Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Babee spune:
uite Tuberoza .Amuleta a descris-o perfect!
Mav sanatate multa lui Sebi..si Motatei de asemenea.Of ca micuti sunt si se iau toate de ei
Layla -Phillip se spala singur pe dinti, dimineata isi ia singur periuta, seara i-o dau eu.
Saphir astept sa va vad...mai ales nou look
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
saphir spune:
`neata si de la noi.
Babee, stiu floarea...dar habar nu aveam ca isi are originile in Israel.
Mav, sanatate maxima puiului.
Adina, asa e, a trecut timpul atat de repede...si eu nu am avut timp deloc sa ma bucur de sarcina. Dar totusi ma bucur ca a trecut atat de repede, pentru ca nu mi-a fost deloc usor, mai ales din cauza lui Amos... ce o fi dupa, cu 2 copii, mai vedem.
Emilly, sunt OK cu kg...nu sunt extraordinar de multe si pentru ca sunt inalta nici nu se vad. Numai ca nu ma simt eu bine, sunt f. grea, asta avand in vedere ca eu nu am avut niciodata mai mult de 53 kg. Poze sper sa pun curand, numai sa gasesc acumulatorul de la scaner, ca nu stiu pe unde e
Anca, sper sa am si eu o fetita ascultatoare, ca Amos...lasa mult de dorit. Chiar vb cu al meu sot, si spuneam ca ar fi dragut sa nasc fata tot pe 26 februarie
Ca si Rares, al meu fecior asta noapte, cand am adormit si eu pe la 2, s-a trezit urland. Nu vroia apa, nu vroia lapte, nu vroia nimic. Si in brate urla si la mine si la taica-su. A mai adormit pe la 5. Asa ca sunt chiauna astazi.
Despre spalatul pe dinti, trebuie sa recunosc ca nu il spal mereu. Ca si Adina, uneori din comoditate, alteori pentru ca se stramba tare , dar trebuie musai sa ma pun pe treaba
Fetelor, ati vazut cum s-a tuns si vopsit,Loredana Groza?? Ca mie tare imi place si ma oftic ca nu am vazut-o mai devreme sa ma tund si eu asa...dar data viitoare asa ma fac.
Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos
Ioana Co. spune:
Multumesc Adriana pentru sfat...sper sa mearga cu Activia. Da ai dreptate si de aceea ti-am si trimis PM cu tratamentul care a functionat la noi, dar asta s-a intamplat prin ianuarie candva. Dupa tratament totul a decurs normal si dintr-o data ne-am trezit constipati, adevarul ca a baut mult ceai de menta in acea perioada cu diareea, dar si dupa aceea ca ii placea.
Multumesc Layla pentru urari.
Pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
buli spune:
buna ziua
in sfirsit un pic de liniste.
eu apuc sa fac din ce in ce mai putine, Matei e mereu dupa mine, se baga peste tot. nu e neastimparat, mai curind curios
la computer nici gind sa stau, doar cu el pe birou si atunci imi bate in taste, se joaca cu butoanele de la minitor si izbeste mouse-ul de ce prinde.
noi n-am putut sa aplicam terapia de soc. M plinge de se aude dinn blocul de vis-a-vis, se inneaca samd. so ... n-am rezistat.
tot l-am luat cu noi si vad ca se cuminteste pe zi (noapte) ce trece - ptiu, sa nu-l deochi
de domit doarme demult singur in camere, ne-am pirns ca-l deranjam tot foindu-ne noaptea si deci ne-am mutat pe canapeaua scurta, ingusta si tare din sufragerie si am lasat patul nostru de 2.20/2.20 neocupat
imi place si mie tuberoza, insa eu nu pot cumpara decit vara pentru ca are mirosul foarte puternic si trebuie sa stau musai cu geamul deschis.
eu il spal pe Matei pe dinti cam in fiecare zi, folosesc degetarul acela cu tepisori pentru ca n-avem decit 4 fasolici. ii place la nebunie, el gindeste ca ne jucam sau cine stie. oricum cind ma vede cu el intinde singur guritza.
nici Matei nu mosteneste ochii mei verzi. ii are negrosri ca taica-su. dar eu m-as bucura sa semene cu el, ca tati e inalt si eu sint micuta. iar pentru baieti e fain sa fie mai inalti.
de cind a inceput sa mearga singur eu l-am lasat pe Mati de capul lui. el a si inceput sa patruleze foarte sigur pe el din prima asa ca n-avea nici un rost sa umblu dupa el. mai vine insa uneori si ma ia de mina sa mergem impreuna la plimbarica. o fi nostalgic, mai stii?
aaaa .... se mai fac seara conferinte? ca eu am fost taiata de la portie, dar diseara intru iar in piine
va doresc o zi buna si sanatate la bolnaviori
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Babee spune:
Buli..sa stii ca eu n-am mai avut parte de floricica asta de 4 ani!!Si mi s-a parut un lucru extraordinar s-o gasesc..mai ales in Februarie!
Saphir n-am idee daca originile si le are in Israel, de acolo au adus-o acum.Probabil aveti ceva sere speciale si a putut creste..Oricum e un mister adevarat!Cum s-a tuns bai Loredana???
Mie mi-a crescut deja parul si iarasi n-are nici o forma....
La noi n-a fost nevoie niciodata pana acum sa aplic terapia de soc.Ca nu am avut totusi asa probleme...
IoanaCo ce-ti face burtica??Eu ma mai gandesc daca mai vreau.
Aseara am facut ciorba cu perisoare (carne de vita) si astazi i-am dat si lui Phillip.A mancat de nu va spun..deja mananca de ma sperie!Dar are de recuperat kilogramul pierdut.
Ah...Buli..n-am idee daca s-au mai facut conferinte..ca tot au fost bebeii bolnaviori si eu una nu prea am mai fost pe faza...Poate in seara aceasta....reusim..
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
dadi_t spune:
servus fetele!
Mav, cred prin ce treci ca si noi suntem la stadiul asta!
Si eu sunt suparata ca o am pe Bibi bolnavioara. A avut rosu in gat si mucii pana in poale. De azi insa s-au ingrosat si nu mai poate respira si mi-a vomitat deja de 2 ori. O data tusind ca nu poate respira si a doua oara dupa ce cu chiu cu vai ii dadusem cateva lingurite de ciorbita de peste si cateva bucatele de peste. Am zis ca mor de nervi cand am vazut ca varsa tot. I-am dat biberonul de lapte si atat. E maraita rau si nu pot face nimic prin casa. Stau tot timpul cu ea. Acum bantuie prin sufragerie cu mine. Pana acum noaptea mi-a dormit , chiar daca ora de culcare s-a prelungit pana la 12-1 noaptea.Se trezeste in jur de 6-7.Nu stiu cum v-a fii la noapte...
Sunt chiauna si de oboseala si de suparare. Azi mergem din nou la dr. ca e dupa amiaza sa vedem ce spune,ca totusi sunt prea multe mucozitati.
Va pup si va doresc macar voua sanatate si o zi cum va doriti!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
Emilly spune:
Buna fetele,
Babee superba floarea, am s-o caut si eu pe aici.Deci am sanse sa o gasesc pe la vara?si numai in florarii?
Saphir si eu vreau sa stiu cum e tunsa Groza, tare ma bate un gind...unde o putem vedea, stie cineva??si nu te uitam nici pe tine, ai promis ca ne arati freza si burtica, acum repede ca o data vine samburica
mav sanatate multa lui Sebi!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Emilly spune:
si la voi merge greu forumul???
Tania imi pare tare rau ca e Bibi bolnavioara?i-ai dat ceva sau astepti sa mergeti la dr.?mai sa fie...insanatosire grabnica, grabnica!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
dadi_t spune:
Emilly de joia trecuta ii dau ospen si nurofen alternat cu calpol la recomandarea pediatrei. A coincis cu raceala si eruptia celor doi incisivi de sus care au iesit binisor. mai rau este de azi cu mucozitati din abundenta care n-o lasa sa respire. Maine dimineata suntem planificati sa-i facem hemoglobina si un exudat faringian, ca sa nu-i dau aiurea antibiotice.sa vedem cum trecem peste noaptea aceasta. Acum s-a linistit si doarme, dar sforaie mititica. am avut si o mica depresie ..dar m-am descarcat plangand si...gata o iau de la capat. Fetelor care vreti 2 copiii....e ffffffff greu daca nu aveti un ajutor din partea cuiva. eu trec prin momente destul de grele cu amandoua. Cea mica bolnavioara si cea mare care ma solicita destul de mult si ea, in plus nu o pot ignora sa nu se simta data la o parte. Dezavantaj eu....ca nu prea am ajutor din partea lui Costin. Daca ii spun eu ce sa faca, mai cu chiu cu vai face, dar initiativa....n-ai sa vezi!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
claudiachirila spune:
Emilly si la noi cam greu merge forumul. Nu prea reusesc sa mai scriu, abaia reusesc sa citesc ce scrieti.
Gabi, superba floarea!!!!!!!!!
Nici noi nu ne spalam efectiv pe dinti. Ii place sa se joace cu periuta. Le puneti deja si pasta de dinti la copilasi?
Ioana, ai incercat sa-i dai suc de morcovi (simplu sau combinat cu un fruct)? De obicei morcovul crud rezolva problemele de constipatie.
Saphir, nastere usoara!!!!!!!