Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 4
aluna spune:
Am citit undeva ca NU SE POT ECONOMISI mai mult de 4puncte pe zii!!!
Fetelor nu va infometati dar cred ca puncajul zilnic are si el rostul lui nu!!De-aia atitea criterii de calcularea ratiei zilnice etc!!
Face-ti sport beti apa si ceaiuri(verzi) si nu va zgirciti chiar asa la mincare!!!
Am mai gasit un site in engleza, nu am apucat sa ma uit atent dar o voi face,merge-ti si bagati si voi nasul sa vedem ce mai aflam!!!
www.weightwatchers.com/plan/www/rsc.aspx
Eu voi minca ciulama de puiut diseara!!
Dar voi?
lady_danielle spune:
Buna fetelor,
La raport : 1 kg pierdut in 2 zile.
Meniul de ieri:
mic dejun : 1/2 grepfruit+cafea cu indulcitor+o felie paine integrala
pranz : salata de fructe (grep+mandarina+banana)
cina : gratar din piept de pui (200 gr+salata fara ulei).
Spor la slabit si sa fiti frumoase!
aluna spune:
Lady-danielle, dar cum arata meniul tau de ieri cred ca ai economisit mai mult de 4 puncte!!Stii ca nu e bine!!Nu te supara pe mine te rog,i-mi dau si eu cu presupusul!!
Vad ca nu ai mincat mai nimic...tu faci ce crezi dar am procedat si eu ca tine si la un moment dat nu mai slabeam nimic!!
Felicitari pentru cele doua KG!!Nu-ti fie teama sa consumi punctele zilnice,ideea este sa maninci diversificat,din toate categoriile de alimente!!
Succes
Aluna
lady_danielle spune:
Aluna, nu ma supar si nici nu e vorba de a nu consuma punctele.Pur si simplu e dieta Scarsdale pe care am adaptat-o putin la WW (si asta deoarece eram in prima saptamana de scarsdale cand a aparut mesajul tau).
Si altceva, asta e ritmul in care mananc deobicei,doar ca mai "ciugulesc" la TV si nu fac miscare.
Voi reveni abia sambata, de astazi aici e week-end si nu am net acasa.
Numai bine!
Arhistefy spune:
Dragele mele care urmati regimul WW, ce luati la "pachet" cand mergeti la serviciu? Chiar nu am nici o idee
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
lady_danielle spune:
Buna dimineata,
Ups, cam liniste pe aici, atunci raportez:
meniu azi : dim : 1/2 grepfruit, o felie paine integrala, cafea cu
indulcitor
pranz : rulada de spanac cu branzeturi asortate+o felie
paine integrala toast
cina : peste gratar+salata asortata de legume
Va doresc spor la slabit!
crystina spune:
Buna fetelor!
A fost careva la vreo intrunire Weight Watchers? Eu incep de luni seara sa merg la intrunirile saptaminale...habar n-am cum e (m-am gindit ca poate una dintre voi a fost la vreuna).
Spor la slabit si multi pupici!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
szivarvany spune:
Crystina,
din pacate aici in Ro ei nu vin ... desi as plati oricat ... ce am primit e de la fete din CE ... am rugamintea sa ne tii la curent, daca poti sau daca ai listute cu puncte ... sa-mi dai 1 mail pe mamagiuliei@yahoo.com. Stiu ca e prea mult si poate suna a nesimtire, imi cer mii de scuze ... dar chiar nu am cum sa ma informez ... 
Fetele, eu ma simt extraordinar. M-am urcat pe cantar, ce-i drept am tot 68, dar am mancat bine, mi-au venit si rusii si culmea ca nu am luat in greutate, ceea ce era normal, dupa 3 luni de foame amara.
Aaaa, m-au mobilizat mamicile din grupa noastra si am bagat si 100 abdomene.
Spor la slabit si va astept sa dati raportu` !!!![]()
![]()
![]()
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii