Prietenii omului (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

salut fetelor, un martisor de la noi , scuze de intarziere ... dar am fost tare ocupati ...

flori76 - cateaua mea face 12 ani si nu i-a cazut nici un dinte ... poate ca ar fi mai bine sa mergi la un vet ...

Ariss a venit aseara acasa ... s-a invatat cam plimbaret ... gata cu fetele ... pauza cel putin 1 luna jumate ... c'apoi se invata vagabond

daca stau bine sa ma gandesc si cateaua mea mananca usturoi ... la noi in casa nu exista friptura fara mujdei ... si cum mama are obiceiul prost de'a manca cu Dolly la masa ... cot la cot ... sa vezi ce-i inmoaie paine in usturoi, cu sos de la carne ... yammy ...

Vio - super ... cred ca i-ati dat pe toti gata ... fete frumoasa ca la Romania ... rar gasesti ... sa-ti traiasca mandretea de fata frumoasa si cocheta ...

Maruta, Ariss, Dolly si Perusita

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Astazi am fost cu pisicul la castrat...Acu o ora ne-am intors, operatia a durat foarte putin, nici 10 minute dupa ce a adormit. Acum motanelul meu isi revine incet, incet. A inceput sa isi miste capul si labutele din fata.Sper sa fi facut o alegere buna, sa fie mai bine pentru el acum si sa se mai linisteasca putin. Are putin peste 7 luni, si am ales sa il castram acum pentru ca devenea din ce in ce mai obraznic, toata ziua mieuna la usa...Speram sa fie cumintel de acum, oricum ar fi intrat in calduri prin aprilie...Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ana multi pt motanel..

de multe ori stam si ne gandim daca am facut bine ca i-am castrat dar sa sti ca e buna desi putem spune ca are avantaje si dezavantaje. pt o pisica (femela sau mascul) la care nu se urmareste imperecherea , parerea mea ca e cea mai buna alegere. stim f bine cu fac cand intra in calduri si plus ca intr-o anumita masura - mai mare sau mai mica - ii linisteste.

acu sa-ti zic la Bandit mare diferenta nu a fost dar vazut de-a-lungul timpului a fost o alegere perfecta pt noi..

sa aveti grija ce-i dati sa manance ca se poate ineca f usor acu ca nu e complet treaz dupa operatie... a patit-o Bandit dar am avut noroc ca eram langa el si i-am scos bomboneaua ce-i ramasese lipita de cerul gurii.. cel mai bine e sa-l tineti numai in apa cateva ore..

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dragelor, fetelor,

as fi jurat ca am raspuns vineri aici, dar nu-mi vad raspunsul. Sper ca am postat raspunsul meu unde trebuia, altfel cine stie la ce subiect am inceput sa comentez despre caini stirbi.
Chinese crested - este o rasa de caini care au dantura proasta, iar dupa varsta de 8-9 ani incep sa le cada dintii. Astia sant cainii aia cheli cu numai cateva floace pe varful capului. Mie imi plac doar sa-i vad la altii.

Oreo continua sa se scarpine cu inversunare. Eu am inceput sa-l strig "itchy and scracy" . . . Sambata am investit 50 de dollari in fundul lui de beagle si am cumparat Advantage pentru purici si alte insecte. . .(doza pentru 4 luni). Am incercat sa ma lupt pe o cale mai naturalista dar nu am avut prea mult succes. O sa-l iau iara la puricat sa vad daca intra-adevar Advantage-ul si-a facut efectul. O sa-l trec si la o cura cu ulei de peste. Poate are pielea prea uscata. Daca nici asta nu merge, il duc la veterinar.

Mishu i-a pus-o lui Sasha. Nu stiu de ce ma mira acest act sexual, pentru ca Mishu nu e castrat. Erau amandoi in patul lui Oreo, ca doi indragostiti. Nu am putut sa trag cu ochiul prea mult ca ieseam pe use cand am bagat de seama ca ei 2 fac prostii....
Sasha e castrata, asa ca nici o sansa pentru puiuti . . . Nu inmultim noi populatia felina.

Anca

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Sanca.. ai raspuns dar subiectele din ultimele 3 zile s-au pierdut.. au fost ceva prob cu serverul

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

LA MULTI ANI, fetelor!
Bine v-am gasit...ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Imi trece si mie cineva pe listuta pe Piki al meu, un motanel de 6 luni?Daca ma indrumati cum sa postez si poze , o sa aveti ocazia sa vedeti "sageata portocalie"
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Louisea, multumesc ca m-ai lamurit, ca tare imi era teama ca am scris aiurea la cine stie ce subiect.

