Prietenii omului (6)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
quote:
Originally posted by Simonitza
LA MULTI ANI, fetelor!
Bine v-am gasit...ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Imi trece si mie cineva pe listuta pe Piki al meu, un motanel de 6 luni?Daca ma indrumati cum sa postez si poze , o sa aveti ocazia sa vedeti "sageata portocalie"
Pupici
bine ai ajuns la subiect
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
sau pe yahoo daca ai casuta de mail acolo..
------------------------
poze noi cu Bandit
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tumpi spune:
Salutare tuturor iubitorilor de animale, reusesc si eu intr-un final sa ma alaturi voua.
Fetelor va urez LA MULTI ANi cu ocazia zilei de 8 Martie si ma inscriu si eu ce cele doua examplare pe care le iubesc enorm.
Motanul D'artagnian(alias dartanus,sau motanul Sica) si pisica Negruta(alias mizi sau miorlita).
Ne-am facut si noi la repezeala un album in care am pus cateva poze si promitem sa mai adaugam.
Pupici patrupedelor si nu numai.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/tone_ionela/my_photos
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Simonitza spune:
Dragele mele ,multumesc pentru amabilitatea voastra.
Am reusit sa ne facem si noi un album, cu ce poze am avut aici ,in calculator cu speranta ca veti putea sa le si vedeti.
Sunteti niste scumpe...
http://photos.yahoo.com/simona_ariana
louisea spune:
ce scumpete e Piki.. un dulcic pt Piki
am sa pun pozele si pe prima pagina sa apara tot timpul linku..
------------------------
poze noi cu Bandit
tumpi spune:
hihihih, dragalas foc Piki, sa-ti traiasca Simo, are o fata asa de dulce incat iti e tare greu sa crezi ca un ghemotec poate face ce ai spus ca-ti face prin casa.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/tone_ionela/my_photos
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Danna spune:
Frumos foc Piki. pentru Piki si pentru tine.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
Danna spune:
Tumpi si pisicile tale sunt deosebit de frumoase. Imi plac tare mult "ghetutele" lor albe si cravata de pe piept.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
tumpi spune:
Dana merci, m-am uitat in album, e super catelusul.Ce n-as da sa stau la curte ca sa-mi creste eu cateii, dar din pacate in ap, doar pisicutele le pot tine, desi am avut si 2 catei care sunt la tara acum.
am sa pun poze si cu ei in curand
PS: pisicutele mele au aproape 7 ani si sunt tare mandra de ele
Simonitza spune:
Multumesc fetelor....
Am crezut ca-l vad eu frumos doar fiindca este al meu , dar daca va place si voua...e clar ...
In poze e ceva mai grasunel, insa acum s-a lungit dintr-o data si e tare slabanog .E adevarat ca nu prea mai vrea sa mai manance, insa cand am fost cu el la vaccin, saptamana trecuta, doctorul a zis ca e ok.
In orice caz nu stiu ce s-a intamplat dar dupa vaccin i-a fost tare rau, toata seara a motait si tremura si destul de tare...iar eu plangeam pe langa el.
Dimineata era insa fresh...m-a trezit cand "ma pieptana" cu gherutele si ma gadila cu mustatile.
Ar mai fi o problema si sper ca n-o sa radeti de mine (daca nu am mai avut animalute pana acum,nu stiu nimik despre ele), vreau sa stiu daca e vreun semn de boala sau trebuie sa-i fac eu ceva si nu stiu, dar lui Piki ii miroase gura
Am obiceiul sa-l pup pe botic si daca in acel moment deschide gura, e prapad.Exista ceva sa cumpar sa-i dau prin gura?
De mancare eu cumpar biscuitei wiskas junior, pro-pac Kitten pe care i le dau amenstecate cu, conserva.Aproximativ cat ar trebui sa manance pe zi? El mai prefera salamurile,pateul,branza topita,prajiturile,crema de zahar ars...pot sa-i dau din ce am enumerat? Uffff as vrea sa-l vad si eu un pic mai dolofanel
Si voi aveti animalute superbe...bucurati-va de ele