Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Care va sa zica am eu ceva la computator... pai cind vine al meu sot ii spun sa-i faca ceva, pai sa nu mai vad eu cum se pupa capusoarele alea, sau albinuta care bizie sa nu mai bizie...

Am certat-o pe fiica-mea si am pus-o la culcare plingind.Vine si apasa mereu pe CD writter si mereu ii zic ca nu-i voie si-i schimb directia.Ti-ai gasit cine sa priceapa.In final o sa-i punem ceva sa nu mai poata sa-l deschida.

Ma tot uit la o emisiune ii zice Supernanny, pai sa vedeti ce metode au oamenii de educare a copiilor...printre altele cind ii interzici ceva copilului se coboara la nivelul lui, se uita in ochii lui si se schimba tonalitatea vocii, cit mai hotarit sa sune cica sa impuna respect, sa stie cine e sefu .Prima oara ziceam ca sunt porcarii dar nu-i asa.Se dau cazuri concrete cu copilasi cu probleme, scapati din miini datorita parintilor ca nu au stiut cum sa-i educe.Si rezultatele sunt spectaculare.

Poate vorbesc prostii, dar deja ar trebui usor, usor sa priceapa ca exista si interdictii pe lume, normal are tot timpul...dar...vorbesc prostii asa-i???

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

EMILLY in Germania exista programul acesta si eu mai urmaresc emisiunea.Se pare ca e buna..si invat si eu ceva de-acolo.
Fug la nani ca pic de somn..
Nici mie nu-mi merg emoticoanele astea:(

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare...probabil ca dormiti deja!
Eu mai am putin si termin munca pe ziua de azi...de-abia astept sa plec, am avut o zi incarcata tare!

Eu am inceput sa o spal pe dinti pe Laura mai de mult, dupa masa de seara. Acum stie singurica ca inainte de culcare trebuie spalata pe dinti si cere. Ii place ca o frec pe gingii, cred. I-am cumparat periuta degetar si pasta fara fluor.
Nu stiu daca v-am zis, am intrebat dentista despre fluor si mi-a zis sa nu-i dau ca multe produse contin fluor si prea mult e la fel de periculos ca prea putin. Asa ca nu o sa-i dau Laurei.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cu jocurile mele .... am postat aici o intrebare de la jocul cu de toate

Emilly, sa stii ca tonul cu care impui o interdictie conteaza foarte mult. eu nu -i interzic decit vreo 3-4 chestii lui Matei: sa umble la un triplu, sa dea jos elementele de siguratnat de la grilajul de la patut, sa umble la calculator ... si cam atit
totdeauna sint foarte serioasa, nu ridic deloc vocea, sint consecventa si ii rog si pe altii sa faca la fel. si functioneaza perfect. la chestiile astea nu umbla sau se duce tiptil spre ele si ma urmareste cu coada ochiului. eu ii spun doar "Matei, Nu" si gata, face cale intoarsa.

intrebare pentru fetele din strainatate: ce v-ar placea voua sa primit cadou pentru copii? am o prietena in SUA si vreau sa-i trimit ceva pt copilul ei (ceva mai mic decit ai nostri) si n-am idee. ce anume???

noapte buna

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Mergi la inceput

Catalina se pare ca parerile sunt impartite, pediatra Ilincai mi-a zis sa-i dau fluor, la fel si vecina ii da fetei ei zilnic de la 6 luni, acum are 2 anisori.

Anca certat a fost mult prea mult spus, cum spui si tu tonul conteaza mult si de regula cind apasa pe butonul cu pricina eu sau tati ii ziceam 'Ilinca, NU' si gaza ce facea??...punea boticul si fugea la mami si invers, azi nu a fost tati acasa si nu a avut la cine fuge si atunci a inceput sa plinga cu lacrimi de crocodil si fiind si obosita am pus-o la nani.A adormit si pina acum nu s-a mai atins de locul cu pricina, sa vedem cit o tine.
Nici noi nu-i interzicem mare lucru, inafara de CD writter au mai fost butoanele de la tv, dar le-a dezactivat tati si acum nu mai trebuie sa stam cu gura pe ea ca mereu aprindea si stingea tv-ul.De regula tot ce cerea atentie marita le-am acoperit sau renuntat la ele sau schimbat locurile astfel incit casa e un loc safe si circula peste tot fara sa fiu mereu cu ea.