Simonitza bine ai venit intre noi cu portocaliul tau. Si eu am o pisica de 6 luni (Sasha) si un motanel de 7 luni (Mishu). Pozele le poti posta la webshots, si dupa aia copy si paste link-ul la semnatura ta. Mai gasesti subiecte despre poze la tehnice:
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43212

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

La multi ani de 8 Martie!

sa fiti iubite, fericite, respectate si rasfatate ...

cu drag Ariss si Maruta

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Celor ce iubesc animalele... Subiect nou

Autor Subiect
Simonitza
Nou venit
Trimis la - 07/03/2005 : 19:15:11
--------------------------------------------------------------------------------

Salutari tuturor iubitorilor de animale...
Desi de cand ma stiu iubesc la nebunie cainii dar fiindca stau la bloc si logodnicul meu nu este de acord sa-l chinuim intr-o "cutie de chibrit", m-am decis sa-mi iau o pisicuta,desi nu ma dadeam in vant dupa ele... am preferat o pisicuta de la tara in locul uneia de rasa, am vrut sa ofer unui sufletel oropsit dragostea si toate conditiile de care are nevoie.
Si astfel iata-ma fericita posesoare a unui motanel de 3 luni (acum are aproape 6) dupa care sunt realmente topita (sper ca n-o sa radeti de mine )dar despre care nu stiu insa mare lucru fiindca nu am mai avut niciodata pisicute....
E foarte agresiv, ca sa zic asa, tocmai pe mine care-l alint cel mai mult ma musca ,chiar foarte tare (isi da urechile de tot pe spate),se agata de piciorul meu si iarasi musca, rupe florile, darama ghivecele, sare peste tot, se agata de perdea, se urca pe masa...eu iubindu-l mult nu-l ating aproape de loc insa logodnicul meu il bate cand face prostioare insa fara nici un rezultat.
Ma gandesc ca am facut o mare prostie luandu-l din mediul unde a fost obisnuit si l-am inchis aici, oare e mai bine sa-l duc inapoi?
Mi-ar fi enorm de greu dar daca e in favoarea lui, atunci fie...
Daca aveti sau ati avut pisicute,ajutati-ma si pe mine cu un sfat.As vrea sa stiu daca marindu-se o sa se mai cuminteasca sau o sa devina si mai rau...in plus parca nici nu mai mananca cu pofta...
Astept parerile voastre.Multumesc anticipat.

louisea
sukkermus
Trimise - 07/03/2005 : 19:36:41
--------------------------------------------------------------------------------

simonitza.. uite aici ne-am adunat noi cei cu animalute.. te asteptam si aici pt sfaturi..

in rest nu stiu ce sa zic.. e greu pt un animalut care nu a fost obisnuit in asa o "viata" si nu te poti astepta sa fie direct educat: ce are voie sa faca, unde sa-si faca "treburile" .. eu sunt posesoarea unui motanel de aprope un an dar nu am avut probleme cu el de genul acesta; dar noi l-am luat de la cineva care tine pisica in casa si era educat (sa-i zic asa).

cu bataia nu rezolvi nimic.. citisem ca animalutele si in special pisicile sunt ranchiunoase si tin minte tot; ele se razbuna asa..

de muscat, musca si Bandit .. asta cand nu-l lasi in pace. adica el trebuie inteles cand nu are chef de intretinut spectacol

fa-i niste jucarii : sfoara cu ata sau ghem, pana (de pasari) - Bandit e nebun dupa ele ca el sa nu se plictiseasca si sa se manifeste asa..

te asteptam la linku dat mai sus unde sunt fete care au trecut prin asemanatoare

anamariame
Trimise - 07/03/2005 : 19:37:39

Draga Simonitza,
Sunt si eu stapana (desi mai mult partenera de joaca si prietena) unui motan de 7 luni. L-a gasit prietenul meu intr-o scara de bloc cand avea cca 2 saptamani si ne-am hotarat sa il adoptam.
Am trecut si eu prin aceleasi probleme cu el. Pisoiul tau este mic si are chef de joaca, de aceea musca si face shotii. Acelasi lucru l-am patit si eu cu motanul meu, musca tot timpul si aveam mainile pline de zgarieturi. Dupa ce i-au cazut dintii de lapte s-a cumintit. Acum musca doar daca e certat, numai asa, ca sa aiba el ultimul cuvant.
Nu-ti mai fa girji, parerea mea e ca se comporta astfel din cauza varstei si ca o sa ii treaca in curand.
Mama prietenului meu si-a luat un motanel cam odata cu noi si a avut aceeasi problema, chiar mult mai grava. Al ei musca foarte tare si nu putea sa il ia deloc in brate. Sarea oricand la muscat cu gherutele scoase. Eu una am zis ca nu o sa ii treaca niciodata, insa acum e foarte cuminte si iubaret.
Eu am avut o alta problema cu pisicul meu, mieuna tot timpul la usa si nu mai puteam sta in casa din cauza lui. Asa ca l-am castrat, chiar in seara asta, iar acum isi revine, a inceput sa se trezeasca si incearca cu greu sa mearga.
Noi, posesoarele de animale, discutam despre ele si la Prieteni dintotdeauna, subiectul Prietenii omului.
Te asteptam si acolo sa ne povestesti despre motanelul tau.

