Prietenii omului (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

As vrea si eu tare mult in listuta voastra.... Sunt un chow-chow roscat de 1 an si 2 luni,mascul si ma chiama Sam.

Desii "maimi" si "tati" vor avea un peste 6 luni,au promis ca nu ma vor abandona.Din contra,imi vor arata ca ma iubesc si nu vor uita de mine!

In rest,ce sa va spun de mine?Sunt un baiat cuminte,nu fac pipi in casa,nu rod tocurile de la usi,am invatat sa nu cersesc...dar am ce am cu ciorapii lu' "tati"! Pentru asta mai sunt certate-odata!

"Mami" va va tine la curent cu nazbatiile si problemele mele si in curand veti avea si niste poze cu mine.

Va multumeste Sam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

gazzella, ce scumpici ai tu acolo...si cum doarme cutzu langa baietzel, ptiu sa nu fie de deochi! sa iti traiasca amandoi!

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Maruta

copilutzu - si cum a iesit supa de motan ?

eu sunt un pic cam ciudata ... Ariss nu are ce cauta in bucatarie ... cel putin cat sunt eu acasa ... si asa zboara parul ala cam peste tot ...

va pupic si abia asteptam sa vedem ce au mai facut animalutele voastre ...

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Iubitzica...Tili nu are nici ea voie in bucatarie da.....oala pentru "ciorbica de Tilica" o folosim doar cand CET-ul opreste agentul termic si nu mai avem apa calda (vara ).
Cum a ajuns sufletzelul meu acolo..???Faceam ordine in balcon si am dat oala jos de pe raft si "sufletzel" ...hop in oala ...cand am vazut-o ce nazbatie a mai facut am luat oala, am pus-o pe aragaz si .......gata poza...
Matz al meu e fata educata...
O sa revin cu povestioare si prostioare facute de "sufletzelul" Tili

Va pup !
si
Noapte bunica voua cat si animalutzelor voastre!

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Salutare la toata lumea si nu in ultimul rand patrupezilor !
La Bucuresti ninge de ieri neincetat. Bucurie mare pentru Azara care nu ar mai intra in casa din "cauza" zapezii.
Vorbind despre socializare, predresaj si dresaj, eu am inceput predresajul acasa cu Azara de la 8 saptamani la recomandarea unui dresor cunoscut in Romania. Socializarea la grupa umana si la mediu a fost bine realizata.
Azara este foarte incapatanata si la inceput nu voia sa asculte, dar incet si cu multa rabdare am ajuns la performanta de a face urmatoarele comenzi: Aici, Sezi, Culcat, Pas.
Urmeaza sa mergem acum la scoala unde va fi pregatita pentru expunerea in ring la concursurile de frumusete si va face dresaj pentru paza si aparare.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

fetelor, vin si eu cu intrebari pt posesorii de pisicii.

am cazutd e acord cu medicul veterinar sa aducem pisica in luna martie la sterilizat. si ii va face si periaj dentar de vreme ce e oricum sub anestezie.

acum, eu nu stiu ce sa fac, cum sa ma pregatesc pt asta. maia les ca mi-au zis ca o voi lua acasa imediat dupa operatie. mi-e groaza deja sa ma gandesc la asta. si al meu este si el cu o mila de ea si mai mare decat a mea. tare ma tem sa nu tot amanam si sa ramane matza noastra ne-sterilizata din cauza asta.

pisica mea are o placere sa doarma la noi pe pat - pe patura - sau la coltul patului. si e adorabila. de multe ori o vedem mestecand in somn ca si cum ar papa. ceea ce e ciudat ca re intotdeauna mancare suficienta. e normal? sau poate ca intr-adevar ii lipseste ceva din alimentatie?

Zuze a noastra are cca 8 luni si jumatate. si ne are pe amandoi la degetul mic sau gherutza mica :)

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

na, ca daca tot am inceput cu intrebarile...

usturoiul este bun si pt deparazitarea interna a pisicilor? pt ca a mea a avut paraziti inerni. am tratat-o si acum cand o ducem la sterilizat voi cere sa ii faca si analize pt toate alea. insa daca usturoiul este sanatos si ajuta, i l-as administra cu bucurie. mai ales ca i l-am pus in papica atunci cand imi racise rau de tot in noiembrie si doar asa ma reusit sa mi-o insanatosesc.

