Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 28
grati.ela spune:
Buna fetelor! Mie imi este neclar un lucru: trebuie sa consum 22p pe zi ca sa ma mentin sau si slabesc? Mi se pare dragut si l-as privi ca pe un stil de viata, dar vreau si eu ceva lamuriri. Sa intru in detalii:1,68 - 77 - 34ani. Ca tinta intr-o prima etapa 68kg. Nu vreau sa dispara rapid dar nici in 5 ani. Imi place regimul tocmai ca te ajuta sa mananci sanatos. Acum apare o mica problema: in septembrie incerc sa raman insarcinata (si evident nu imi mai propun sa slabesc) daca reusesc, pot continua cu WW trecand la 24p (in ideea ca vreau sa ma mentin)? Oricum, ma puteti lua in calcul si pe mine.
miginuk spune:
Salutare fetelor!
Unde sunteti? Ati disparut?
Am si eu oi intrebare: saramura de crab cate puncte are? (portia/100 g)
Astept...
Multumesc anticipat
Va pupicesc.
Carmi spune:
Grati.ela, vezi ca la pag. 18 am scris cum se calculeaza aici punctele. Ca sa te mentii, mai adauga 4 p. Cu sarcina...nu stiu ce sa-ti zic, eu anul trecut, nestiind ca-s insarcinata, am tinut cateva saptamani, apoi m-am oprit. Stiu ca nu se recomanda WW pe timpul sarcinii.
Miginuk, nu te pot ajuta cu saramura.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
nanadana spune:
Grati pt mine una este un regim "excelent" pt ca pot sa papa chiar daca am pofta de ceva anume,eu l_am facut acum 2 ani acest regim si am slabit 12 kg la care m_am mentinut un an foarte bine dar norocul a fost ca am ramas insarcinata drept pt care m_am ingrasat dupa nastere ca ma alimentam aiurea de frica ca nare copilul lapte
,acum am inceput iarasi si vad ca da rezultate ,deci este un regim care ne ajuta cum sa mancam sanatos si tot odata poti si sa slabesti
Carmiiti dau dreptate pe caldurile astea ,aici la noi sint 36°
,pai cum sa nu te infingi la congelator
cind sti ca acolo este INGHETATAAAAAAAAA (bineinteles ca nu te saturi numai cu 1 boule(cit ar trebui 1.5punct) ,eu una de la 4 incolo ![]()
miginuknu stiu ;dar pestele crap de 120g are 3p ,acuma vezi si tu ce mai este in saramura si socotesti
poze
miginuk spune:
quote:
Originally posted by nanadana
miginuknu stiu ;dar pestele crap de 120g are 3p ,acuma vezi si tu ce mai este in saramura si socotesti
poze
DanaAntoine(10.10.05)
Multumesc mult de tot red]nanadana[/red]. Pai ce sa se mai puna... de-alea de-alea ... condimente, otet, sare, f. putin ulei, usturoi ... asa ca socotesc doar pestele si uleiul (in cazul in care mac zeama = sos). Thanks v. much - oricum nu stiam cat face crapul.

Pupicei;
grati.ela spune:
Dimineata: 1 ardei, 1 rosie, 100gr vinete coapte + 0,5lgt ulei=0,5p
o cafea +50ml lapte=0,5p.
Deci mic dejun 1p (sper ca am calculat bine).
Gustare: 180gr pepene galben=1p
Pranz: 250ml lapte+50gr cornflakes=4,5p
Gustare: 1 grepefruit (240gr)=1p (cel de 480gr are 2p)
seara: 2,5kg pepene rosu (adica 3,8kg pepene cu tot cu coaja) - evident ca nu-l inghit la o masa=14p
Total:21,5p din cele 22p permise. Bonus:0,5p+1p(pt cele 15min de gimnastica)=1,5p
Azi e prima zi! Sper sa am succes! Am tinut cel disociat(1-1/lapte-fructe) timp de 10 zile si am scazut 3 kg. Daca tin ritmul ma declar multumita.
nanadana spune:
Salutare la ww -iste
Grati bine ai venit si bafta multa
, de ce ai socotit pepenele rosu 14p?
poze
grati.ela spune:
Dana, 180gr pepene rosu=1p (se calculeaza fara coaja: din pepene 1/3 e coaja)...am gasit in tabelul in engleza care era pe aici.
nanadana spune:
buna seara
eu sint inca in forma vad ca mai pierd din sutele de grame
,am mai dat 300g saptamina
Gina eu nu stiam ca pepenele secalculeaza ,la mine este 0
iris ti_am trimis eu listuta ce aveam ,sper sa iti fie de ajutor
poze