Tratamentul Liviei (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Intrebare pentru Livia( atunci cand va avea timp)

Pentru uter fibromatos hemoragic( fara a avea fibrim format) pot folosi tinctura de coada soricelului si extractul de mladite de zmeur?
N-as vrea sa ajung la operatie, si am mare incredere in tratamentele naturiste.

Eu beau ceai de cretisoara, urzica, iar in zilele cu ciclu ,tinctura de traista ciobanului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Enina si celelalte fete care mi-ati raspuns, multumesc de promptitudine !
Problema mea era ca as fi dorit sa stau de vorba cu un dr care se pricepe si la tratamente naturiste pentru a-mi crea convingerea ca medicamentele, plantutele si tincturile nu strica ceea ce este deja bun!Pur si simplu as fi dorit o alta parere de la un dr specializat in probl de fertilitate ale barbatilor.
Am vazut la Enina ca un nr se spermatozoizi de 52 parca este considerat normospermie! mie la 40 de milioane a considerat ca este oligospermie!
Va pup pe toate, Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

isabela:pt.ce ai tu vei lua 50 pic.de mladite de zmeur de 3 ori /zi,vei mai lua tinctura de traista-ciobanului inainte cu 8-10 zile de venirea menstruatiei.

uoana:trebuie sa renunti la preparatele artificiale si sa faci tratamentul meu nat.cu consecventa!!!Vei lua tot timpul vit.E pana iti vine menstruatia,intrerupi cat tine sangerarea apoi vei incepe sa iei iar Vit.E din a 5-a zi a ciclului pana in a 19-a zi,intrerupi iar si vei relua luna urmat.din a 5 pana in a 19-a zi si tot asa luna de luna,da?Vei lua si tu tot 50 pic.de mladite de zmeur de 3 ori /zi si binenteles restul plantelor din trat.nat.

adimercedes:pt.revenirea menstruatiei va trebui sa iei neaparat ceaiul de coada-soric.dim pe stomacul gol,Mastodynon(30 pic.dim si 30 seara),sucul de telina,cretisoara infuzie,vit.E vei lua tot timpul pana iti va veni menstruatia si apoi vei incepe numaratoare cu ziua 5 pana in ziua 19-a,ok?

Mirona:Tu neavand menstruatie vei lua totul continuu,fara sa numeri nimic.Cand iti va veni menstruatia intrerupi vit.E pana in ziua 5-a(din prima zi de sangerare vei incepe numaratoarea-adica prima zi cu rosu va fi ziua 1 si tot asa,bine?).Cat tine sangerarea vei adm.metronidazozlul in funduletz(fie ca-l gasesti sub forma de supozitoare fie ca sub forma de ovule) iar din ziua 5-a a ciclului pana in ziua 19-a vei lua ce se adm.in aceasta perioada IAR ASTA VEI FACE LUNA DE LUNA;OK?

dandana:la fel ca isabela!!!

jubica:trat.se poate incepe oricand!!!Am mai scris asta de mii de ori...fara suparare,inainte de a pune intrebari cititi ce am raspuns si la alte fete si daca raspuns nu exista atunci intrebati,bine?Nu de alta dar nu am timp sa raspund de"n"ori la aceleasi intrebari!!!

lauion:pt.chisturi trebuie sa iei preparatele sub forma de pulberi nu ceai!!!si nu are imp.in ce zi incepi.Imp.este ca trat.sa-l tii min.3 luni!Rezultate ar trebui sa se vada in 3 sapt.!
Tu ce iei pt.chisturi?

enina34:la trat.meu nat.vei scoate coada-soric.si vei lua Mastodynon(30 pic.de 2 ori pe zi,dim.si seara)+gydrelle phyto pt.sani iar sotul tau trebuie sa tina trat.pt.barbati 3 luni fara intrerupere ca sa aiba rez.spectaculoase si durabile.
ps:tu respecti si indicatiile pt.perioada fertila(spalaturi si ungeri vaginale?)

EU AM SA PLEC IN RO INTR-O SAPT.PANA ATUNCI SINTETIZATI-VA INTREBARI CA SA RASPUND IN TIMP UTIL...PT.3 SAPTAMANI AM SA LIPSESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Livia,
multumesc frumos.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Napraznicul este recomandat impotriva iradiatiilor, pentru prevenirea cancerului in general, pentru combaterea sterilitatii, vindecarea diabetului, precum si in icter, hidropizie, dureri stomacale, dureri in gat, abcese dentare, nefrite, cistite, raguseala, catare cronice ale bronhiilor, urinare cu sange, hemoragii uterine, hemoptizii usoare, epistaxis si rani in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

livia multumesc pentru raspuns. Momentan nu fac nici un tratament pentru chisturi, am avut ovare micropolichistice de cand ma stiu si o perioada am luat Diane, de 3 ani nu am mai luat nimic. Acum chisturile au revenit in forta dupa stimulare pt. FIV si mi s-au recomandat iar anticonceptionale cel putin o luna, si nu imi surade ideea...

Am sa incerc un tratament naturist cu ceaiuri si pulbere la care ma gandesc sa adaug si tinctura de mladite de zmeur,elixir din frunze de soc si supozitoare cu carpicon (merci psj ca mi-ai spus, imi scapase).
Din cate am citit pastilele de napraznic sunt tot pt. chisturi as putea inlocui pulberea cu ele?merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

LIVIA- Iti multumesc din suflet ca ti-ai facut timp si pentru problema mea. Azi am dat comanda sa- mi aduca MASTODYNON-ul si GHYDRELLE PHYTO...si din aceasta seara am scos Coada Soricelului asa cum mi-ai indicat in postare, care am inteles eu, mareste prolactina.Pot sa-ti spun ca am inceput SI EU SI SOTUL tratamentul pentru ca suntem constienti ca daca nu facem impreuna efortul nu va iesi niciodata nimic, avand in vedere ca amandoi avem probleme. Deci, da, si sotul face tratament si acum pe 7 martie se va implini o luna de cand ne-am apucat de tratamentul tau, integral!!!. Asta insemnand si procedura din perioada fertilaadica din a 9-a zi pana in a 18-a zi din 2 in 2 zile+spalatura vaginala cu ceai de galbenele sau bicarbonat+masajul vaginal cu, crema de galbenele si ovulul de argila dupa contact, nu inainte de cele 30 de minunte de ''gratie''.In rest cred ca totul ramane la Dumnezeu, El va hotara daca tratamentul asta e calea spre si pentru mine ASA CUM A FOST IN CAZUL TAU SI AL ALTOR FETE. Eu iti multumesc inca odata si iti urez sedere placuta in Romania si sper ca in curand sa pot anunta si eu...IN FINE...minunea aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Referitor la tratamentul Liviei am si eu o intrebare. Cate zile trebuie sa iau pastilele? Ceaiurile am inteles ca trebuie sa le iau zilnic, dar kamayani si cat's claw trebuie luate zilnic fara nici o pauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

...FETELOR, VA ROG MULT, AJUTATI-MA!!!....Am o MAREEE nedumerire..si eu urmez tratamentul Liviei(pe care o sarut si ii multumesc ca ne ajuta!!), am inceput tratamentul ei pe data de 7 feb anul asta, am avut CM pe data de 17 feb si acum, azi, in a 24a zi a CM mi-am facut un test de sarcina...Eeeee..nu stiu ce am avut zilele astea dar, am tot avut senzatia ca trebuie sa se intample ceva legat de tratamentul pe care-l fac, pana si ieri cand am fost la dentist mi-am adus aminte in ultimul moment, cand dr. a cerut anestezie ca sa se apuce sa-mi lucreze, sa-i spun : ''s-ar putea sa fiu insarcinata'' si sa-l intreb daca poate sa-mi faca anestezie!!! Ok, deci, ieri am cumparat un test BARZA si azi de dimineata, l-am facut, cu toate ca pe el scrie ca poate fi facut in orice moment al zilei, am preferat sa fie mai exact rezulatatul. Si, AICI E AICI...am asteptat primele 3 min...si...nimik...apoi..inca vreo 5 min a inceput sa se contureze f f f f vag cea de...a2a LINIUTZA!!!!Cred ca pana acum m-am uitat de 1 mil de ori la test, am rascolit forumul in lung si in lat , in cautarea unor asemanari si a unui raspuns obiectiv pt mine, pt ca imi e teama sa nu fie o paranoia a mea si sa am iluzii optice, imi e frica sa mai spun altcuiva de prin familie sau la prietene si de aceea am indraznit sa postez si eu aici, in speranta ca, fiind ''perseverenta'' in tratamentul Liviei ca si voi, ma veti ajuta si, poate voi primi un sfat sau o lamurire pertinenta de la voi!! Sper sa nu va suparati ca am indraznit sa vin la subiectul postat cu problema mea, dar, nu mai stiu incotro sa o iau, si simt ca o iau razna cu mintea!!OARE SA FIE POSIBIL SA FI RAMAS ATAT DE REPEDE INSARCINATA, LA DOAR O LUNA SI 4 ZILE DE LA INCEPREA TRATAMENTULUI LIVIEI???!!AR FI OA ADEVARATA MINUNE!~!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nancy spune:

Enima, te rog sa ne ti la curect daca esti insarcinata.Iti tin pumnii
Eu inca nu am inceput tratamentul, dar mesajul tau imi da multe sperante si curaj

Mergi la inceput