Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna fetelor! Ma bucur ca ati resuscitat subiectul, ca eu nu il mai gaseam!
Carmi, multumesc mult pentru raspuns; intre timp am citit tot ce ati scris despre regim, si e ok.
Dar celelalte fete ce fac? Nu mai tine nimeni?
Carmi, iti doresc sa ai o vacanta cat mai frumosa! Drum bun!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Buna
s-a deschis cumva un alt capitol sau e plecata toata lumea in concediu?
Ma primiti si pe mine? Si eu vreau sa slabesc si tin ww de 3 zile. Ceea ce ma mira foarte tare este ca nu rabd de foame si nu imi este rau , nu ametesc si nici nu imi scade glicemia pana la cote alarmante . Asta a fost mereu problema mea ca imi scadea glicemia in orice dieta sau daca faceam sport si ma luau ametelile si tremuratul si trebuia sa mananc o masa copioasa sa imi revin. Apropo cate puncte are casul? Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

100gr cas=3p (atentie ca 100gr inseamna 2 feliute cat aratatorul)
Eu tin in continuare dar am facut o cura de masaje de 10 zile si rezultatele in cm au fost extrem de multumitoare:-3cm in cele 10 zile atat de pe burtik, cat si de pe sold si coapse). De o luna de cand tin WW am dat jos 4kg. castigul cel mare este insa ca am inceput sa mananc mai sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Bau !
Nimeni pe-aici?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mai taiati 2kg de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Bau bau
mai sunt si eu pe aici dar mai rarut ca am vazut ca sunteti plecate in concediu. Nu stiti cate puncte are un crenwursti subtire de pui? Si voiam sa va mai intreb cum procedati cand apare foamea aia de lup dinaintea perioadei lunare ? Eu de exemplu ma mai confrunt cu situatia cand 2 zile imi mananc punctele normal si a treia depasesc cu brio nr de puncte. Sau daca dupa o perioada in care ai tinut regimul renunti la el, cu kg ce se intampla, se depun la loc . Si eu am dat jos vreo 2 kg , deci merge, mai greu la mine dar merge. Si nu stiu cate puncte am voie in leg cu activitatea fizica pt ca eu nu practic nici un sport in schimb am un bebe dupa care alerg cat e ziulica de lunga. Adica atunci cand imi calculez punctele permise zilnic eu am pus 2 puncte pt ca petrec majoritatea timpului in picioare, dar poate nu e corect si de aia nu slabesc mai repede. Astept lamuriri de la cele mai experimentate. Pupici si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

...si eu sunt pe aici! Asteptam sa veniti din vacante si sa ne apucam de treaba! Eu am gasit un tabel in engleza cu punctele, dar mi se pare mai restrictiv decat ce am citit aici (ex: voi ati spus ca pepenele nu are nici un punct, acolo fiecare felie are un punct)!
Oricum, desi am incercat sa-l tin, nu am dat jos nici un gram; si asta pentru ca seara ma apuca o foame sora cu lesinu' si atunci se duce totul!
Poate daca sunteti si voi pe aici ne mai inspiram una de la alta si reusim ceva!
pupici!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu vreau in club!
Oare e OK daca alaptez?
Astazi sunt 8 saptamani de cand am nascut si nu am reusit sa dau nici un gram jos de cand am iesit din spital
Merg sa citesc din urma.

Stefania,mamica de 2 ingerasi
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Eu m-am intors din concediu acum doua saptamani, cu 4 kg in plus (rusine sa-mi fie) si am reusit sa scap de 2 pana acum. Asa ca ma pun din nou pe numarat puncte.
Stefania, poti sa tii WW si cand alaptezi, dar mai adauga 4 puncte la necesarul zilnic, asa zic astia de aici.
Laura, incearca sa-ti programezi 5 mese pe zi, asa nu o sa mai fii moarta de foame seara. Si poti manca si seara, oricat de tarziu, atata timp cat nu depasesti nr. de puncte permise.
Acum va las, mi s-a trezit infantul..

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

unde v-ati ascuns cu toarte de 6 luni?
am citit cu sufletul la gura toate cele 20 de pagini si pe cind sa ajung la deznodamint vorba aia nici una pe aci de 6 luni!

as vrea sa mai citesc cum sinteti cum va simtiti
si eu vreau sa incep ca m-ati convins

ma gindesc ca daca undeva se continua face vre-un moderator un car de bine si scrie linkul!

va pup pe toate !

Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
IUBIREA MEA

Mergi la inceput