Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Layla, Clara se spala pe dinti dimineata si seara, fara pasta de dinti. Isi freaca dintii si gingiile din joaca, pe urma vin eu cu "finisarile". Am trecut la periuta normala, cu degetarul ma musca de mi se taia rasuflarea (bine-nteles din joaca).

Emilly, si matza mea doarme de doua ori pe zi, pe la 10-11 si pe la 16 - 17, cate o ora - o ora jumate. Noaptea doarme de la 20-20,30 pana la 6-6,30. Tare as vrea sa-i schimb programul, atat de somn, cat si de papa. As vrea sa manance la 12 de pranz si pe urma somn 2-3 ore. Inca n-am reusit. Cand i-e somn e atata de maraita ca nu ma inteleg cu ea si-atunci mai bine o pun in pat. Noi suntem cu cinci mese - 7,11,14,17,20 - (dintre care doua gustari) si as vrea sa trecem la patru - 8,12,16,20. Sa-ti traiasca fetita dulce si foarte-foarte frumoasa, cu ochisorii ei verzi!

Anita, multa sanatate bunicului tau!

Saphir, deci esti pregatita pentru marea intalnire ! Vrem sa te vedem si noi!

Clara e tot mai sigura la mers. Mai face "echilibristica" si pe urma e jos, dar a prins curaj si patruleaza singura. La inceput stateam in spatele ei nu cumva sa se loveasca cand cade, dar acum o las ca stie cum sa cada.
Saptamana aceasta o avem la noi, din nou, pe bunica (mama mea). Am de rezolvat multe-multe treburi la "autoritati" si printre altele mai rasuflu si eu un pic. Ce bine e cand mai e cineva sa stea dupa pitica!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Claudia, eu stiam ca sucul de morcovi constipa.
Pana la urma, oare cum e?

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Of, Tania, nici nu-mi vine sa cred...doar ce vorbeam ca Bibi nu a fost bolnavioara! Ce prag implinirea unui an ! Multa, multa sanatate! Tu nu stateai cu mama ta? Nu ai ajutor din partea dansei?
Mav, si voua multa sanatate! Noi doar ce am terminat, dar tare greu a fost. Va doresc rabdare si putere sa treceti peste hop!!!
Fetelor, sa ne tineti la curent cu ce fac puii!

Noi am fost azi la . Asa de placut era afara: 8-10 grade. Rares a fost tare incantat. A mers o bucata de drum in carut, apoi pe jos, dar se apleaca dupa toate pietricelele. Nu am stat decat o ora ca tare ma tem de toate virozele care bantuie.
De-ar veni mai repede primavara si timpul frumos!

Premiera: Rares a dormit si dupa amiaza, de la 3.30 la 5!!! Dar a adormit plimbat cu carutul sport, prin toata casa. Apoi l-am mutat in patutul lui. Asa ca am atipit si eu o ora. Parca sunt mai odihnita acum.

Tatiana si eu stiu ca sucul de morcov constipa. Cel de portocale, mandarine inmoaie scaunul.

Fug ca trage de mine.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ca sa nu uit ca de ieri tot incerc sa scriu: multumim frumos Layla pentru cadou

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Tania, sanatate multa lui Bibi
uf ... stiu cum e

am fost cu Matei afara de minuta, fara carutz.
m-a bagat prin toate baltile, n-am ratat nici un boschet, am admirat o familie de catelusi mici vagabonzi - in miriielile amenintatoare ale mamei lor, a vrut sa culeaga toate hirtiile colorate si lucitoare de pe jos, a incercat sa ia manusile unui copil de vreo 10 ani si caciula unei fetite de vreo 8 ani (ambele foarte frumos colorate). am incercat fara succes sa trecem printr-un gard de sirma ghimpata, ne-am bagat nasul in motorul unui vecin ce-si bibilea masina, am urcat si am coborit de zece ori bordura de la bloc, ne-am schimbat directia de mers ori de cite ori a trecut pe linga noi o persoana cu haine viu colorate.

ne-am intors la 5.30 si de atunci Mati doarme dus. la noapte probabil avem party

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Tatiana saru'mana!!

Tania eu stiam ca asa sunt barbatii, fara initiativa in ale gospodariei, ma contraziceti?? si eu daca vreau ceva de la al meu sot ii spun verde in fata ce sa faca si asta dupa ce am citit impreuna cartea aia cu barbatii de pe marte si femeile de pe venus, parca asa o chema sau am incurcat planetele??
Acum sunt mai bucurata ca stiu ca ce-i spun face, inainte asteptam si eu din partea lui initiativa si tare mai sufeream ca aveam impresia ca nu-i pasa si zau ca stiam ca nu poate fi asa.Efectiv ei gandesc altfel, sunt barbati doar

In legatura cu numarul copiilor,asa trebuie sa fie, foarte greu, dar zi-ne ca si satisfactiile sunt duble si merita efortul nostru, nu ne descuraja prea tare... hai ca se face Bibi bine si o sa te intreb apoi, poate le faci la fete un fratior

Adrianadaca Rares s-a trezit la 5 la cit iti mai adoarme deseara??

Eu incerc cu un singur somn la prinz de 3 ore, ar fi ideal, dupa care nani pe la 9.Mai rau e cu mesele ca nu i le-am reglat deocamdata, ma chinui sa-i fac 3 mese insa pe ce-a de seara nu prea are chef s-o pape, cred ca din cauza oboselii, mai ma gindesc.

fetele, v-am mai intrebat daca si la voi nu se mai misca emoticons-urile?? mercic mult!

la cit faceti conferinta??

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Emilly, da, se misca

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna seara,

daca la tine, Emilly, nu se misca emoticoanele, la mine nu se lasa aduse in mesaj :-).

Layla,
In ritualul de dimineata al Arturicilor intra si spalatul pe dinti. Cer ei periuta (o folosim pe cea de la Chicco). Le pun si pasta de dinti Oral B, cea ptr copii.

Tania
sanatate printesei! Pupici virtuali!
Iar despre subiectul: Cum e sa ai 2 copii... Aveam opinia ca e mai greu cu 2 la varste diferite dar incep sa ma mai gandesc. DLa noi, cand il iei pe unul de la un fir, trage celalalt, cand a terminat unul de butonat TV incepe celalalt, iar cand incep sa se bata si nu am cui sa explic ca nu e bine....
Dar si satisfactii efectiv la dublu si aproape simultan:2 x primul 2 x zambet, 2 x primul dinte, 2 x primul MAMA, 2 x primul TATA, 2 x primii pasi (acum merg amandoi), etc.

Adina
Sanatate multa si voua!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Tania sanatate lui Bibi

Fetelor mie nu-mi merge YM..apar online dar nu mi se deschide lista de prieteni...deci nu pot scrie nu pot primi...practic nu vad nimic...doar fatau ala dragut care rade la mine atat

Adriana

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Salutare!!
BuBu doarme de la ora 9, ma bucur ca adoarme si el mai devreme.Pai cred si eu la cata energie depune....
In seara asta atat a lergat pana a transpirat lac, l-am bagat direct la baie de nu mai vroia sa iasa.
Daca vreau sa-l tin ocupat si sa ma lase in pace sa-i dau un lighean cu apa si e cel mai fericit. E innebunit dupa tot ce contine apa, inclusiv in pahar baga mana. Abia astept vara sa-l duc la piscina, sa se balaceasca cat va vrea. Parca vad ca acolo ii va frica sau la mare. Asta vara ii era frica sa intre, dar cred ca o simtea rece si de-aia.
Emily, la mine se misca emoticoanele.
M-am hotarat sa nu mai pierd atata vreme pe net , mai bine mai citesc cate ceva, ca nu am mai pus mana pe o carte, spre rusinea mea, eu care citeam f. mult.
Doresc multa sanatate Oliviei, lui Bibi, lui Sebi si cine mai e bolnavior !!! Sa auzim de bine!!!!
Eu nu-l spal pe dinti pe Albert inca. Nu inghit pasta de dinti copiii vostri? Cred ca ar trebui sa incerc si eu, desi nu cred ca ii va placea ca el nu ma lasa sa-i bag mana in gura.
Noapte buna!!!!!!!!!!!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput