Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 5
crystina spune:
Mamagiuliei, stai linistita..nu te mai scuza!
Am sa va tin la curent cu ce se intimpla pe acolo. Oricum am sa dau si eu raportul aici- sper ca in fiecare zi. Am de slabit ceva kilograme pe care le-am pus dupa ce m-am lasat de tigari precum si in timpul sarcinii.
Spor la slabit si multi pupici!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
szivarvany spune:
Ooo, felicitari pentru renuntatul la fumat, DAR mai ales pentru Lilly, acum am dat o tura la pozeee
Cat timp are bebica ???
Si merci de ajutooor !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
crystina spune:
Mamagiuliei, Lilly implineste miine 1 an si 4 luni..Sa stii ca am tras si eu cu ochiul la pozele tale si vreau sa-ti spun ca ai o pisicutza superba! Sa-ti traiasca motanica mititica! Un pupic pentru ea!
Ma uitam pe revista Weight Watchers (la care m-am abonat recent si care mi-a venit ieri) la una care a slabit peste 65 de kilograme. E drept in 3 ani dar arata super si e de nerecunoscut. Sunt si ceva retete de mincaruri pe aici ( cu cite puncte au) asa ca daca intrati in pana de idei la ce sa mai mincati sa-mi spuneti. Eu sunt inca in faza de documentare, incep luni in fortza! 
Spor la slabit si multi pupici,
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
szivarvany spune:
Crystina, am o mare rugaminte, te rog sa-mi scrii cum stii ceva de prajiturile noastre facute in casa ... nu praji cu mere sau strudel, ca alea stiu cate p sunt, ci cele cu creme gen cremsnit, diplomat cu fructe si restu` ... sau cozonacii ... ca nu stie nimeni !!!
Merci muuult !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
lady_danielle spune:
Buna fetelor,
Deja s-a mai dus 1 kg, (2 in 4 zile).
Meniul de azi:
dim : 1/2 grep+o felie paine integrala toast+cafea fara zahar
pranz : salata de fructe
cina : gratar de pui + salata rosii+verde si lamaie
Va urez spor la slabit!
aluna spune:
Fetelor hop si eu cu 2kg mai putin,se putea si mai bine daca nu erau weekendurile astea in care maninc ca porcu'!!
Apropo fetele din Ro daca ma pute-ti ajuta, daca stiti cite puncte sau calorii are cascavalul Rucar si cascavalul acela afumat impleti?Zac de ceva vreme in frigider si nu m-am atins de teama ca nu cunosc punctajul!!
Mai am o listuta noua cu punctaj,cine vrea sa-mi trimita adresa de e-mail s-a incerc sa o trimit!!
Cu drag si spor la slabit,
Aluna
PS fetelor dar la ce greutate sa ne oprim? Eu am un dubiu...plecat de la 72Kg ajuns la 65,5 si nu stiu unde sa ma opresc!!!Am 1,60m!!
aluna spune:
Pe linga intrebarea cu cascavalurile Rucar si brinza afumata impletita as vrea sa va mai rog daca stiti ceva de vinegreta cu mustar din comert?
Dar cu supele tot nu mi-e foarte clar!!
O supa de rosii cu perisoare?Calculez grasimea si carnea si eventual sucul de rosii(la cutie500ml, din comert are ceva calorii)si apoi fac totalul la tot ce am pus si apoi ce fac, impart la cantitatea de supa mincata,o farfurie(3OOml)?????
Voi cum aproximati daca nu ave-ti cintar?
O felie de piine, cit gramaj are si cite puncte daca piinea e rotunda si mare?Eu maninc din o felie asa mare o jumatate asa calculez eu o felie!!!
Sper sa nu va plictisesc prea tare dar eu mi-am cam prins urechile!!
Aluna
aluna spune:
Crystina,Mamagiuliei,Lady_danielle,fetelor unde sinte-ti?
Am ramas singura pe metereze?
Daca va dau o reteta de dulce veniti?Ia sa incerc!!!
Banana in sos caramel
O banana,se rumeneste intr-o lingura de unt pe cele doua parti ,se adauga o lingura de zahar si 1/2 zahar vanilat,se caramelizeaza si se stinge cu aproz 30-50ml apa,se lasa sosul sa se lege, si la sfirsit se adauga o lingurita de rom de baut sau citeva picaturi de rom pentru prajituri!!
Daca ati calculat cite puncte are acest desert smi spune-ti si mie ca eu nu am gasit cite puncte are zaharul!!
Pofta buna la slabit!!
Aluna

lady_danielle spune:
Buna fetelor,
Aluna: aici sunt, nu am mai scris pt ca mai am cateva zile cu Scarsdale si apoi ma alatur voua.
Pana acum am slabit 3 kg, vad ca incep sa stagnez. Nu am avut nici o abatere dar am probleme cu
probabil asta e cauza.
Acum in prag de primavara, multe flori si mult soare.

dpintilie spune:
quote:
Originally posted by aluna
PS fetelor dar la ce greutate sa ne oprim? Eu am un dubiu...plecat de la 72Kg ajuns la 65,5 si nu stiu unde sa ma opresc!!!Am 1,60m!!
BMI-body mass index sau, pe romaneste, indicele de masa.
Se calculeaza dupa cum urmeaza:
masa in kg impartita la patratul inaltimii expimata in metrii.
rezultatul:
<20 subponderal
20-25 normal
25-30 supraponderal
30-35 obezitate grad 1
>35 obezitate grad 2
Prin urmare daca vrei sa afli cand sa te opresti, in functie si de ce fel de persoana esti, mai osoasa, mai putin osoasa
La tine, pentru a fi o persoana normala, trebuie sa te incadrezi intre 51 si 64 de kg, din nou, depinde de osatura ta.Mai sunt si alte chestii care conteaza, doar un medic specializat in asa ceva iti poate spune cam care ar fi greutatea ta ideala.
Mult succes.