anamariame
Nou venit
Trimise - 07/03/2005 : 19:43:11

quote:
Originally posted by louisea
fa-i niste jucarii : sfoara cu ata sau ghem, pana (de pasari) - Bandit e nebun dupa ele ca el sa nu se plictiseasca si sa se manifeste asa..

te asteptam la linku dat mai sus unde sunt fete care au trecut prin asemanatoare

------------------------
poze noi cu Bandit

Ideea cu jucariile este foarte buna. Eu am legat o minge facuta din ziar cu un siret si apoi l-am legat de un scaun. Cat a fost mic i-a placut la nebunie. Acum are alte preferinte (scotch, chei...)
Gasesti si la pet-shop-uri diverse jucarii, cele cu pene sunt favoritele pisicilor.

Ana-Maria

Editat de - anamariame on 07/03/2005 19:45:24

louisea
sukkermus
Trimise - 07/03/2005 : 19:49:29

vroiam sa zic si io sfoara cu ziar (hartie) si am scris ata

------------------------
poze noi cu Bandit

adrienne12
Trimise - 07/03/2005 : 20:09:20

Draga mea, felicitari pt. pisi. Cum il cheama? Eu ador pisicile. Toata copilaria si adolescenta am avut pisicute. Acum ia-i jucarii, intr-adevar caci e pisic tinar si de-aia face toate prostioarele prin casa. Peste vreo doi ani o sa vrei sa se mai joci tu cu el si nu se mai joaca el cu tine. Cind isi da urechile pe spate sa stii ca se concentreaza sa te "atace". Nu il mai bateti ca il chinuiti degeaba. daca vrei sa-l educi sa nu faca un anume lucru, foloseste un stropitor cu apa de genul celor care se folosesc sa dai perdaf la rufe. Cum face pisi ceva nepermis (sare pe masa, zgiriie etc) storpeste-l. Stii ce repde invata? El va asocia ideea de a face un lucru cu a fi stropit si nu mai face. Al meu pisc avea obiceiul sa sara pe capacul de la WC caci era tot timpul lasat. Pina intr-o zi cind capacul nu a mai fost lasat si el a sarit drept in WC. In alta zi a sarit pe plita incinsa, asa ca s-a lecuit si de asta. Cu ladita de nisip se poate convinge f. usor. Pindeste-l pina cind vezi ca vrea sa faca si apoi du-l acolo. Cind face in ladita il lauzi, il mingii si ii dai ceva bun de papa. Cind nu face in ladita cearta-l, ridica vocea la ea, dar nu-l bate. Sa vezi tu ce pisoi destept ai si ce repede invata. Daca ai ai intrebari te rog sa le pui aici, eu am citi mult despre pisici si comportamenul lor plus ca sint multi alti iubitori de pisici pe forum. Suces si pune poze cu el daca ai. Cum il cheama? Ce culoare e? Ce pozne a facut recent?

