Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu sunt deprimata.
Ieri am mancat doar o pizza toata ziua.
Si azi aveam cu un kil mai mult.
Of, of...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris79 spune:

Eu sunt oarecum confuza caci am gasit un alt site unde am vazut ca multe dintre fructe au si ele punte( asta in conditiile in care pe situl ro au 0 puncte).
Pai eu acum ce fac? De unde ma inspir? Uite situl:

http://www.quiddity.cc/rachel/diet/wwfoods.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Iris,

povesteam mai sus undeva ca am sesizat si eu diferente de punctaj intre ww german si ww francez (care au fost surse pt fetele de pe idieta de ex.), dar f. mici si doar la unele alimente

dar punctajele de la "fructe" de pe site-ul indicat de tine sunt f. mari si nu se potrivesc nici cu nemtii. nici cu francezii; eu nu prea le-as lua in considerare;
daca vrei, iti pot trimite prin e-mail toate materialele/listele mele

fructe cu 0 pct: caise proaspete (cele deshidratate 4 buc = 1 !!!), ananas, clementine, fragi, capsuni, kiwi, mandarine, mure, zmeura, pepene, nectarine, portocale, papaya, piersici, pere, mere, rubarba, grepe, gutui,
(mai sunt si altele, dar nu stiu eu sa le traduc pe toate din franceza si cred ca oricum sunt niste kestii care nu pre sunt in Ro)

fructe "punctate": prune, struguri (si stafide), curmale, smochine, nuci, alune, arahide, cirese, mango, corcoduse (!) si bineinteles banane

Carmi,
nu fi deprimata; doar stii variatiile de greutate nu tin doar de alimentatie;
sunt sigura ca in citeva zile o sa fie totul in regula pe cintar, doar vezi sa nu dai iama in puncte de suparare !
sau baga un Wendy Plan ceva, daca ai intrat intr-o faza de platou

Mergi la inceput

Pai as baga eu Wendy, da incepusem sa scad din nou, asa ca mai astept...
Pana acum ma cantaream luna si joia, acum o s-o fac in fiecare zi, sa vad unde-i buba.
Cu fructele, am mai spus-o, eu de la inceput am calculat 1p. pentru fiecare fructa mancata, in fond si alea sunt kcal. pe care le bagi in tine(asa m-a invatat pe mine una de la WW care slabise 60 de kile)
Si cum nu prea mananc multe pe zi...e ca si cum n-ar fi...

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris79 spune:

Teo, adresa mea e-mail este iricri@yahoo.com. Ti-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai trimite listele tale.
Multumesc si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Ce coincidenta 35 /2 = 17.5 puncte ( lol)

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Iris,
am s-o fac luni, sper ca nu e prea tirziu.
we placut, fetelor !

Mergi la inceput

Buna la fete !
Azi e aniversarea casatoriei noastre si am renuntat sa merg la restaurant de frica...stiu ca nu ma pot abtine de la deserturi, asa ca mai bine stau acasa. Am papat numai o inghetata ´magnum´, cam multe puncte, da intr-o asa zi speciala nu se pune
Pup fetele,

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la ww-iste

ce faceti pe unde sinteti? ati plecat in vacanta? ,si noi am fost dar scurt si cu toate papicurile si inghetatele buneeeeeeee ,am reusit sa ma opresc la timp drept pt care am mai slabit 1 kg (pina in prezent -2.3kg)

Carmi la multi ani pt aniversarea de casatorie

Bun venit fetelor noi si spor la regim

poze

Mergi la inceput

...credeam ca a murit subiectul.
Nanadana, multumesc !
Si eu am cam dat-o pe inghetata, da am avut grija sa nu depasesc punctele, adica am cam facut foamea. De doua zile m-am potolit.
Pe cantar, nici o schimbare.
Pup fetele,

Carmi

Mergi la inceput