E micuta si nu am ce sa-i cer prea multe, dar a inceput sa priceapa din ce in ce mai multe.

Babee deci nici tie nu ti se misca monitzoiele pe ecran.

E aceiasi emisiune cu dadaca grasuta cu accent de englezoaica?mi-e tare draga si ma termina cu programul zilnic lipit pe frigider

noapte buna si miine o zi buna!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Anca am uitat sa-ti raspund la intrebare..pai sa ma gandesc...habar n-am ce mi-ar placea dar iti spun ce a primit Ilinca de la matusi:2 pullovere superbe din bumbac si lana, o pijamaluta din bumbac calitate super, ghetute frumoase foc cu talpa moale si blanita inauntru, si acum cu ele mergem, carti de povesti pentru copii, a... asta e o ideie buna, ne-au emotionat si pe noi.
A mai primit de la bunici dar impletite de ele si nimicuri frumusele. Cam atat, sper sa-ti faci o ideie, a... si o papusa frumoasa din cirpa roz, are codite galbene si o fata tare zimbareata.Ilinca se bine dispune de cite ori o vede

pupicei si nani bun

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna dimineata,

Deci doar noi nu ne spalam pe dinti. Rusinica

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata si de la noi.

Sanatate multa, micutei Bibi

Anca, eu nu am primit pana acum cadouri din tara, dar mi-ar place sa primesc "Cartea Bebelusului", jucarii...si orice as primi pentru puiul meu, cred ca m-ar ferici foarte tare. Gestul conteaza. Asa ca ma gandesc ca orice cadou i-ai face prietenei tale, va fi foarte fericita

Nici eu nu ii interzic prea multe lui Amos, nu are voie la prize, in baie, pentru ca ii place sa bage mana in WC sau sa deschida dulapurile in care am tot felul de produse pt curatat...si cam atat.
Si cum bine spuneati, conteaza tonul. El stie cand ii spun "Amos, NU"...se uita nevinovat la mine, uneori plange sau dupa caz, rade si pleaca sau asteapta sa "nu-l vad" sa mai incerce oadata.

Am fost astazi dimineata la US sa vad samburica si e bine, sanatoasa, are 3.200 kg deja si e cu capul jos jos. Mi s-a recomandat ca in cazul in care incep contractiile sa nu stau prea mult pe ganduri si sa merg la spital, pentru ca e posibil sa nasc destul de repede.
Astazi merg sa fac cateva cumparaturi pentru spital si pentru fetita, pentru ca nu am pregatit nimic pana acum.
Cand ma gandesc ca la Amos erau aproape toate gata de la 7 luni

Va pupam si va dorim o zi buna

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Layla - nu doar voi. Si noi. Dar recuperam noi de-acuma.

Moti e bine. Desi vroiam si azi sa o tin la regim, n-a lasat-o sufletul pe maica-mea si i-a dat laptic dimineata - l-a ras cat ai zice peste (ea care se lalaia la un biberon o ora). era flamanda, fata, asa regim i-am bagat...oricum, nu mai are nici un simptom, poate chiar din diaree sa nu treaca in constipatie (ieri nu a facut kk deloc) - vesela, chiuie de mama focului si rastoarna toata casa.
Mie mi-a fost extrem de rau ieri (cred ca aceeasi viroza) - am vomitat, etc - am plecat acasa pe la 4 si am zacut in pat pana azi dimineata. Acum sunt din nou in forma.- cred ca a trecut si la mine.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Vroaim sa va zic de Loredana Groza. Eu am vazut-o la Teo, in emisiune. Daca o vedeti sa imi spuneti ce parere aveti

Adina, poate starea de rau si voma nu e de la viroza...ci de la altceva??

Ioana, ce fac Arturicii?? Speram ca totul e bine

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput