Tratamentul Liviei (2)
Raspunsuri - Pagina 4
adimercedes spune:
Mirona, de anul trecut din iulie si pana acum, am avut 6 CM, cu distanta intre ele astfel: 40 (zile), 40, 35, 45, 37 si acuma sunt la ziua 40 si inca nu a venit. Bb nu e sigur, ca mi-am facut test.
Din tratamentul pe care Livia mi l-a recomandat nu am luat inca napraznic si pulbere de marar
.
Cam atat, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Mirona spune:
Adi esti tare. Eu, de anul trecut din aprilie (de cand am lasat pilulele) nu am avut CM deloc. Exceptie facand cele cateva pete maronii care tineau doar o zi... si acelea induse cu duphaston.
Spune-mi te rog, cum faci trecerea de la o luna de tratament la cealalta? Adica: exista tratament pt z. 5 - 19 si alt tratament pentru 19 - 28. Daca nu vine... cand incepi din nou? Si ce se intampla
in zilele 1 - 5?
Pls.
Miro
AYSHA 2 spune:
PENTRU ENINA34: spune-mi, te rog frumos,unde il gasesc pe dr Soare, daca este bun si ce tratament i-a dat sotului tau? Mai spune-mi ce tratament naturist ai folosit si, macar numeric, cum arata spermograma inainte si dupa tratament( noi ne confruntam cu aproximativ aceleasi probleme!)
Multumesc ! Astept cu nerabdare raspunsul tau!
Aysha
thea_m spune:
Aysha sotul tau a facut determinarile hormonale: LH, FSH, testosteron, prolactina? Care sunt rezultatele?
Teodora
adimercedes spune:
Mirona, din pacate nu iti pot raspunde exact la intrebare
. Asta deoarece nu am inceput tratamentul decat de vreo 2 saptamani, si alea fara oulbere de marar sau napraznic sau kamayani. As putea zice ca nu l-am inceput aproape deloc, pentru ca imi lipsesc ingrediente de importanta capitala.
Din cate am inteles eu din ce a zis Livia si din ce am mai citit pe aici prin arhiva, mararul il iei doar 21 de zile - atat! Metronidazolul doar primele 7 zile. Vitamina E, doar ziua 5-19. Restul ingredientelelor se iau tot timpul, pe perioada intregului tratament - 3 luni. Si
doar in perioada fertila, adica ziua 9-18, din 2 in 2 zile. Din cate am inteles, nu conteaza cand incepi tratamentul, ci calculezi de la primul CM care iti vine dupa inceperea tratamentului. VA ROG SA MA CORECTATI DACA GRESESC...
Nu stiu cat te-am lamurit, Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by AYSHA 2
PENTRU ENINA34: spune-mi, te rog frumos,unde il gasesc pe dr Soare, daca este bun si ce tratament i-a dat sotului tau? Mai spune-mi ce tratament naturist ai folosit si, macar numeric, cum arata spermograma inainte si dupa tratament( noi ne confruntam cu aproximativ aceleasi probleme!)
Multumesc ! Astept cu nerabdare raspunsul tau!
Aysha
Aysha, pui, Dr Soare a murit anul trecut. Mai este fiul sau care ii calca pe urme.
Io am gasit Branca Ursului pastile, or avea a celasi efect?

anca...poate intr-o zi

http://community.webshots.com/user/ancawish
enina34 spune:
pentru AYSHA: daca te va ajuta am sa-ti spun exact ce tratament a facut sotul meu incepand din iunie anul trecut si pana in decembrie anul trecut. Lucrurile stateau cam asa la sotul meu in luna iunie 2004:SPERMOGRAMA:Aspect- opalescent alb cenusiu; Volum:2ml ;pH -8; Timp de lichefiere: 30 ;Numar de spermatozoizi:11,92;Leucocite: 4800(fata de max. 2000).IN ACEASTA SPERMOGRAMA sa constata ca exista o crestere negativa a numarului de luecocite, motiv pentru care ne-a fost recomandata un control urologic pe care l-a facut si la care nu a iesit nimic neinregula.Insa probabil ca, cresterea leucocitara se datora unei afectiuni colaterale a aparatului renal sau a epididimului. Cert e ca dupa tratamentul naturist pe care l-a facut, spermograma arata asa :SPERMOGRAMA (facuta in noiembrie 2004 dupa 6 luni de tratament naturist)Aspect-opalescent galbui ;pH- 7,8; Numar de spermatozoiti: 52,2; Leucocite:2400. Diagnosticul la prima spermograma a fost:OLIGOSPERMIE CU ASTENOSPERMIE MARCATA, iar in cazul celei de a 2a spermograme a fost: NORMOSPERMIE CU ASTENOSPERMIE USOARA. Tratamentul a fost urmatorul:-Naprasnic 12cps/zi (cate 4 inaintea fiecarei mese); SPRULINA-3cp/zi (sa nu fie de HOFIGAL); vit.C-1gr/zi (obigatoriu, cu atat mai mult cu cat sotul este fumator sau lucreaza cu noxe); POTENTPOWER-6tb/zi; CA-MG-ZN-SE 3tb/zi (doar o luna); LAPTISOR DE MATCA- cat scrie in prospect;vit E-cat scrie in prospect doar 15 zile / luna, o luna da si una nu; COENZIMA Q10-maximum din prospect. CAM ATAT!!...sper sa te ajute ceea ce ti-am scris si secretul reusitei sa sti ca, consta in PERSEVERENTA SI RABDAREA CU CARE SOTUL TAU VA FACE TRATAMENTUL. Daca tratamentul dureaza mai putrin de 3 lunu efectul lui nu poate fi garantat...exact asa cum se intampla de altfel in cazul tuturor tratamentelo naturiste si asa cum a spus si Livia pentru tratamentul ei. Iar tu reprezinti un factor decisiv in reusita tratamentului sotului, in sensul ca va trebui sa ai grija maxima ca el sa faca tot ce trebuie sa respecte acest tratament cat mai exact si pe o perioada cat mai lunga. BARBATII SUNT NISTE COPII MARI, IAR NOI SUNTEM MAMICILE LOR DIN SECUNDA IN CARE II LUMA DE SOTI
EU ITI DORESC MULTA BAFTA SI TE ROG SA-TI FACI TIMP CAT DE CAT SA-MI SPUI CUM VA FI SPERMOGRAMA LUI PESTE 2 LUNI!
PS.Doctorul Soare a murit acum 2 ani aproape!
Imi pare rau ca nu te mai poate ajuta.
uoana spune:
Buna Livia,
am vazut ca ai ajutat foarte multe persoane cu diverse probleme. In limita timpului te-as ruga sa ma ajuti si pe mine. Uite cum sta treaba: nu am avut niciodata ciclu, am avut ovarele atrofice micropolichistice, probleme cu uterul care era fff mic si endometrul lipsa. Dupa 10 ani de medicamentatie uterul, ovarele si endometrul sunt normale, dar cu toate astea nu am CM. In acest moment imi fortez CM sa vina cu ajutorul medicamentelor, deci nu am ovulatie si tare as vrea sa raman gravida.
Te rog din suflet sa mai ajuti cu un sfat.
Iti multumesc
Oana
psj spune:
Enina , care este problema cu spirulina de Hofigal ? Ca eu am luat o perioada si m-am simit bine . Ce-i drept am luat si ulei de catina(tot Hofigal) in perioada respectiva