Sarcina oprita in evolutie dupa FIV / FIV+ICSI
Raspunsuri - Pagina 4
luli spune:
De ce sa-ti dea progesteron? Nu inteleg? Nu trebuie sa astepti sa se refaca singurele tesuturile?
Luli si ... atat.
lauion spune:
Luli, eu am avut scurgeri mult timp de la chiuretaj cand mai abundente cand numai pete, de vreo 2 ori am zis ca e menstra dar nu stiu ce sa zic nici acum. E posibil sa apara si mai repede de 4 saptamani, am inteles ca nu e o regula, in general apare la 4-6 saptamani de la chiuretaj.
Despre cauza nu stiu nimic nici acum, pe rezultatul de la spital nu scria mare lucru; Ancar mi-a dat trimitere la Fundeni pentru investigatii privind sindromul antifosfolipidic, nu am ajuns inca acolo, am facut o parte din analize la Coltea si nu sunt probleme mai am cateva de facut la Institutul de hematologie, nu stiu daca sa merg si la Fundeni avand in vedere ce am citit pe aici...
Deja nu mai sper sa aflu care a fost cauza si mi-e tare frica...
luli spune:
Eu tot incerc sa vorbesc cu Ancar dar nimeresc doar cand are telefonul inchis.
Totusi daca ai un rezultat la modul concret nu l-ai batut la cap sa-ti explice ce si cum?
Te duci sa-ti faci analizel genetice?
Dar la Cantacuzino ti-ai facut vreo analiza? Trebuie musai platite sau daca ai adeverinta de salariat si trimitere de la medic iti face "moaca"?
Eu sunt "chelbe" cum se zice prin popor... dar trebuie sa refac toate analizele + cele care nu le-am facut si ma gandesc la solutii BUNE dar mai ieftine ca la Medsana ma ucid preturile....
Luli si ... atat.
lauion spune:
Luli, eu am vorbit ultima oara cu Ancar acum 2 saptamani si mi-a spus ca pleaca din tara pe 7 martie, nu am retinut exact cand se intoarce, parca pe 14 a spus. Prin urmare nu am ajuns inca la el cu analizele ' de ultima ora' dar din cate vad ce am pana acum se incadreaza in limite normale.
Eu stiu ca la Cantacuzino se platesc analizele, oricum preturile sunt mult mai mici ca la Medsana.
La testele genetice nu m-am hotarat sa il mai intreb o data.
Tu ce analize vrei sa mai faci?
luli spune:
Lauras - mi-ai eucidat marele mister in privita telefosnelor lui Ancar.
Eu inca mai astept rezultatul analizei sacului embrionar, mai strang ceva bani si voi veni sa fac absolut toate analizele de sange din nou - inclusiv cele de coagulare (toate) si cele genetice.
Mi-e foarte greu sa accept ideea a ce mi s-a intamplat si sper din suflet ca Dumnezeu isi va intoarce fata si catre mine.
Tu ce faci in ce stadiu mai esti?
...si mai vreau sa va intreb ceva...
... la cat timp dupa chiuretaj avem voie
? Eu cu dorinta... mai putin dar sotul...si macar cu putinta sa fiu si eu OK caci pofta vine mancand...
Luli si ... atat.
dana p. spune:
Luli am citit tot capitolul chiar de cand l-ai deschis dar pur si simplu nu am putut pana acum sa scriu nimic. Durerea pe care o ai in suflet este prea mare ca sa ti-o poata alina cineva . Si eu am trecut prin 3 sarcini oprite in evolutie si stiu ce spun, te tot intrebi de ce ti se intampla tocmai tie sau de ce Dumnezeu a vrut sa ramai insarcinata ca apoi sa-ti ia bucuria asta.
Ai sa vezi ca in timp durerea se duce , nu poate fi uitata dar o sa privesti inapoi mai usor.
Referitor la intrebare ta la cat timp dupa poti sa
dupa chiretaj se zice ca dupa prima menstruatie poti sa ai primul contact pana atunci nu este indicat pentru ca uterul si colul uterin trebuie sa se refaca pentru ca el a fost zgariat in timpul chiuretajului.
Incearca sa-ti faci si restul de analize cele hematologice si cele genetice si vezi poate gasesti un raspuns din rezultatul lor.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauion spune:
Luli, momentan eu fac analizele pentru coagulare, cand voi avea toate rezultatele vom trage o concluzie.
In rest incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost, sa o iau ca pe o experienta neplacuta prin care am trecut si sper ca o sa vina si randul meu sa fiu mamica intr-o zi...
Apropo de intrebarea de ce mi se intampla tocmai mie, ma gandesc ca poate Dumnezeu ne-a ferit de ceva mai rau!
luli spune:
Multumesc Dana pentru suport si pentru raspuns, esti o draguta si iti doresc sa fii fericita.
Lauras – e posibil sa ai dreptate insa in ultimul timp ma macina tot mai mult gandul ca putea fi evitat acest lucru. Adica daca se dovedeste ca si cauza posibila sindromul de hipercoagulabilitate atunci… ce mai ai de spus? Parerea mea e ca se putea evita chinul si eram niste viitoare mamici fericite cu bb-i bine sanatosi.
Zi si noapte numai la asta ma gandesc.
Luli si ... atat.
lauion spune:
Luli si eu am zis la inceput la fel, eram foarte furioasa pe doctori,pe proceduri, pe tot, si m-am invinuit ca nu am insistat sa imi fac analizele pt SAFL inainte; acum pe masura ce primesc rezultatele de la analize imi dau seama ca e foarte putin probabil sa sufar de acest sindrom. Mai vedem dupa ce le voi avea pe toate...
Imi e inca destul de greu mai ales cand ma trezesc gandindu-ma cate saptamani ar fi avut sarcina, dar vreau sa imi revin pentru ca fara incredere nu avem cum merge mai departe.
Pupici,
luli spune:
Am gasit preturile de la Cantacuzino si sunt cat de cat multumita pentru ca am vazut ca mare parte din analize le pot face cu trimitere de la medicul de familie sau cu trimitere de la medicul de specialitate.
M-am hotarat sa le fac pe toate la Cantacuzino mai putin cele genetice pe care le voi face la Parhon..
Luli si ... atat.