Simonitza
Nou venit
Trimise - 07/03/2005 : 22:44:08

Multumesc fetelor ,n-as fi crezut c-o sa-mi raspundeti asa de repede si atat de multe...presimt c-o sa ma scoateti dintr-o mare incurcatura si totodata o sa invat sa-mi cunosc mai bine motanelul.El se numeste PIKi, am poze cu el,e tare frumusel, seamana cu o vulpita, in sensul ca e roscatel si are dungi mai inchise pe corp,fata si coada, parca ar fi o zebra (eu cred ca e cel mai dulcic pisoi din lume), numai ca spre rusinea mea nu stiu cum sa le postez aici,astfel incat sa le puteti vedea.
Louisea ,l-am vazut pe Bandit al tau, ce sa zic e adorabil...sper sa pot sa vi-l arat si eu pe Piki al meu.
Cu olita nu am avut delok probleme fiindca o singura data a facut pe covor ,l-a certat Adrian si l-a bagat cu nasucul, iar de atunci face numai unde i-am aratat.Jucarii i-am cumparat de la pet-shop (mingiute,mingiute cu bile in interior,soricei), am mai gasit prin casa si diversi ciucurei dar din pacate dupa o seara le face disparute, de parca le baga in pamant... ca sa numai zic de pixuri,diverse clame de par,agrafe,rujuri etc
La capitolul pozne,mi-ar trebui mult timp si spatiu sa va povestesc tot ce-i trece prin cap ;fiindca e "fascinat" de flori, am fost nevoita sa le ingramadesc si sa le incui pe toate in sufragerie, insa intr-o fractiune de secunda de neatentie se strecoara si ultima data mi-a trantit jos un ghiveci cat toate zilele cu un palmier pe care logodnicul meu il are de foarte multi ani,de asemenea un ghiveci cu un cactus foarte batran, "sapa" la flori si apoi plimba pamantul prin toata casa, sparge tot ce intalneste in cale iar tapiseria de la canapea,fotolii arata ca dupa o revolutie.
In schimb noaptea doarme cu noi in pat si in fiecare dimineata ma trezeste gadilindu-ma cu mustatile, imediat ce ma vede in picioare plange sa-l iau in brate, iar atunci cand se vede instalat in brate pune labutele in jurul gatului,incepe sa toarca si se lasa moale ca o carpa.Nu-i asa ca este dulce? Fetelor,il iubesc la nebunie
Or sa-i cada dintii??? Adica o sa ramana stirb?
La un moment dat i-am cumparat niste multivitamine si niste pastile de calciu, i-am dat vreo 15 zile,apoi am facut pauza...apoi inca vreo 5 zile ,dar vad ca acum nu prea mai mananca .S-a dezvoltat destul de mult in lungime insa e slab ca un tar.
I-am cumparat si hrana uscata pentru juniori si conserva ,de mancare gatita nici nu se atinge (alege doar carnea) in schimb daca me vede pe mine cu ceva in mana,orice ...parca inebuneste,numai scap de el pana nu-i dau sa guste (pofticios ca mama lui :) )
E timpul sa inchei urandu-va LA MULTI ANI ! de ziua noastra ,sa fiti iubite asa cum meritati si sa aveti o primavara frumoasa, ca sufletele voastre.
Pupici

adrienne12
Trimise - 08/03/2005 : 00:09:40

Simonitza, ce scumpic trebuie sa fie puiutul asta mic al tau. De regula se spune ca pisoii portocalii in dungi sint baietei poznasi. Cit priveste cariile, pot apare si la pisici, mai ales daca manica inghetata cu vanilie si brinza topita (ca al meu). lasind gluma la o parte, cinii si pisicle pot sa dezvolte carii ca si oamenii numai ca veterinarilor le e mult mai greu sa le trateze si de aceea prefera sa scoata dintii cariati. Am gasit intr-un catalog niste periute de dinti pt. ciini, pisici. Ca un deget mic de manusa pe care il pui pe aratator si cu care ii perii dintii. Uite aici un link http://www.biovets.com/c_e_t_2867_prd0.htm dar probabil ca se gasesc si in pet store. Eu nu i-am luat inca pisicului meu dar ii dau dry food cu tartar control si manic inghetata cind nu e el de fata, caci altfel nu scap pina nu lipaie si el citeva lingurite.

cipcipcip
487 Mesaje
Trimise - 08/03/2005 : 05:06:12

Fiind asa de mic, cred ca pisiscul tau are chef de joaca pur si simplu. Si catelul meu ma tot musca cind era mic, si destul de tare pentru ca isi dadea seama cit de tare musca, eram plina de semne pe maini. Eu cind ma musca prea tare intrerupeam jocul si nu il mai bagam in seama. Nu stiu daca nebagarea in seama functioneaza si la pisici. Eu zic ca o sa se linisteasca cind creste mai mare. Fa-i niste jucarii numai pentru el ca sa stie ca alea sint ale lui si sa-ti lase perdelele in pace.
Si sa nu mai bateti pisicul e mare pacat, ei nu inteleg de bataie ci se inraiesc

Cipcipcip si bebe in burta 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by Simonitza

LA MULTI ANI, fetelor!
Bine v-am gasit...ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Imi trece si mie cineva pe listuta pe Piki al meu, un motanel de 6 luni?Daca ma indrumati cum sa postez si poze , o sa aveti ocazia sa vedeti "sageata portocalie"
Pupici

Bine ai venit printre noi si animalutele noastre !

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput