Copilasi de oct-noi-dec 2003 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Yael spune:
vikinga, adameasca, ghizela cu intarziere...
Ven, raspund si eu cu intarziere despre spalatul pe dinti... Avem periuta frumoasa (gen ursulet..), avem pasta de dinti 'Colgate' pt. copii (cu Dalmatienii pe ea si pasta e cu sclipici!!!), insa n-am folosit decat o data... Trebuie sa ma 'pun' pe ea... I-am cumparat si un fel de piedestal ca sa ajunga la chiuveta... Apropo, dupa fiecare masa, sau cand se murdareste stie sa mearga sa se spele pe manute... Sau cand o spal pe fata... Sau daca sa zic cade si/sau se murdareste pe manute (ex. -de pamant) isi scutura manutele...
Ven, asa e, Saphir a nascut o fetita pe 27 Febr. si cu o zi inainte, pe 26 Febr. il sarbatorise pe baietelul ei de un anisor!!! Saphir e tot din Israel, ciudat nu? Si chiar eu sunt urmatoarea??
'Yahoo-ul' meu: isabella_clara75
Apropo de infiat, super mami dupa ce am nascut-o pe Yael, am zis ca nu o sa mai am curaj sa trec prin ce-am trecut (TRAUMA), cu toate ca-mi doresc 3 copii! Insa uite surpriza! Dar acum imi programez cezariana (1 Mai -zic eu), nu ca ar fi mai placut sau mai usor (vb. DUPA), insa nu mai trec prin ce-am trecut... Si probabil sa ajung tot la urgenta... Insa pe al treilea cred ca am sa-l infiez... Si eu imi doresc sa adopt un sufletel... Sau poate cine stie... Am sa-l fac si pe al 3-lea (insa pe la 35 de ani, deci sa mai am vreo 5-6 ani pana atunci..), si + sufletelul, 4 copii!
julia23, cum ti-a iesit rezultatul? -sper din tot sufletul ca totul sa fie bine. In legatura cu vecina ta, oare de ce nu vrea micuta sa manance? Ce pot sa fac e sa intreb aici un doctor, si daca ai putea sa-mi dai cumva toate analizele ei, tot ce se poate... Amanunte... Si acum, in legatura cu surioara ei care a murit, poate totusi e ceva genetic si pur si simplu se manifesta in alt fel... Nu stiu, zic si eu... Multa-multa sanatate!
Noi suntem bine, facem progrese la gradinita... Azi cand a lasat-o taticul s-a dus direct cu mainile intinse la una din educatoare... Si rade cand pleaca, doar putin-putin mai maraie...
Mai vb., mai scriem, ca nu am asa mult de lucru...
Cu drag,
Isabella (30 sapt.) &Yael (1 anisor & 3 luni! 24Nov.'03)
ciuf spune:
Salutare, dragele
Noi mai avem un pic si plecam. Deja ma gandesc cu groaza la ce ma va astepta pe drum. Mi-am facut calculul la zbor si ajung la cifra de 24 ore. Din aeroportul Otopeni pana in Denver. Basca drumul cu masina din Craiova pana in Bucuresti si apoi din Denver pana in Colorado Springs.
Urati-mi putere si rabdare ca zau ca am nevoie.
Eu am cam tinut-o lant cu vizitele. In fiecare zi o intind de acasa.
Sambata seara am ajuns si la nunta unei prietene din copilarie. A fost fain ca m-am revazut ca toti vecinii, ca altfel ar fi fost dezastruoasa atmosfera. Aproape numai muzica populara.
Astazi, sper, o sa am ultima sedinta la dentist. Mi-am pus cateva plombe.
Luki este cumintel. Ne mai chinuie cu dintii, cred eu. Cu toate ca inca nu se vede nimic. Dintisorii lucreaza pe ascuns.
Fetelor, acum cateva zile a venit o colega de-a mamei cu nepotica in varsta de un an si 8 luni. Deci diferenta de 5 luni intre ea si Luki.
Am ramas uimita cate putea sa stie mititica. Recunostea formatiile de pe canalul cu muzica. "E Proconsul, e Gia, e Aktiv". Stia cand se termina melodia si zicea "gata". Numara pana la 6, recunoaste literele A si O, vorbesti cu ea ca si cu un om mare. Fetelor am fost asa de dezamagita. Plodul meu dormea. ma gandeam cu ce sa impresionam si noi. Ca la vorbit suntem in urma de tot. Nu zicem decat mama, tata, nana, ma (mar), apa si cam atat. Mi se pare ca nu face nici un progres. Se pare ca va semana cu mine la vorbit. Eu am fost tare inceata.
Asa ca ... apare pe ring LUCA. Un burtoi in fata, niste picioare pufoase, bucalat. Cam asta a fost imaginea noastra. Fetita slabuta, mananca foarte putin si pretentioasa. Asa ca m-am laudat cu asta. Ca am un copil mancacios si cuminte.
Incerc sa nu-l compar cu altii, dar cand vad progresele altora parca sufar un pic ca al meu nu e ca ceilalti.
Zeeva, eu lui Luki ii dau lapte cu cereale de grau, fara indulcitor, dar am grija ca laptele sa fie grosut. Toata noaptea nu-mi cere de mancare. Incearca si tu asa. daca nu merge, asta e. Nu vad nimic rau ca i se face fomica noaptea, daca tu spui ca ziua nu prea e mancacioasa. Bucura-te ca mananca cand vrea ea.
Ven, ai un baietel mare, daca spune el kk. Felicitari.
Ana Maria, eu nu stiu nimic de Ca. Nu am avut nevoie de asa ceva.
Elena, pe unde mai esti? Ce mai face zbanghiul de Alvarica?
Al meu si-a umflat falca. S-a impiedicat de favorita lui paturica si s-a lovit de pat. De 5 zile are falca umflata si vanataie urata. Dar nu ma ingrijoreaza vanataia, cat umflatura. Mai dureaza pana se retrage? Oricum socrii erau terminati. Amandoi erau langa el cand s-a produs accidentul.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Valeria, nu te stresa, ca si Matei tot cat Luca vorbeste ... adica aproape deloc! In primul rand, fetele sunt mai rapizi la capitolul vorbit, in al doilea rand, tine cont ca, copiii romanilor care stau in strainatate aud 2-3 limbi in acelasi timp, si din aceasta cauza isi dau drumul mai tarziu la vorbire, dar gandeste-te ca peste un an Luca o sa stie si engleza si romana! Atunci o sa ai sigur cu ce sa te lauzi .
In rest ... drum bun si calatorie usoara!
Crisu, bine ati venit! .
Adriana, sanatate si sa iasa bune rezultatele la analize! Si sanatate fetitei prietenei tale! Sfaturi nu stiu ce sa iti dau, poate sa o scoate mult la aer, plimbari lungi, eventual o cura de munte si mare la vara ...
si sanatate la toti bolnaviorii!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
vikinga spune:
Ciuf vai de mine, mult o sa ai pe drum..! Gata nu ma mai pling cu drumul meu, tac milc.Nici Aldo nu e vorbaret, dar si eu cred ca fetele-s mai rapide. De ex am aici doua amice, una cu o fetita de un an si 11 luni care aude pe linga germana si un alt dialect friesiesch se numeste, e vechea limba a celor de pe insula unde stau eu si bunicii vorbesc numai in dialect cu ea. Si am ramas surprinsa sa vad cit stie sa vorbeasca in germana, parintii mi-au zis ca stie bine si ceva friesisch. iar alta amica, baiatul ei de un si 8 luni vorbeste numai germana dar foarte putin si nu la fel de clar ca fetita. Aldo si baietel si 3 limbi de vorbit..ehei mai avem de asteptatDa si noi ne spalam pe dinti, cam de o luna-doua in fiecare dimineata cind spalam si ochisorii, facem freza, are o periuta frumusica cu ursulet si folosim pasta pt copii care poate fi inghitita. Pina la primii dinti am luat vignatoletten, dupa ce i-au dat dintisorii am schimbat pe fluoretten, adica aceeasi chestie ca si vignatolul dar numai ca are si fluor.Noi inca folosim carutul cu toate ca ar vrea el pe jos dar e inca prea mic si incapatinat si nu-mi vrea de minuta si e si independent nevoie mare si o ia singurel in toate directiile vrute de el. Si plus ca mai fac si cumparaturile cind ies cu el si am nevoie de carut in cazul asta.De Pasti vrem sa-i luam o bicicleta din aia fara pedale, de stau ei si dau cu piciorusele, am sa incerc sa gasesc o poza ceva sa va arat.Mai da cum arata carutul umbrela ca nu m-am prins?va pup si ne mai auzim.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Elenalove27 spune:
ciuf, multa rabdare la drum si o sa treaca repede.Drum BUN
Pupam sa ii treaca umflatura lui LUCA si sa asculte de mamica lui.
Fetitele stiu si eu ca sunt mai rapide asa ca stai linistita mey ca Luca este destept dar nu se arata deocamdata
vikinga , caruciuorul umbrela este ala mic care se inchide very simplu simplu .Inchis ai impresia ca arata ca o umbrela o sa caut poze sa ii arata.
revin ca a venit bebeee aici si nu imi da voie.....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Zeeva spune:
Multumesc de sfaturi Ven, Ileana, Ciuf. Asa e, Maia papa nopatea fiindca atunci ii place mai mult. Asa ca pe la 12 sau 1 ii mai dau un biberon cu lapte. Dimineata bea mai putin. Ma gandesc ca poate va renunta singura la un anumit moment. Nu are importanta cat si cand papa seara, se trezeste oricum sa mai bea lapte.
Fetele sunt bine da' eu o duc din raceala in raceala. Nu se mai termina iarna asta. Maine e ziua martisorului si aici ninge intens. Vreau la soare...!!!!
va pup,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu
Ven spune:
Cate un Martisor virtual de la Markus pentru toate fetitele si de la mine pentru toate mamicile!
Sa ne traiti, dragelor!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
adameasca spune:
Bonsoir!
Crisu, bine ati venit! V-am trecut la listutza. Poate ies totusi bune rezultatele la exudate si nu e dracu' asa de negru. Tinem pumnii!
Paula, o sa mearga Alexandra si atunci sa te tii de ea, ochii cat cepele. bucura-te ca inca mai e cumintica. tarash se deplaseaza? nasoala faza cu centrala... io ma duceam la aia la firma si ii luam pe sus. :))
Alina, nu stiu care e misterul, dar lu' fi-miu ii creste parul asa de repede ca ma sperie. Are cam o luna si jumate de cand l-am tuns si iar ii atarna peste urechi parul...
Yael, sarcina usoara in continuare!
Ciuf o sa fie cam nebunie cred pentru voi cu atatea ore pe drum... dar tre sa rezistati, ca n-aveti incotro. Pupam obrazul umflat, sa treaca repede. Vanataile se trag cam greu... da-i Arnica de la boiron, daca gasesti pe undeva. Dilutie cat mai mica, de 3 ori pe zi cate 5 bobitze. E eficient. Cu dermatita cum mai stati? Cat despre vorbit... daca te incalzeste cu ceva nici al meu nu zice nimic. ma rog, silabiseste ma-ma, ta-ta, na-na si atat...
Si io vreau caldura... m-am saturat de vremea asta. La noi a nisn ieri toata ziua si azi noapte, evident azi s-a topit toata, flescaiala, noroi, etc.
Luca iar a dat-o in bara cu raceala. are o tona de muci care nu ies, dar coboara in jos pe gat, din cauza asta a reusit sa vomite de 3 ori in 2 ori asta seara, inclusiv dupa ce a adormit, iar baie, spalat covor, etc. Plus ca nu vrea sa manace, dar asta chiar nu ma ingrijoreaza asa tare... Am fost la dr, cica gatul e foarte putin rosu, ne-a dat sa-i dam exact ce incepusem deja sa-i dau, Homeogene si Coryzalia, plus calpol si Ketof si Ambroxol pt tuse. Plus ceva picaturi de nas. ma gandesc cu groaza la ce am patit cu el in rpimavara, la fel a incepu cu voma si muci si am dat-o in pneumonie forma usoara si antibiotice injectabile. Sper sa nu mai faca la fel ca ma impusc...
Pupam fetele de martisor si mamicile.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
paula2003 spune:
Are sa sara de faza de-a buselea. Nu poate sa-si ridice burtica si nici nu cred de curand(e si comoda, sta ca o broscuta si e mai bine).
Fetelor am si eu nevoie de un medicament din SUA si nu am pe nimeni care sa mi-l aduca. Este pt. Alexandra si ii va imbunatati viata. Astept pe PM raspund de la cine ma poate ajuta.
Sanatate multa.
Paula
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
Yael spune:
PrimaZiAPrimaverii Ziua Primaverii!
LaMultiAniMARTISOR Ziua Martisorului!
Dragele Mele,
Prima zi a Primaverii, Ziua Martisorului sa va aduca numai bucurii in suflet si multa-multa sanatate!
LA MULTI ANI MARTISOR!
Si acum un martisor din parte noastra, http://felicitari.rol.ro/vizualizare.php?PIN=ffa668cc88610301fc06995253eac3a9_2122192
P.S. Ne spuneti si noua cum a fost, ati sarbatorit? Ce 'martisoare' ati primit, cat de multe si de la cine?
Cu drag,
Isabella (30 sapt.) &Yael (1 anisor & 3 luni! 24Nov.'03)