am citit in unul din mesaje o mentiune legata de tendintele distructive ale pisicilor. noua ni s-a intamplat in mod repetat ca pisica sa ne faca [pauza] kk pe covor dupa ce apaream acasa daca o lasa singurica in weekend. de samabata ziua pana duminica dupa amiaza. nu ii lipsea mancare sau apa, ii lasam si litiera proaspat curatata. insa mai mereu ne asteapta sa venim pt ca apoi sa ne faca bucuria. noi am ajuns la concluzia ca protesteaza pt ca s-a simtit parasita si s-a plictisit. pt ca in general este o pisica f cu bun simt. zbenguita rau cand are chef de joaca, inamorata de hainele noastre pe care le umple de par daca le prinde, insa curata si ascultatoare in doze rezonabile.

asa ca a2-a mea intrebare este: cand se poate declansa aceasta tendinte distructiva? din ce cauze? cum se poate tempera pisica? fara a o pedepsi insa si fara a o lasa sa creada ca a castigat si ca pate face ce vrea ea de acum incolo.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Pt. animalute cate un martisor!
Noi ne-am petrecut weekendul la Expozitia canina de la München, unde am vazut si invatat f.f.f multe!
De asemenea am fost mai intai admirata, apoi privita cu uimire de parca : "cum, in Ro exista cockeri asa de frumosi?", comentarii asupra amputarii coditei, in rest, aproape totul O.K., ochii f. frumosi (maro de romanca), latratul sonor si obraznic (tot de romanca), silhueta (tot ca romancele),schwartze, schwartzw matasos si lung(tot ca romancutele), bilingva (se stie ca romanii au predilectie la limbi straine ), labute mari si jucause (hora in batatura de dimineata pana seara), greutatea si inaltimea ideala, am primit o multime de cadouri, prospecte si reviste pe care le studiem cu interes, ne-am inscris in clubul bavarez de cockeri, am petit cativa cockeri "nemtalai" si de vita nobila, am mirosit si cunoscut o multime de oameni si caini iar 2 zile am dormit bustean de dimineata pana seara, am baut vin australian, si am latrat, am latrat.....pana am ragusit, si putem spune acum ca ne-am legitimat locul in societate!
Va pupam si va dorim un Martisor frumos cu soare si primavara!
Smolita

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

si de la Bandit un martisor pt catelusi - de ras si pt www.ateljeeija.com/bilder/moss/mus-j-s.jpg" target="_blank">pisicute - soricei

cinta.. nu stiu exact ce sfat sa-ti dau ca eu n-am avut prob de genu asta cu Bandit..

- incearca cu spray pe care-l cumperi de la magazine special pt chestii din astea, ea va simti mirosul si poate nu va mai face..

- cumpara-i niste jucarii sau confectioneaza-le chiar tu sa nu se plictiseasca..

- daca Bandit ar face la fel si nu as reusi cu spray cred ca l-as lasa afara si pe timpul cand suntem plecati sau daca e iarna si frig l-as lasa pe hol.. mie una nu mi-ar place sa curat de pe covor chestiile lui.. eu sunt mai rigida in educatie

pisicile sunt mai greu de dresat si din cauza asta cred ca l-as pedepsi asa din start.. bine ca n-am prob de genu..

oricum bafta la dezvatat..

pt animalute

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Salut fetele
Ce liniste pe aici...Vio, felicitari pentru fetita ta. Si in Romania nasc ...catzelushe, nu-i asha?
In alta ordine de idei io am scris sa ma laud din nou - am iesit afara!! Si ca sa iesim afara cum trebuie, Jazz a invatzat sa aduca lesa. E super haios cum o trage din cuier si fuge fuge sa mi-o puna la picioare repede repede. Ne-am distrat azi o gramada cu el.
Fetele cu pisici, nu pot sa va dau nici un sfat super valabil. Pisicutzele sunt animale cu o personalitate puternica si cu ..idei fixe (atunci cand e vorba de distrugere). Din experienta unei prietene cu pisicile ei - stiu ca primul an de viata e cel mai "agitat" si dup-aia isi mai pierd din energie si se potolesc...
Sper sa nu aveti probleme cu felinele voastre
un pupic si o primavara frumoasa stapanilor si animalutelor,
Ann

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna seara.

Io is mai trista in seara asta...catelusului mamei mele(pechinez),care are 8 anisori i-a cazut un dintishor si unul se clatina.Mi-e asa mila de el... Asa se intampla la catelusi cand au varsta mai inaintata?Habar nu aveam ...

Pupici dulci pt animalutze

Flori

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput