Tratamentul Liviei (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Ceaiul de naprasnic este pt.fertilitate iar pulberea(capsule)pt.chisturi.Nu trebuie luat neaparat in acelasi timp cu cretisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, la mine napraznicul crud inlocuieste pulberea? Sau trebuie sa iau si capsule?

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

O primavara senina si fericita, va doresc si desigur cat mai multi bb-ei cat de curand!

As avea si eu o intrebare pt. Livia daca se poate. Dar mai intai cate ceva despre mine:
De trei ani facem tot felul de investigatii pentru a avea si noi un bebe. Sotul a fost diagnosticat cu oligoastenoteratospermie iar eu ovare micropolichistice(care, mi s-a spus,nu ar fi un obstacol prea mare, ovulatia exista dar ciclul e intre 32 si 42 de zile). Am incercat 3 inseminari si un FIV, in urma FIv-ului am o obtinut o sarcina oprita in evolutie la 10 saptamani nu se stie exact de ce...
Au trecut 6 saptamani de la chiuretaj si tot am pierderi de sange, cand mai mult cand mai putin. La eco se pare ca uterul e curat dar ovarele au mai multe chisturi pana la 1 cm. Mi s-a recomandat tratament cu microginon o luna pentru a pune ovarele in repaus.
Sincer nu agreez anticonceptionalele si nu as vrea sa le iau, dar totusi trebuie sa rezolv problema chisturilor.

Ma gandesc sa incerc un tratament cu ceai de cretisoara+napraznic+coada soricelului si pulbere de napraznic (sau capsule). Are importanta in care zi a ciclului incep? Crezi ca ar fi suficiente cele de mai sus? Cam in cat timp s-ar vedea eventualele rezultate?

Merci pentru rabdare si pentru raspuns,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Laura , incearca si supozitoare cu carpicon . Si eu aveam chisturi pana in 1 cm si mi-au disparut de la carpicon + tinctura de mugur de zmeur.

Mergi la inceput

Iarasi m-am dezumflat . Singurul mod de a folosi napraznic era sa imi comand cateva ghivece pe care sa le "mulg" sau sa le "pasc" atunci cand era sa fie. Si nu au !!! Aici nu apare napraznicul decat peste 2-3 luni. EU ce ma fac pana atunci?

Am sunat la oficiul de trading si le-am dat lista cu ce vreau sa imi aduc si acum astept raspuns. Sper sa primesc unul favorabil, ca altfel nu stiu ce ma fac...

Sunt down Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Adimercedes, am putea sa-ti trimitem noi un colet cu ceai de naprasnic? Cum sa facem sa te ajutam?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Va doresc tuturor o primavara minunata si ma bucur ca existati.Ma confrunt si eu cu aceeasi problema ca si voi "dorinta de a avea un bb".Mi-am facut si eu provizii de ceaiuri miraculoase si am sa incep tratamentul.Am rugamintea sa-mi spuneti daca tratamentul se poate incepe in orice moment sau trebuie inceput din prima zi a CM? Va pup,JUBICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

livia, te rog mult daca ai timp sa-mi raspunzi!
celelalte fete care urmati tratamentul si voi la fel

problema e cam asa! luna asta la monitorizare ziua 11 era super totul, folicul 18.5, endometru trilamelar de 10, doctorita s-a mirat ca nu am facut stimulare. totul era de la plantutele din tratament!
incepand din vara trecuta, cu pauze, beau napraznic (facut cum trebuie) cate 2 cani, cretisoara, tinctura de mugur de zmeur, carpicon, vitamina e de luna trecuta

am inceput pt ca aveam chisturi de la stimulare, am avut pauza pt ca in august am ramas insarcinata, am pierdut sarcina si am reluat dar fara tragere de inima pana in ianuarie, cand am reinceput sistematic

problema: hemoragie! dar rau de tot, si luna trecuta si luna asta. acum a fost chiar mai rau, parca se repeta ziua groaznica cand am inceput sa elimin sarcina, cu cheaguri mari de tot, care trec prin orice tampon, ca la alea interne am renuntat de cand am auzit ca pot sa duca la infundarea trompelor! nu am dureri, alta data aveam, acum nu, totul e pe tacute

livia, e normal?
s-a mai intamplat cuiva?

livia, sa oprec totul? nu prea vreau ca datorez ovulatia si endometrul super ceaiurilor, sunt sigura de asta!
ce am gresit?

Mergi la inceput

Musete, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Multumesc din suflet pentru oferta de a ma ajuta . Problema nu e ca nu am cum sa mi le procur din Ro, ca de mult as fi rugat-o pe mama sa mi le puna la pachet, ci ca nu stiu daca am voie sa le introduc in tara fiind produse organice si noi avand legi foarte stricte pentru asta. Acum astept raspuns de la oficiul pentru trading - sper sa fie favorabil...

Dandana, am citit mesajul tau, dar, din pacate, eu nu pot sa iti zic nimic, deoarece nu am avut parte de asa ceva. Nici macar CM nu mi-a venit si sunt in ziua 40 . Poate stiu celelalte fete sa iti raspunda...

Va doresc sa aveti o zi frumoasa, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Nici macar CM nu mi-a venit si sunt in ziua 40 .

adimercedes
Esti in prima luna de tratament naturist?
De obicei cate zile are CM la tine?

Miro

Mergi la inceput