Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Buna ziua mamicutelor,
Multumesc mult pentru raspunsuri .Am fost putin speriata ,ca am impresia ca Luana mea ar trebui sa ia niste calciu.M-am mai linistit un pic.Am sa incep si eu sa-i dau Ca lactic,sper sa-i mearga bine luandu-l.
Luana a luat, de mica, Vigantol,o perioada buna de timp.Apoi tot uitam sa ii dau seara(lua doua picaturi seara) si incet-incet am renuntat.Am vazut-o si cum creste si mai ales ca fontanela i s-a inchis in jurul varstei de 9 luni...asa ca nu i-am mai dat.De cand am terminat cu suptul la san am inceput sa ii dau lapte de vaca,noi folosim OK-albastru si bea,nu zic nu,dar nu se prea omoara cu firea.Cam 200 de ml odata si pe urma in restul zilei nu mai vrea.In schimb mananca mult iaurt-de fructe,Danone delicios si branza topita.Alte branzeturi s-o impusti si nici nu gusta.Daca e pusa branza in placinta sau prajitura,atunci da,mananca.
Adameasca,cum am mai scris,nici eu nu i-am mai dat Luanei de mult Ca,dar am senzatia ciudata ca ar trebui sa incep sa-i mai dau...Sanatate multa lui Luca ,ca am inteles ca e racit si...dea Domnul sa vina barza aia nabadaioasa la tine, cu o printesica mititica...sunt asa dulci si scumpe...iti spun din experienta,ai senzatia ca sunt papusi vii...(mai putin cand se deslantuie monstruletii dinnauntru).
Ven,multumesc de raspuns,mi-a fost de mare folos si a sa incerc si eu...Si eu cred ca chestia cu petele pe unghii e poveste,dar....stii cum e:in disperare iau in calcul si asta.Ii doresc multa sanatate lui Markus,sa se faca bine si sa dea Domnul sa iasa bine toate analizele micutului.
Mai fetelor,plictisitoare zi mai e duminica asta...Parca in cursul saptamanii e altfel...
Va doresc numai bine si sanatate tuturor
Ana-Maria
anda74 spune:
BEBE ALEXANDRU IULIAN si-a facut aparitia pe 22 noiembrie 2004.Papa din pumnulet cand este extrem de suparat,cand ii este somn sau foame,tinand cont ca este un mancacios.Dormim noaptea de la 22 la 06,de la 2luni si jumatate,dupa ce 1luna si 2sapt. a tipat si ziua si noaptea.Este important sa specific faptul ca de la 2 luni nu am putut sa-l alaptez din motive medicale.Sugea doar dintr-un san,ccea ce implica o interventie chirurgicala mai tarziu.ALAPTATI CAT PUTETI DE MULT,CACI NIMENI NU VA ADUCE INAPOI ACELE CLIPE MINUNATE,DECAT UN ALT COPIL.
julia23 spune:
Tocmai cand ziceam ca a venit primavara s-a reintors iarna,la Buc ninge,mai devreme am scos-o pe Julia afara putin dar batea vantul si nu am stat.
Sa va mai spun ce face rasfatata mea,se invirte prin camera pina ameteste si cade,nu stiu de unde a invatat ea asta,sta in picioare si se pune cu capul in jos si se tot uita printre picioare,ii tot zic sa mai astepte ca nu e momentul acum de bb 2,apropo de asta trebuia sa-mi vina de acum 2 sapt,dar cred ca iar este o dereglare.
Acum a inceput sa vb mai bine si mai mult,la biscuiti spune bibiti,la catel catu,pe taty il striga Dan,zice mama papa cand vrea sa manince,daca pleaca cineva ii face pa si-i spune,intelege tot ce-i zic,imi aduce telefonul sau il pune la loc.Acum ajunge la masa si da jos tot ce prinde pe ea.E innebunita dupa reclame si muzica,in rest nu are treaba cu tv.
Daca ma vede pe mine cu ceva vrea si ea neaparat lucrul ala,dar asta am observat ca fac majoritatea copiilor.
Ven,mersi mult,maine iau rezultatul la analize si dupa aia vad ce am.Ce ma enerveaza este ca se mai si umfla degetele,a trebuit sa-mi dau verigheta jos.
Ileana,va pupic,poate te sun mai pe seara.
Fetelor poate ma puteti ajuta cu ceva:vecina mea are o fetita de 7 luni care nu vrea sa manince nimik,are doar 7 kg(nascuta cu 3,800kg)de cand a nascut-o asa pateste,ea nu a avut piept sa-i dea,si fetita nu papa nimik iar mamica este disperata mai ales ca ei i-a murit alta fetita la 9 luni(din alt motiv),ii face orice,i-a schimbat laptele,a incercat tot felul de marci dar nimic,cel mult papa 50-60 ml de lapte cu cereale la 24 ore altceva nu vrea.A fost cu ea la mai multi dc,i-a facut analize,eco la stomac si nu are nimic,a indopat-o cu vitamine,Ca,Fe dar degeaba.Este asa slaba si palida,parca ar fi copil nascut preamatur.
Poate aveti vreo idee salvatoare voi pt ea.
Pupicei.
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
paula2003 spune:
Draga Julia23 singura solutie este sa mearga la un preot si sa faca si sfantu maslu vinerea ...si la mai multe biserici o data daca se poate. Impartasanie duminica de duminica.
Sanatate multa,
Paula
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
paula2003 spune:
SimonaR momentan nu pot sa-ti spun motivul, dar am sa te anunt cand ai sa poti sa le vezi.
Paula
paula2003 & alexandra
adameasca spune:
Nici noi nu am dormit azi noapte... Muci muulti, urlete dese, nervi ca desfundam nasul, nervi ca puneam picaturi, vomat, schimbat copil, adormit la loc... nasol.
In rest nu tuseste, mananca destul de bine... Acu l-am plasat la mama soacra si stam si noi linistiti acasa, ca tare bine e. :))
Adriana, n-am idee ce ar putea sa faca vecina ta... trebuie sa aiba ea ceva daca nu manaca mai nimic...
Paula, nu ne mai povestesti nimic de Alexandra?
Ana-maria, merci de urarile cu barza. Nu disper, nu as putea sa spun ca VREAU acum un copil, cand i-o veni momentul, atunci sa apara in vietile noastre.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Anda, Alexandru e nascut in 2003 sau 2004? Aici e grupa de 2003. Oricum ar fi, sa-ti traisca!!!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
Ce sa va mai spun. A invatat toate partile fetei, face deosebire de imaginea din oglinda si ea/noi daca ii cerem sa ne arate ceva nu mai arata pe oglinda ci pe noi.Momentan asteptam sa mearga dar nu stiu cand, isi doreste dar nu poate inca. Cat de curand vom fi veteta in presa, am sa va anunt in acea zi. Nu prea mai avem noutati. Nu-mi mai merge centrala si sunt foarte suparata pe cei de la service, i-am chemat acum o sapt dupa o sapt. de apeluri disperate si au surubarit ceva la ea 2-3 min si mi-au luat 600.000 lei si acum nu mai merge deloc. Nici baie Alexandrei nu pot sa-i fac...am sa incerc maine sa-i fac ca doar nu pot duce copilul la dr. murdar.
Pupici tuturor,
Paula
paula2003 & alexandra
Crisu spune:
Ne primiti si pe noi???
BB Mihai Alexandru nascut pe 05.11.2003 cu 3650gr la sp. Cantacuzino cu d-na dr Anghel Georgiana.
Acum avem 11.500 gr, suntem un mare nazdravan insa putin cam certati cu stafilococii si bacilii.
Am facut un exudat in nas si in gat si ne-au aparut niste minuni ingrozitoare. In nas Stafiloc auriu iar in gat bacil piocianic. Dar noi suntem sanatosi tun. Nici macar un muc mic. Dr ne-a trimis sa refacem analiza. Sunt tare stresata de acest lucru.
Tineti-mi pumnii ca marti aflu rezultatele. DAr daca ar avea cum se poate sa nu aiba nimic???
Pupici la mamici si bebici,
Cris si Alex
alinkav spune:
'NEATZA!
Noi mai suntem putin bolnaviori, dar ne trece!
Eu ii dau lui Alex Ca gluconic, 10 zile pe luna, mai bine zis i-am dat luna trecuta si ii mai dau si acum.
Bine ai venit Crisu!
Mey fetelor, copii astia parca se vorbesc intre ei sa raceasca toti impreuna!
Alex tot nazdravan e, ma zapaceste rau. Nu sta locului, fuge, afara cand il scot e disperare mare, fuge in toate directiile, apuca tot ce vede, imediat ii da drumul, apuca altceva. Vrea sa fie in acelasi timp peste tot. Si desigur mi-s dupa el.
Mananca destul de bine, doarme o data pe zi, de la 11/12-13/14, si pe urma i se face somn pe la 20.30 si pana la 7.30 doarme.
Incet trecem la canita cu cioc, a ramas doar sa-i dau seara la culcare sa bea laptic din ea, ca in rest(inclusiv lapte de dimineata) bea din cana.
De vorbit, tot la fel, numai ca eu ii zic, cand ii dau ceva "na" in loc de "ia" si a invatat si zice cand ii dau ceva "na".
Parul incet ii creste, zic ca pana ii scot caciula din cap, o sa aiba ceva mai bine parul.
Cam atat, ca vrea atentie!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex