Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 29
didi-edi spune:
Salutare la toata lumea.
De doua zile m-ati convins sa incerc si eu acest regim.Si spre deosebire de altele, chiar e lejer de tinut.Cred ca foarte mult conteaza ca-ti da libertatea de alegere a meniului in fiecare zi si asa iti mai poti face cate o pofta mai nebunatica(nu e genul de regim :marti-pranz:apa-lesin -apa si tu ai vrea si putin somn dar nu ai voie).Cel putin la mine asta a contat pana acum).Si cu sigurantya poate deveni un mod de viata daca te obisnuiesti sa mananci fructe si legume cat mai multe.Mai rau va fi la iarna, dar vedem noi ce-om face.
Si o rugaminte:vreu si eu site-ul in franceza(am inteles ca e mai corect si mai complet?).
Va pup si sa auzim de kg date jos.Pa pa
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by iris79
Draga Teo1970, inca mai astept listele tale. Sper ca nu te-ai razgandit.
Te pup.
pai ti le-am trimis de pe 17.07 - erau 5 e-mailuri, tocmai ca sa nu fie unul prea mare ... ti-ai verificat e-mailul? mie nu mi-a "spus" ca nu s-au livrat;
uite, ti le mai trimit inca o data chiar acum, nu le-am sters.
annablue spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Dimineata: 1 ardei, 1 rosie, 100gr vinete coapte + 0,5lgt ulei=0,5p
o cafea +50ml lapte=0,5p.
Deci mic dejun 1p (sper ca am calculat bine).
Gustare: 180gr pepene galben=1p
Pranz: 250ml lapte+50gr cornflakes=4,5p
Gustare: 1 grepefruit (240gr)=1p (cel de 480gr are 2p)
seara: 2,5kg pepene rosu (adica 3,8kg pepene cu tot cu coaja) - evident ca nu-l inghit la o masa=14p
Total:21,5p din cele 22p permise. Bonus:0,5p+1p(pt cele 15min de gimnastica)=1,5p
Grati, ca sa calculezi bine pctele, trebuie sa mai precizezi unele chestii":
1. cate grame au toate legumele mancate/zi ? Ca dupa ce depasesti
cele 500 g fructe si legume, se adauga 1 p/100g.
2. ce grasime avea laptele ? era din ala condensat la cafea ? Dar cel de la pranz ?
3. fructele si legumele (mai putin banae, struguri care au pcte) nu au nici un pct pana la cele 500g recomandate pe zi.
4. ai mancat prea multe legume si nu ai mancat proteine (ou, carne slaba, fara piele).
Asta iti spun din ce stiu eu despre WW, tin deja de 3 luni si am slabit 8 kg.
Si inca ceva, CU CAT SLABESTI MAI REPEDE, CU ATAT MAI MULT SUNT SANSE SA PUI LA LOC, DACA RENUNTI LA WW !!!
Spor la slabit !
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
KUKI spune:
Buna dimineata, fetele.
Am inceput WW cam de trei saptamani, in primele doua am fost foarte constiincioasa si am dat jos 4kg, fara mari eforturi. Pare cam mult, desi am papat corect, cele 20 de puncte. Acum insa, de vreo saptamana, am tot inceput sa calc pe alaturi
, asa ca am nevoie de suport, nu mai merge de una singura, trebuie sa ma traga cineva de urechi cand o iau razna.
Deci ma primiti si pe mine?
tlaura spune:
Buna dimineata!
De cateva zile, tot arunc cate un ochi pe aici, si ma bate gandul sa incep si eu. Tot incerc cu monti, dar desi acolo mananci cat vrei, totusi nu ai voie unele chestii, cum ar fi inghetata, si fara de care eu nu pot.
Asa ca as vrea sa incerc regimul vostru, mai ales ca vad ca da rezultate, dar nu prea stiu de unde sa iau lista cu punctele pt. fiecare aliment. Si adac de ex. este mancare gatita, ciorbite, astea cum se calculeaza? sau mananci o salata cu de toate? calculezi fiecare aliment in parte? Eu ar trebui sa mananc cam 19 puncte (asa am calculat dupa tabelul vostru). Ma ajutati si pe mine la inceput, va rog?
Si am inteles ca sunt anumite fructe care pot fi mancate fara a se contoriza? Asta e super!
Hai ca am pierdut firul; ideea este unde gasesc tabelul cu punctele pe alimente?
Multumesc frumos!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Carmi spune:
Buna dimineata si bun venit fetelor noi !
Laura, daca faci ciorbe, mancaruri gatite, da, trebuie sa aduni punctele pt. fiecare ingredient, dar o sa te obisnuiesti, mai ales ca multe legume au zero puncte.
Eu am descoperit inghetata ´capri´, pe baza de iaurt si cu o glazura ´anemica´, si d-asta mananc, are 0,90 p. Pe caldurile astea (36 grade) n-as rezsta fara inghetata.
In ultima saptamana am mai dat 300 g, bine asa.
Puup fetele,
Carmi
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
iris79 spune:
Teo, ai primit sper, comfirmarea. Multumesc inca o data.
Cam cat se slabeste in medie pe saptamana daca se respecta strict punctajul? Stiu ca depinde de fiecare dar as vrea sa-mi fac o idee generala. La sfarsitul lunii august plec in concediu si vreau neaparat sa dau cateva kg jos (4-5)
Carmi spune:
Iris, cred ca depinde de la persoana la persoana. Eu am dat la inceput in 4 saptamani 6 kg. Apoi a mers mai incet.
Bafta !
Fetelor, eu iau o pauza de o luna, plecam in vacanta si nu o sa ma stresez si acolo cu punctele. Sunt multumita cu cele 16 kile date jos, mai am ceva, dar reiau cand ma intorc. Sa ne auzim cu bine !
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
...se pricepe cineva sa schimbe capitolul si sa scrie corect in titlu Weight Watchers???
Carmi
Foto Fabiano