azi - supica cu taietei (am mancat si eu din mancarica lui Sebi vreo doau portii, ca nu m-am putut abtine!)+ am pregatit din foietaj si desert: cu cascaval, mac, cremwusti si rahat! (o gramada de prostioare)

Din cauza faptului ca mama "nu poate" sa-i curete nasacul lui Seba... a trebuit sa-l tin acasa si azi, asa ca m-am aglomerat la munca.... de n-am aer sa respir cand ma gandesc cat am ramas in urma....

Emilly, nici la mine nu se misca emoticoanele...........Si intru greu pe DC de vreo 2 zile.........

Buli, Sebi face exact ca Matei cand iesim afara!!!! Azi a mers pe jos mai bine de juma' de ora neintrerupt, si a mai si alergat dupa caini, pisici, etc!!!

Nu mai stiu cine zice de citit carti (Monica?).... Si eu stau prost la capitolul asta in ultima vreme si chiar simt lipsa, dar de unde timp?

Saphir, multa-multa sanatate si nastere usoara!!!! (cred ca este cazul sa-ti uram de pe acum, nu?)

Sigur mai aveam ceva de spus, dar cum sunt taaaare uituca, am uitat....

Fug la pui, ca urlaaaaa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Of, ce de bolnaviori!!! Mav si voua multa sanatate!!! Vezi ca pt. nasuc sunt f.f. bune si picaturile de colargol pt. ca coaguleaza mucisorii. Se pun cam 2-3 pic. intr-o nara. Eu cu asa ceva l-am ajutat pe Rares cand a fost mucios.

Ca vorbeati de carti si de citit: eu tocmai am terminat "Codul lui Da Vinci" de Dan Brown si v-o recomand din suflet. O s-o cititi pe nerasuflate.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Fetelor,

Dati-mi si mie o mana de ajutor: caut BONA!
Tataie va pleca din primavara si nu va mai putea sa stea cu Iris. Stiti pe cineva?Ati auzit ceva?
of,cand ma gandesc!!!

Va pup si pe bebelusi si salutari si de la Iris!!!
Irina

pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

e ziua Ioanei77??

Ioana

Irina ai incerca sa intrebi la subiectul cu 'Gradinite, bone..."?nu stii de unde 'sare iepurele'

Fetelor, in curind fac si eu frumoasa virsta de 31 de ani si ma gandesc sa nu mai fac masa mare cu fripturi si toate alea.
Mi-a dat ideia mav cu foietaje.Pe cind eram acasa in Ro mereu cumparam cu brinza, cu ciuperci si cu carne.Aici nu am vazut sau poate nu am stiut unde sa caut cert e ca daca aveti o reteta pentru asa ceva v-as ramine recunoscatoare.

Mercic tare mult

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fetele, multumesc mult de sfaturi.
o sa va spun la ce m-am hotarit.
e clar ca orice e frumos si de buna calitate ii va placea.

cred ca La multi ani e pt. fetita lui Oani.
azi e 23, nu

so ...
Oani sa va traiasca fetita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Emily, hahaha!
Si mie mi s-a parut mama arturicilor tinerica, dar chiar asa, 1 anisor?! Eu zic vreo 18.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Am scris un mesaj lung rau si-a venit Rachella si-a stricat tot

Deci pe scurt ..sotu meus e simte mai bine ia scazut temp la 37.6......Rachella a venit si ea acasa dar incerc sa nu ia contact cu el.
La socrii sa comportat de minune...a papat bine...a dormit super...nu au avut nici un fel de problema cu ea....

Buli...mi-e mi-ar place carti ptr copii....si cred ca indiferent de cadou gestu conteaza....si sigur va fi super incantata....

Adriana tata(bunicu) nu se poate interna la fundeni

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput