endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 2
rucsi spune:
Am sa-ti spun ceva cu care poate n-o sa fiti de acord ! Numai dupa ce esti mama poti realiza cu adevarat ce inseamna sa ai un copil! O sa vedeti ca , dupa ce nasteti, nimic nu se compara cu ce era inainte ! In fiecare zi iti iubesti copilul ,din ce in ce mai mult ,iar cand ai foarte multa dragoste de oferit, evident, mai vrei inca unul sau mai multi.Sa nu crezi ca daca am un copil ,nu-mi doresc cu aceeasi ardoare ,ca si voi ,inca unul. Doar ca la mine asteptarea e mai usoara avand deja unul.Dar ai dreptate ! Cred ca dorinta este exacerbata de nenorocirea prin care am trecut !
De ce ti-e frica de eco ?
mirelas76 spune:
fetelor v-am citit si eu din urma
va tin pumnii la care sunteti in asteptare precum si gravidutelor![]()
eu nu am nici o noutate...decat ca sunt racita cobza si ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare sunt niste dureri de ovare, pe care le am de vreo 2-3 zile...de fapt nu sunt chiar dureri, e o jena aproape permanenta asa, nu stiu cum sa explic...o fi vreo anexita?!
eu mai am destul de asteptat , sunt in ziua 27, dar la ciclurile mele lungi
...avand in vedere ca am avut ovulatia prin ziua 21, iat imi va veni ciclul prin ziua 35-36
...macar la voi asteptarea e mai scurta!
merci cui a intrebat de mine!
rucsi..grea incercare ai mai avut, iti tin pumnii si tie
Roxee spune:
Buna dimineata fetele
!
Felicity,nu e prima luna cand imi iau temperatura. In ianuarie, dupa pierderea sarcinii, am inceput imediat monitorizarea. Cand m-am dus la control la 2 sapt de la chiuretaj, medicul a confirmat ca ov stg a "produs" un folicul de 17,7mm.Eram in ziua 12. Atunci am avut manifestari de ovulatie(cu intepaturi) iar chartul de temperatura arata normal pentru un ciclu ovulator.
Suspectez ca ov dr era "la rand" luna asta, si ma gandesc ca e mai "lenes".Nici un soi de simptome, chartul precum vi l-am descris. Mai mult, astazi temp a fost 36,68. Deci, inca o scadere. CM e de 28 de zile fix.
Luna asta n-am mai beneficiat nici de asistenta
, am stat pe tusa la indicatia lui, urmand sa ma programez pentru monitorizare asistata de medic intre ziua 7 si 12 a ciclului urmator.
Iti multumesc pentru incurajari si pentru raspuns
. Asemenea si pentru Ale
.
Rucsi, termometrul e special pentru masurarea temperaturii bazale. Ma gandesc ca fiind destinat in mod exclusiv acestui scop, trebuie c-o fi bun. Mai mult, nu pot sa suspectez nici ca are bateria descarcata, ca l-am primit abia in noiembrie. Bineinteles ca poti sa ai si tu dreptate, am sa incerc si cu unul clasic, doar inainte sa-l am pe asta cu acela imi luam temperatura. Avantajul astuia (Life il cheama) e ca bipaie cand anunta inregistrarea temperaturii. Pe celalalt n-am stiut niciodata cat timp sa-l tin. Tu cum faci? Uite, si tie
. Multam, tu!
rucsi spune:
Eu personal nu-mi mai iau temperatura , ca n-am de ce . Si termometrele mele bipaie cand termina de masurat, dar daca vei lua temperatura cu unul electronic sa apoi cu cel normal vei vedea ca exista diferente mari. Cel normal se tine minim 7 minute si maxim 10.Tu faci cum vrei, eu doar ti-am dat un sfat .
si pentru tine.
Roxee spune:
Multumesc, Rucsi.Imi prinde bine sfatul tau si-am sa-l urmez.Adevarul e ca niciodata n-am comparat valorile obtinute.
utocatalina spune:
Mirelas76...te salut...eu am luat-o de la capat ca m-au invadat rusii in weekend...acum sunt in ziua a4-a...abia...pe mine m-a durut acum vreo 1 luna si jumatate intr-una ....cum spui tu jena permanenta...plus ca mergeam foarte des la pp.....si eu m-am speriat de o anexita desi nu stiam cum as fi putut sa o dobindesc....dar de cind iau ceaiurile de napraznic si cretisoara (de o luna) nu am mai avut probleme...nu stiu ce a fost, dar ma bucur ca a trecut...poate ar fi bine sa incerci si tu ceaiurile astea
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rucsi spune:
Fetelor, voi dormiti bine noaptea ? Eu de vreo 3 zile ma cam chinui. Toate noaptea visez diferite chestii ! E normal sa visezi incontinuu o noapte intreaga ?Sper sa nu ziceti ca sunt nebuna !
Chi spune:
Eu sunt la faza aceea frumoasa, cand prestezi cu mult foc si spor, bagi siropuri de tuse, pernute sub fund, stai pe o parte, pe burta, in pozitii ciudate, te misti in reluare, urmaresti temperaturi si mucusuri, ridici din sprancene cand consortul se mai scapa la o bere, faci mutre cand vin musafiri care nu mai pleaca ...in fine ... stiti si voi ritualul.
Si dup-aia, totul se stinge, incep 2 saptamani nesfarsite si pline de sperante, mai bifezi cate o zi pe calendar...pana la MARELE TEST !
Uf, trag aer in piept si incep o noua luna.